Inval bij privéclubs in centrum van Zwolle

Zwolle – In verband met een uitgebreid onderzoek naar mensenhandel zijn er maandagavond rond 18.00 uur invallen geweest in twee privéclubs in het centrum van de stad.

Bij de politieactie in de panden De Roos aan de Papendwarsstraat en Touché aan de Korte Kamperstraat waren tientallen politiemensen betrokken. Bij privéclub Touché werd de 35-jarige Arnhemmer, en beheerder van de beide panden, aangehouden. Vier medewerksters werden meegenomen voor verhoor. Op last van de burgemeester werden de beide panden gesloten. Omdat het een onderzoek van Politie Amsterdam-Amstelland betreft, wordt de woordvoering door dit korps gedaan.

Artikel delen:
Reacties 36
 1. Sinds die clubs overgenomen zijn door de Amsterdammers is er het niet beter op geworden, dames klaagden al dat er weinig bezoekers kwamen. Terwijl die Amsterdammers met geld strooiden.
  Waar zou dat geld dan vandaan komen?

  Ohja deze info had ik al een tijdje van een “toeleverancier”


  Maak melding

 2. @ plantje: onder welke plant heb jij gelegen dan?? Dat is toch algemeen bekent dat die hoerenketen in Zwolle zitten. Zwolle wordt immers een stad genoemd.


  Maak melding

 3. Als die straatjes dan zo mooi zijn… (oepzz,… ik kom er ook nooit)

  Misschien een leuk idee voor een STADswandeling nu: die clubs/…keten zijn toch gesloten, zodat we oog kunnen hebben voor de STAD en de natuur.

  Met het oog op dat laatste wil @Plantje vast ook wel mee en @fransno krijgen we ook wel zo gek.

  @oldschool73 en @Maatjexxl mogen voorop; die kennen de weg/stad… 😮


  Maak melding

 4. De politie heeft aanwijzingen dat er al sinds december 2009 gedwongen prostitutie plaats had in seksclubs aan de Korte Kamperstraat en de Papendwarsstraat in Zwolle. Het zou hierbij gaan om vrouwen van Nederlandse en Hongaarse afkomst. Dat blijkt uit documenten die aan de beide panden hangen.

  De vermeende mensenhandelaar Lino P. (35) uit Arnhem zit vast op verdenking van mensenhandel en uitbuiting.  Maak melding

 5. Bericht door Maatje xxl(in de bro, op 10 mei 2011 om 19:14
  @ plantje: onder welke plant heb jij gelegen dan?? Dat is toch algemeen bekent dat die hoerenketen in Zwolle zitten. Zwolle wordt immers een stad genoemd.

  Ik ben geen geboren en getogen Zwollenaar. Dat scheelt veel.

  Ik ben zeker wel eens door die straatjes gekomen. (Als je een stad wil leren kennen moet je er eens regelmatig verdwalen en zo weer je weg terug vinden.) Maar los van wat seksshops had ik niet het idee, dat er ook hoerenketen waren. Niet dat ik behoefte heb me als klant aan te melden. Vond het gewoon een geinig weetje.

  Helemaal los daarvan denk ik dat goede hoerententen (waar geen sprake is van mensenhandel en uitbuiting) een goede zaak zijn en veel ellende kunnen voorkomen. Als bepaalde kerels daar af en toe hun ei kwijt kunnen hoeven ze wellicht onschuldige vrouwen er niet voor lastig te vallen.


  Maak melding

 6. Of geef ze (die lastig gevallen vrouwen) gelijk een compensatie-bedrag mee… Dat doen verkrachters dan vaak weer niet h?.
  Dus ’t is goedkoper en je blijft misschien wel anoniem, mij zouden ze echt niet in een bordeel zien, als ik man was.


  Maak melding

 7. hallo ik lees hierboven de reactie en ik vraag me bepaalde dingen af hoe kan het dsat hij opgepakt is terwijl onderzoek al sinds 2009 loopt en hun er nog maar net inzaten touche is tijd dicht geweest en net aantal weken weer open dus misschien moeten ze ff gaan checken bij de vorige eigenaars want ik ben diverse keren in touche geweest en de meiden zijn allemaal super tof en gezellig en zo heb ik er veel mannen overgehoort

  laterz


  Maak melding

 8. nee dat snap ik maar de vraagtekens blijfen bij mij gewoon omdat onedrzoek al sinds 2009 loopt waarom hebben ze zo lang gewacht als het zo waar moet zijn en wat ik gewooon niet snap is dat hun er nog maar net in zaten 1 april hebben ze nog grand opening gehouden dus ze zitten er net in dus daarom zeg ik kijk niet alleen hierna maar ook de vorige eigenaren misschien

  laterz


  Maak melding

 9. @ onbekent, dit is een andere visie over “de eigenaren”

  Derk, op 10 mei 2011 om 11:59

  Sinds die clubs overgenomen zijn door de Amsterdammers is er het niet beter op geworden, dames klaagden al dat er weinig bezoekers kwamen. Terwijl die Amsterdammers met geld strooiden.
  Waar zou dat geld dan vandaan komen?

  Ohja deze info had ik al een tijdje van een “toeleverancier”  Maak melding

 10. Ik heb dit heel erg pijnlijk meegemaakt, politie erbij gehaald in A`dam, Den Haag en zelfs een andere provincie. De politie deed niks. Ik hoop nu dat ie echt een straf krijg. De vier vrouwen samen met hem kunnen helpen dat hij niet gestraft wordt. Hun kunnen voor hem gaan liegen.


  Maak melding

 11. @ Beauty Licious; ie is de

  de 35-jarige Arnhemmer, en beheerder van de beide panden

  en straf voor

  mensenhandel

  ; al lang? Jij kunt dan toch ook getuigen?


  Maak melding

 12. Hij heeft verlenging gekregen van de rechter commissaris, idd die verklaringen van die dames zijn er volgens mij al weer 2 van ingetrokken.


  Maak melding

 13. Lino P., heeft sommige van die vrouwen bij zich nu die gewoon meedoen met prostitueren. In het begin werden ze gedrogeerd, hij zegt van niet, maar die vrouwen zagen er toen helemaal niet uit. Hij heeft geen respect voor zelfs zijn moeder niet. Laat staan zijn meisjes. Hij bedreigde de ouders van deze meisjes om ze mee te nemen naar het buitenland. Dit was een eng gevoel voor de familie van deze meisjes.


  Maak melding

 14. Spijtig dat de club gesloten is, wij hebben er een weergaloze leuke avond beleefd inclusief een cursus paaldansen op het befaamde nummer “in de parenclub”. Een memorabele avond die niet snel vergeten zal worden….heimwee (namens de vrienden van de dinsdag):'(


  Maak melding

Reageer