Chat Log 19

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 20 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Artikel delen:
Reacties 460
 1. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Assendörper met zijn 2e Gouden plak 😀 😀 😀

  Eregalerij:

  met 1: Papa val, Ingrid, Natascha, Appie, ps, Doeksen en Bertus
  met 2: Derk, Assendörper, Dame en Eva
  met 4: Joppuh

  :D:D:D


  Maak melding

 2. Proficiat Assie, op naar de top. 😀
  Ben blij met het nieuwe log, want op het vorige bleef gisteravond elke poging tot posting hangen.


  Maak melding

 3. Goed idee Assie, dat ga ik ook maar eens doen deze en de komende dagen! Gefeliciteerd trouwens nog!

  Ik zeg, kappen met die ongein die het songfestival heet!


  Maak melding

 4. Een overtuigende overwinning, Assie!!! Gefeliciteerd!!!!!

  @Natascha; Ga je vanmorgen nog naar de huisarts? Nu maar hopen dat je daar WEL te horen krijgt wat er scheelt!!!


  Maak melding

 5. Heute abend geht’s really los honey mit dj Joppuh’s candlelight special on http://www.inspirationfm.eu webradio ab 22 uhr bis midnight! Don’t miss it!! Lots of fine ballads with Glenn Hughes and many others! Be there! Seien Sie dabei liebe Schlagerfreunde!!!
  :);):D;D:o:P:-*


  Maak melding

 6. @ Natas

  Ik zeg, kappen met die ongein die het songfestival heet!

  EENS, maar reken maar dat de directeur van de (krijg het mijn vingers haast niet uit) TROS…alweer met een stijve kleine jongen in de broek rondloopt van de 2.000.000 kijkcijfers :'(:(

  Verwacht en hoop dat onze tv daar niet bij zit….toevallig hoorde ik bij Coen & Sander dat Tripple J om 21.10-21.15 zou komen. Dat zijn de enige minuten dat ie aan heeft gestaan. Zeg asjeblieft dat dat niet meetelt 😮


  Maak melding

 7. alleenig moar stiekum dans’n wichert. En skuifel’n giet ok nog weh, moar dan mut d’r weh een beloninig teengover stoan 😉 Liever bettie ouwehoer’n en lach’n met een paar ijskouwe skuimers :D:D:D

  Ie dah, buut’n de polonaise?


  Maak melding

 8. Is met die kijkcijfers niet nog altijd gebaseerd op schatting? Ik dacht dat er maar een aantal mensen zijn met “stemkastjes”? Of gaat het tegenwoordig weer anders?


  Maak melding

 9. Weet het niet, vind het wel interessant. Al was het maar omdat die TROS-joker vanmorgen alweer stond te gillen over de kijkcijfers op de radio. Proef dat veel Medelanders dat songfestival zat zijn en het niet meer hoeft van hun…Dat gaat die joker natuurlijk niet uit handen geven. Of……..als het al met al te duur wordt? Laten we daar maar op hopen dan. Gewoon niet meer meedoen. Dat stemmen komt ook als oplichterij op mij over.


  Maak melding

 10. hmmm foutje, bedoel eigenlijk: hoe zouden ze meten hoe er naar de radio wordt geluisterd? Verwarring komt door de topic van Huub en…..omdat ik aan het weekend toe ben!!!

  Nog 2 Zwolsche Kwartiertjes dan hebben we afscheid in Zuidwolde :D:D:D


  Maak melding

 11. Is Vermeer niet goed genoeg?

  Van Marwijk kan tijdens de oefentrip niet beschikken over zijn eerste doelman Maarten Stekelenburg, die vanwege een gebroken duim al weken aan de kant staat. De bondscoach heeft naast Cillessen en Krul ook de keepers Michel Vorm en Jelle ten Rouwelaar opgenomen in zijn voorselectie van 29 man.  Maak melding

 12. Nee Dick, die is niet goed genoeg, check de Twente goal nog maar s in de bekerfinale en zie hoe raar hij de goal uitkomt, lichtelijk naar rechts (van Vermeer uit gezien) van de bal en van Janko af. Het is een goede keeper maar ook niet (ver)meer dan dat!


