Kaartverkoop Play Offs FC Zwolle start maandag

Zwolle – Na een goed seizoen is FC Zwolle tweede geworden op de ranglijst in de Jupiler League. De eerste ronde van de Jupiler Play Offs wordt overgeslagen en Cambuur is in de tweede ronde de opponent in de strijd richting de Eredivisie. Donderdag 19 mei reist de spelersbus af naar Leeuwarden, zondag 22 mei vindt de aftrap in Zwolle plaats. Zorg dat je erbij bent.

Als beloning voor de onvoorwaardelijke steun tijdens dit seizoen, hebben seizoenkaarthouders in de tweede ronde van de Jupiler Play Offs, op vertoon van hun geldige seizoenkaart toegang tot het stadion. Zij hoeven dus geen toegangskaart te kopen voor deze wedstrijd. Voor dit duel geldt een clubcardverplichting. De kaartverkoop bij TicketBox, via internet en bij de receptie van FC Zwolle gaat aanstaande maandag 9 mei om 10.00 uur van start. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard twee kaarten kopen. Ben je niet in het bezit van een seizoenkaart of clubcard, dan kun je bij de receptie van FC Zwolle op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle twee kaarten kopen. De openingstijden van de stadionkassa’s op de wedstrijddag worden later bekend gemaakt.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. De verkoop en inschrijving voor de eerste Play Off wedstrijd tegen SC Cambuur in Leeuwarden vindt plaats op maandag 16 mei van 19.00 tot 21.00 uur in het Supporterscafé.

    Mensen die naast seizoenkaart- of clubkaarthouder ook lid zijn van de supportersclub krijgen korting op de busreis. Leden van de supportersclub betalen ?? 20,-. Voor niet-leden bedraagt de prijs ?? 25,-. Uitkaarthouders betalen slechts ?? 15,-!

    Supporters die de afgelopen wedstrijd mee naar Cambuur zijn geweest krijgen ?? 5,- korting op deze wedstrijd.

    De bus vertrekt om 18.15 uur. Verzamelen om 18.00 uur.    Maak melding

Reageer