Windesheimstudenten presenteren “ZwolseTrots”

Zwolle – Zeven jonge ondernemers mochten begin deze maand de burgemeester van Zwolle hun ontworpen product aanbieden. Voor de minor zelfstandig ondernemen ontwierpen de Windesheimstudenten een product dat binnen korte tijd een succes is geworden.

zwolsetrots.jpg

De jonge ondernemers bedachten en ontwikkelden het product “ZwolseTrots”, een wijnverpakking in de vorm van de peperbus. Het lijkt erop dat de wijnverpakking straks niet meer weg te denken is voor Zwolse bedrijven en de gemeente als een streekgebonden geschenk. Verschillende bedrijven hebben hun bestelling al gedaan om dit product als relatiegeschenk in hun organisatie te integreren. Met als slagroom op de taart wilde de burgemeester tijd vrijmaken om dit product (met daarin natuurlijk een fles wijn) in ontvangst te nemen. Bij de overhandiging liet de burgemeester weten dat de gemeente graag ook een bestelling van een aantal stuks wil doen. De wijnverpakking is immers perfect om de stad Zwolle te promoten, de verpakking straalt dé trots van Zwolle uit. De bedoeling is dat straks het product ook voor de particulier te verkrijgen is via slijterijen.

De studenten moesten voor de minor binnen een half jaar een product ontwerpen, ontwikkelen en vermarkten. Een pre was dat het product potentie moet hebben voor een doorstart.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Een pre was dat het product potentie moet hebben voor een doorstart.

    Nou, dat is wel gelukt dus! 😀
    Gefeliciteerd!


    Maak melding

Reageer