  Maak melding

 13. Jammer dan als ie niet goed genoeg is, vond dat ie die wedstrijd als een tijger keepte. Maar ken jij deze? Cillessen en Krul de 1 is van NEC maar de ander?


  Maak melding

 14. Tim Krul , jazeker, komt van fc de Haag, ging naar Newcastle, keept in Jong Oranje, dacht dat ie door Newcastle aan Carlyle verhuurd wa, maar dat laatste weet ik niet zeker. Is een zeer talentvolle keeper maar zit nu ff in n vormdipje. Komt er wel!  Maak melding

 15. Ga jij trouwens op vrijdagmiddag nooit naar ’t Plein? Dat moet ik wel nodig nog eens doen. Volgens mij zitten Harry en Henk er dan allebei :D:D:D


  Maak melding

 16. He vergader Tijger, pas je op met de plopperdeplopjes vanavond?
  Je weet het he;

  Laatst postje je nog zoiets van de drank in andermans lichaam en dan nog wat.

  Veel plezier vanavond!


  Maak melding

 17. Dame, is de link toevallig dood?

  Bij mij niet. Ik kom op een google-pagina. Anderen ook niet of ligt het probleem alleen bij Dick?;)


  Maak melding

 18. Joppuh, als ik vanavond terug ben van mijn concert, bezoek ik inspiration en probeer via chat (als dat voor een simpele ziel als ik, eenvoudig is) mijn verzoekje te doen. Tot later.


  Maak melding

 19. Is goed Dame! En Dick, ik had toch op subtiele wijze laten blijken waar het om ging bij die keeper, maar hij heeft er al genoeg publiciteit over gehad dat ik het niet nodig vond om man en paard te noemen!


  Maak melding

 20. Bericht door ingrid, op 13 mei 2011 om 08:51
  En bedankt voor je zondagmiddag tip. Misschien ga ik nog wel even heen.

  Graag gedaan Ingrid. Ik mag graag tips geven maar deze kwam volgens mij niet van mij. Denk eerder dat die tip afkomstig is van mijn charmante buurtgenote Marieke nummero 2. 🙂


  Maak melding

 21. Bericht door Dame, op 13 mei 2011 om 17:46
  Voor Dick en Assie. Googelen weet het beter.
  Ajax kampioen

  Die link werkt bij mij ook niet. Ajax is nog geen kampioen Dame. Nog even geduld hebben en over 2 dagen krijgt Ajax de kampioensschaal of beker of wat het ook mag zijn. 🙂


  Maak melding

 22. Doeksen, ie zoept toch normaal ok uut de flesse? Wat meui noe met zo’n avater?:(:( Mörg’n kom nog ff langs bij DE club. Gaan we weer zingen.:)


  Maak melding

 23. SloaperT wat is det noe? ‘K ebbe die link van oe van 10:44 an uh klikt maa doar kump geen geluud uut. Zag op de laifstriem weh een p?r flessies Grolsch.


  Maak melding

 24. Vlak boven de lifestream staat media player klik daar maar op dan komt er waarschijnlijk wel geluid uit, als jullie de boxjes tenminste aan hebben ;):P


  Maak melding

 25. Wat een geneuzel toch op det Log van Joppuh. Ik wol een muziekien ören maa kwam op een sjetlog terechtte. Wat een geouwehoer dör. :o:o:o


  Maak melding

 26. Pff dat is alleen het logotje van media player zie ik, maar als je dat logo”tje ziet op de site van de webcam dan moet je daar op klikken


  Maak melding

 27. Ben ik ingelogd op InspirationFM, om Joppuh te horen en te laten zien dat ik er ben, zit ie gewoon hier te loggen, ipv in zn eigen livechat!!!


  Maak melding

 28. @Assendorper:

  Graag gedaan Ingrid. Ik mag graag tips geven maar deze kwam volgens mij niet van mij. Denk eerder dat die tip afkomstig is van mijn charmante buurtgenote Marieke nummero 2.

  correct 😉


  Maak melding

 29. @Eva; ik heb trouwens nog even geinformeerd, maar op het moment is er geen vacature meer. Ik hou ’t in de gaten 🙂


  Maak melding

 30. Joepie!

  Verboulevaren
  ??Dan heb ik al die jaren voor niks gedroomd⤝, zei mijn vrouw toen ik haar vorige week zaterdag vertelde dat onze minister van Financiën nicht is. Ze keek verdrietig voor zich uit en pakte in een radeloze beweging haar telefoon. Ze had zes oproepen gemist. Allemaal van haar beste vriendin.

