Staking Belastingdienst Zwolle

De Belastingdienst in Zwolle staakt maandag. Dat gebeurt ook in Emmen en Apeldoorn. Op het belastingkantoor in Hengelo wordt niet gestaakt.

De ambtenaren willen dat de minister tegemoet komt aan de CAO-eisen. De laatste twee weken namen de ambtenaren op dinsdag de telefoon niet op, nu leggen ze het werk helemaal neer. Vakbond CNV sluit niet uit dat ook morgen nog actie wordt gevoerd.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 15
 1. 5% loonsverhoging is wel fors natuurlijk. Er zijn beroepen waar je fysiek veel zwaarder werk moet doen, en wat veel minder betaald krijgt.


  ⚠️ Meld

 2. Ga ’s aan het werk zou ik zeggen ! Gelukkig verdienen ze al niet genoeg bij de belastingdienst !… zometeen moeten we ook nog medelijden krijgen met onze ambtenaren… en dan nog gaan staken ook… nou je ambtenaren hebben al zo’n goede naam wat betreft werken voor het geld wat je verdient….NOT… nu niet meer zeuren en probeer vandaag misschien een t/m 17.01 uur te gaan staken  ⚠️ Meld

 3. … : Chris
  5% loonsverhoging is wel fors natuurlijk. Er zijn beroepen waar je fysiek veel zwaarder werk moet doen, en wat veel minder betaald krijgt.

  @chris, dus als je fysiek zwaar werk moet doen moet er meer voor betaald worden? Ik denk dat je een appel/peer vergelijking maakt.


  ⚠️ Meld

 4. @chris, dus als je fysiek zwaar werk moet doen moet er meer voor betaald worden? Ik denk dat je een appel/peer vergelijking maakt.

  Dat zeg ik niet, maar ik hoorde ze klagen dat ze zo zwaar werk moesten doen op ’t NOS journaal.


  ⚠️ Meld

 5. eindelijk deden ze gisteren wat bij de belastingdienst, ze zaten met zijn allen op de stoep en dansten ook nog, ik denk dat ze gister avond allemaal erg moe waren, ik wacht nu al een jaar dat er iemand bij de belastingdienst mijn subsidie naar een goed bankrekeningnummer kan overmaken en dat wil dan meer geld, laat me niet lachen, wel vraag ik me af of die belastingdeurwaarders ook staken, of mag iemand waar ze aan de deur komen hun nu ook weigeren, of kan degene hun vertellen vandaag staak ik kom een andere keer maar weer???? ambtenaren zijn inderdaad niet allemaal hetzelfde er zal er echt wel een tussen zitten die veel doet maar ja dan doen drie anderen gewoon wat minder. 5% minder zal goed zijn en naar mate de klachten dalen, een keer over opslag gaan praten.


  ⚠️ Meld

Reageer