Werkzaamheden aan de Havezathenallee

Zwolle – Vanaf 23 mei a.s. start de gemeente met werkzaamheden aan de Havezathenallee. De weg krijgt, net als de Frankhuizerallee en de Belvédèrelaan een middengeleider en geluidsreducerend asfalt. De werkzaamheden gebeuren in fases. Dit betekent dat de Havezathenallee voor de periode van één jaar in delen wordt afgesloten.

havezathenallee.jpg

Bewoners en bezoekers van Stadshagen krijgen gedurende deze periode te maken met omleidingsroutes. Ook de stadsbus rijdt tijdens de werkzaamheden een andere route. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven. De routes verschillen per fase. Op de websites www.bereikbaarheidzwolle.nl en www.zwolle.nl/havezathenallee is steeds de meest actuele informatie over de werkzaamheden en de routes te vinden.

De werkzaamheden aan de Havezathenallee vinden plaats vanaf de kruising Frankhuizerallee/Belvédèrelaan tot voorbij de kruising met de Nijenhuislaan. De middengeleider die wordt aangebracht, scheidt de weg in twee rijstroken en heeft als doel de snelheid van het autoverkeer te verminderen. De Havezathenallee wordt dus verkeersveiliger.

Omwonenden van de Havezathenallee ontvangen rond dit weekend van de gemeente een brief met informatie over de werkzaamheden.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. >:( Helemaal eens met bovengenoemde!! Te gek voor woorden,een jaar lang!! Dit moet sneller kunnen,en de verbindingswegen zijn al om te janken in stadshagen.Ook vraag ik me af hoeveel omzet de winkeliers in het centrum stadshagen mislopen,mensen wijken uit naar aa landen,westenholte,en zelfs Hasselt! Om nog maar te zwijgen,van mijn eigen omzet,met de huidige bezine kosten! Schande!! Blijkbaar woont er geen hoge pief van de gemeenteraad in dit deel stadshagen,dan zou het vast geen JAAR hebben geduurt!


    Maak melding

Reageer