Gasten McDonaldhuis en Intermezzo de lucht in

Zwolle – Woensdagavond vond vanaf Park de Wezenlanden, in het kader van het Ballonspektakel Zwolle 2011 een persvlucht plaats. Het Ballonspektakel dat van 15 tot 18 juni in Zwolle gehouden wordt, beleeft zaterdag 18 juni een speciale dag met een aantal bijzondere vluchten!

persvlucht_1.jpg

Zaterdagmorgen 18 juni, heel vroeg, vertrekken er 20 luchtballonen met aan boord bijzondere gasten. Gasten van het Ronald McDonaldhuis en van Stichting Intermezzo. Deze mensen krijgen een ballonvlucht aangeboden. Stichting Intermezzo en het Ronald MacDonaldhuis zoeken zelf de gasten uit. Het Ronald MacDonaldhuis in Zwolle is inmiddels een begrip. Intermezzo is een organisatie die gaat over de nazorg van de gevolgen van Kanker. Daarnaast heeft ook Kika en Stichting Doe een wens voordeel bij deze bijzondere morgen, want de opbrengst wordt aan deze twee overgemaakt. Ondanks een harde wind kreeg kapitein Egbert Oordt de ballon sportief aan de grond! Door deze persvlucht hoopt het Ballonspektakel dat er veel mensen mee willen denken/helpen met het goede doel.

persvlucht_2.jpg

persvlucht_4.jpg

persvlucht_3.jpg

persvlucht_5.jpg

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Mooie foto’s Han!

  Trouwens 18 juni, dan is ook de marathon die gaat ook achter (of voor het is maar net waar je staat) het park langs…


  Maak melding

 2. Pedro op de laatste plaat, da’s toevallig. Kom net precies van ut gezichtenboek met een reactie op dit avontuur. Han vroeg nog om een plaat van em zelf…logisch want zijn mooie platen staan hier 😉


  Maak melding

 3. @Han, mooi dit zijn dan de krenten in de pap. Lijkt mij ook erg gaaf zo’n ballonvaart. Maar aan de andere kant inderdaad ook wel een beetje eng. Maar je bent nu vast officieel gedoopt.


  Maak melding

 4. Han, doe mij de foto 3 dan maar helemaal dus met meer Pierik en Assendorp erbij, dan zie ik wellicht mijn ouderlijk huis er ook nog opstaan!  Maak melding

Reageer