  En zeven sms??jes van andere vrouwen. Ze gingen allemaal over hetzelfde. Dat De Jager uit de kast was gekomen. Dit had niemand verwacht.

  Ik zat onderhand ook somber voor me uit te kijken. Niet omdat Jan Kees van de heren is, maar omdat ik het op teletekst gelezen had. En niet op de teletekst van RTL of SBS, maar op die van de NOS. De publieke omroep dus.

  De NOS meldde mij op pagina 101 bloedserieus dat Jan Kees de Jager, onze minister van Financiën, een herendubbel plezieriger vindt dan een ouderwets potje mixed. Volgens mij moet die goede man dat zelf weten. Al doet hij het met zestig haringen in een ton of stoeit hij drie keer per week met een roedel loopse nonnen, hij gaat zijn gang maar. Ik wil hier niks over weten.

  Althans niet via de NOS. Die hadden het overgenomen uit De Telegraaf. Die krant handelt in dat soort rommel. Net als roddelprinsje Albert Verlinde met zijn RTL-Boulevard. Maar laat die ranzige rotzooi bij die geboren viespeuken. Daar moet een NOS zich toch niet aan willen branden.

  Twee dagen later kreeg ik echt de doodklap. De Volkskrant meldde serieus dat Jan Kees de Jager aan de man was. Niet aan de drank of de drugs, maar aan de man. Een heuse kop in dit ooit zo linkse ochtendblad.

  Ik hoorde Jan Blokker woelen in zijn urn. Ik ben geen man van ingezonden brieven, zal ook niet gauw mijn abonnement opzeggen, maar als ik in mijn ochtendblad moet lezen over de seksuele geaardheid van een minister?? als nieuws?? dan twijfel ik toch even. Langer dan even zelfs.

  Wat is er aan de hand dat bijna alle serieuze media langzaam aan verboulevaren?

  Waarom wil de Volkskrant zijn lezers melden dat meneer De Jager het met een andere meneer doet? En niet in een tussenregel, maar in een apart artikel met een vette kop erboven! Ik kan daar lang op kauwen en vraag me ondertussen af of ik de enige lezer ben die zich hierover verbaast.

  Over uit de kast komen gesproken. Ik doe het. Nu! Hier. In de NRC, ooit de kwaliteitskrant zonder dit soort nulnieuws. Daar gaat-ie: ik ben nicht! Zo ervaar ik het zelf nog niet, maar al mijn Amsterdamse vrienden maken mij ervoor uit. Homo. Mietje. Softe zak.

  Waarom? Ik ben al bijna veertig jaar seizoenskaarthouder bij Ajax, heb in die periode weinig wedstrijden gemist en na een aantal grijze, graatmagere jaren hebben ze dit weekend een kansje om kampioen van Nederland te worden. En ik ben er niet.

  Ik heb in januari, toen het er onder Jol nog in zat dat ze nacompetitie moesten spelen, een liefdesvakantie met mijn vrouw geboekt. Ik dool met haar over een eiland.

  Ja, morgenmiddag ook. Het schijnt dat ik het via een schimmige Chinese site kan volgen. En dat zal ik ook doen.

  Maar ik had er natuurlijk bij moeten zijn. Mijn vrouw bood nog aan de vakantie te verplaatsen, maar uitstel zou afstel worden. Gewoon geen tijd meer.

  Volgens mijn vrienden verpest ik de markt. Volgende keer zullen hun vrouwen op een essentieel moment roepen: ⤸Neem een voorbeeld aan Youp, die vond de vakantie met zijn vrouw belangrijker dan een dom potje voetbal! Hij koos voor haar. Dat is pas liefde!⤝

  ⤸Zeg tegen je tribunemakkers maar dat je ziek was!⤝ smeekten ze mij om hun eigen supporterstoekomst veilig te stellen.

  Ik lach zacht en denk het mijne. Maar mijn vrouw gaat voor. Dan maar homo.

