Zomermarkt bij De Molenkamp

Zwolle- Op 20 mei 2011 organiseert De Molenkamp, één van de dagcentra van Frion, opnieuw een gezellige Zomermarkt. Dit vindt plaats in de wijk Dieze-Oost aan de Molenkampsweg 1 in Zwolle. Van 14.00 – 18.00 uur zijn bezoekers van jong tot oud van harte welkom.

De markt is te vinden op de rotonde bij het terrein van De Molenkamp. Hier verkopen trotse cliënten eigengemaakte producten. Daarnaast kunnen bezoekers meedoen aan allerlei activiteiten zoals het rad van avontuur en zich laten schminken. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Een greep uit het assortiment: artikelen voor de aankleding van de tuin zoals vlinders op stok en planten, decopatch, tassen, kraamcadeautjes, woonaccessoires, sieraden en key cords. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Denk hierbij aan een broodje hamburger, popcorn, eigengemaakte cake. Voor kinderen is er nog een springkussen en kinderen kunnen zich laten schminken. Verder kan men genieten van een draaiorgel, een tafelgoochelaar en dansers.

Samenwerken in de samenleving

Frion vindt het belangrijk dat mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid krijgen om hun talenten en mogelijkheden te laten zien. Dit zit niet alleen in de producten. Het gaat ook om het ontmoeten van anderen, het contact met mensen uit de buurt en de samenwerking in de maatschappij. Met hun onuitputtelijke energie en enthousiasme werken cliënten aan de mooiste artikelen voor deze zomermarkt. Daarnaast levert het voor de cliënten nieuwe werkopdrachten op. Op deze manier kunnen zij de maatschappij laten zien met welke producten zij een bijdrage leveren.

Artikel delen:

Reageer