Inschrijving eerste RonaldMcDonald Rally gestart

Zwolle – Op 1 juli 2011 organiseert het Ronald McDonald Huis Zwolle een klassieke autorally door het mooie Overijsselse land. Deze eerst rally is de start van een jaarlijks terugkerend evenement, waarvan de netto opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis in Zwolle. De rally bestaat uit een toer- en sportklasse en de eerste 35 aanmeldingen zijn inmiddels binnen. De organisatie is in handen van echt rally-cracks die zelf regelmatig deelnemen aan dit soort evenementen en daarmee garant staan voor een professionele organisatie.

Deelname staat open voor gekentekende auto’s van voor 1976 en kost € 499,- per equipe. Wel rally-liefhebber, maar niet in het bezit van een auto die aan de deelname-eisen voldoet? Geen nood. Het is ook mogelijk om bij Classic Jaap (www.classicjaap.nl ), voor die dag, een prachtig exemplaar te huren voor € 350,-. Niet alleen de winnaars in de verschillende klassen gaan er met een prachtige prijs vandoor. Ook voor de deelnemende equipe die er in slaagt het meest in de spirit van het evenement en het tijdsbeeld van zijn/haar auto aan de start te verschijnen, gaat naar huis met een prijs.

Aan de rally doen maximaal 70 equipes mee, waarvan – zoals eerder gezegd – de eerste 35 startplekken inmiddels ingevuld zijn. Meedoen? Mail dan naar info@ronaldmcdonaldrally.nl en geef door of het om een inschrijving voor de tour- of sportklasse gaat.

Het Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen, vlakbij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. In het Ronald McDonald Huis Zwolle kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in de Isala klinieken. Voor het zieke kind is het een veilig gevoel de ouders in de buurt te hebben. In het Ronald McDonald Huis Zwolle kan het leven ondanks alles toch een beetje doorgaan.

Artikel delen:

Reageer