  Of ik dat echt ben? Dat leest u maandag in de Volkskrant  Maak melding

 31. Hij was knap zenuwachtig en wilde vroeger dan vroeg weg. Ik ga nu en zal hem en zijn teamgenootjes flink toejuichen. Ik hoop alleen maar dat ze geen last hebben van het FC-syndroom. Jullie horen nog wel hoe het afloopt.:)


  Maak melding

 32. Het was inderdaad heel gezellig Dame, en een vrouwen thema is helemaal niet gek! Ik ga het voorleggen! Maar wat dacht je van een bajesthema, bv met i fought the law, doing time, framed etc etc


  Maak melding

 33. Goeiemorgen en tot laterrrr, grote dank Joppuh voor Youp. Ga em later lezen. Heeft nog niemand het over P&W gehad…ut Lustrum wat een gave uitzending voor wat ik gezien heb in de herhaling. Ga het zeker terugkijken. Yoppuh, beetje pech met de storingen in en voor de uitzendingen gister? Wel tevreden?


  Maak melding

 34. Jazeker Dick, we hebben er nog een uurtje bij aan geplakt tot 1 uur! Het was weer heel gellig en ook lekker druk in de chat! + hele goede muziek natuurlijk!:D


  Maak melding

 35. Gisteravond bij DWDW voorproefje van Carol King Tribute. 4 vrouwen, één met gitaar en de leadzang, de andere drie vulden dat met stemmen. KIPPENVEL.


  Maak melding

 36. Ik ben vanmorgen druk geweest Doeksen en moet me nog haasten om vanmiddag op tijd bij DE club te zijn. Vanmiddag vertel ik wel waar ik druk mee ben geweest. Niet alles hoeft op het log h??;)


  Maak melding

 37. De ontknoping van een seizoen: toen het eindsignaal klonk stond er 0-1 op het scorebord. Maar volstrekt niet getreurd, dat kwam alleen omdat er maar een cijfer op past.:) Het is 10-1 geworden.:D Beide teams bleven tot het laatst toe spelen en op een faire manier. Hulde.
  Maar onze jongens zijn KAMPIOEN.


  Maak melding

 38. Hij kwam verkeerd neer en heeft zijn enkel verzwikt. Hij heeft de tweede helft niet gespeeld en de eerste kon hij niet echt hard rennen. Dat is normaliter zijn sterkste punt.


  Maak melding

 39. OK, iig gefeliciteerd, Dame en hardrenzoon. Voordeel van einde competitie: kujmooi rust nemen, want op die enkel moeiwel de rest van je leven rennen!


  Maak melding

 40. Ik hoorde net dat bij De Club het bier vandaag in rode bekers geschonken gaat worden dus ik sla even over, zie jullie later bij de Pierik.


  Maak melding

 41. Dank voor de felicitaties: ik geef ze door aan de rechtmatige eigenaar. Ze zijn vanochtend meteen op de platte wagen gehesen en daarmee door Berkum gereden. Leuke traditie!


  Maak melding

 42. >:(>:(>:( Van Nieuwkerk, prutser! Wist dan Jan Vertonghen dinsdag bij DWDD zat…maar je kunt niet alles zien 😉

  Hoorde vandaag echter over de telefoon dat het absoluut de moeite waard was. Was het ook!! Charmant, hele leuke vrouw, bescheiden doch vastberaden: leuk stel!! Edoch, Matthijs ging iets te snel, hij luisterde niet goed naar een antwoord……Mijn conclusie op Jan’s antwoord: wil naar grote club…….MAAR WIL OOIT TERUGKOMEN……..Ons Matthijsje ging er niet op in menschen! Idd een typisch geval van JAMMER. Het moment is voorbij en de andere journalisten die hem in de toekomst gaan interviewen zijn veel te ijdel om terug te komen op vragen van anderen

  :'(

  Maaruh: AJAX WORDT OVER EEN UURTJE OF 24 KAMPIOEN :D:D:D


  Maak melding

 43. @ Dame, gefeliciteerd! Zal ik vanavond wel door de confettie, slingers en kapotte ballonnen naar De Weyenbelt moeten. D3 toch? Jaaaaaaaa, er staat al een aankondiging op de site.


  Maak melding

 44. Klopt Dick. In theorie kon er nog een team kampioen worden, van jouw club. Als het team van mijn zoon had verloren en zij tweemaal met grote cijfers zouden winnen, dan hadden ze op doelsaldo nog kampioen kunnen worden. Is niet gebeurd, dus wij hebben een groots feest gevierd. Ontroerend om die 16 jongens én hun trainer zo trots en blij te zien.:)


  Maak melding

 45. Bericht door Dame, op 14 mei 2011 om 17:32
  Even alles bij elkaar houden:
  Ajax-Twente

  Drama 2-2
  Doeksen 1-2
  JanD 1-1
  Dame 2-4
  Wichert 3-0
  Ingrid 1-3
  Dick 2-1
  Natascha 0-1  Maak melding

 46. Hoi, ook aan de ‘boertjes’-zijde? Je vroeg nog hoe het concert gisteren was. Ik vond een lied (Panis Angelicus) ontroerend mooi, ook al vanwege de jeugdherinneringen. Voor de rest was het bij vlagen mooi, maar niet alles kon mij bekoren. Vanavond ga ik weer naar een concert, nu naar de Spiegel, Orkest van het Oosten. Daar geniet ik bij voorbaat al van. Niet voor niets het beste regionale orkest van Nederland.


  Maak melding

 47. Het was wederom weer gezellig in de Pierik, ik heb zelfs een foto kunnen nemen van Assie die met Freek aan het “zoenen” was 😮


  Maak melding

 48. Bericht door Dame, op 14 mei 2011 om 18:26
  Hoi, ook aan de ‘boertjes’-zijde?

  Ik heb er nooit een geheim van gemaakt gewoon tegen Ajax te zijn;) Dus als ze tegen Lutjebroek speelden, had ik Lutjebroek de winst gegund:D

  Hopenlijk komen je verwachtingen uit voor vanavond!


  Maak melding

 49. Bericht door JanD, op 14 mei 2011 om 19:46
  Derk, nog bedankt voor de lekkere hapjes bij de Pierik.

  Graag gedaan helaas was de taxi er al


  Maak melding

 50. Ach de snackbar hier zit niet ver weg en ik verwacht ze over 10 minuten, als jullie er maar genoten van hebben Jullie zijn TopperTs hoor met dat ploegje 😀


  Maak melding

 51. Wat een mooi huisje janD, nu begrijp ik waarom het kaaystotersfestival zo geheim is.

  Maare ik wil er wel in investeren hoor

  Donders hoop er volgend jaar bij te wezen maar dan zonder die boekhouders


  Maak melding

 52. Nee, helaas nog nooit naar een live-optreden van Guus geweest… zou ik wel heel tof vinden!!!
  Ik houd niet zo van opeengedrukte menigte… vandaar dat ik niet zo snel naar een concert zou gaan…
  Maar zo gauw hij eens besluit een theatertour te gaan doen, ben ik de eerste in de rij bij de kassa…


  Maak melding

 53. JanD ik dacht dat die net een stripboek rooie oortjes gekocht had toen die zei ik ben onderweg naar de pierik, jammer dat hij de bal weer doorgaf aan de tegenpartij


  Maak melding

 54. Er komt een een Kosovo-concert in herinnering naar boven (met De Dijk, Van Dik Hout en Skik), in 1998, of zo… Maar ik heb wel het idee, dat er nog een concert geweest moet zijn…. Ik denk nog even verder…


  Maak melding

 55. Bij mij nog veel langer geleden. Ben in eerste plaat niet zo’n muziekfan, in de zin dat ik naar concerten ga/ging. Vroeger was het eigenlijk ieder weekend naar de voetbal. En nu ook nog wel regelmatig naar de voetbal, of musicals. En mijn laatste concert, was André Hazes.


  Maak melding

 56. @JanD; Hedon vind ik een geen concert, maar wel een optreden. Een concert vind ik met groot publiek, zoals in IJsselhallen, of ArenA, Gelredome, Kuip, enz enz enz…

  En ik heb nog ff verder nagedacht over mn laatste concertbezoek… dan denk ik aan Blof, maar heb geen idee meer wanneer… was wel na 1998 maar absoluut niet na 2006…  Maak melding

 57. Bericht door JanD, op 14 mei 2011 om 22:02
  Assie, geweldige kopbal vanmiddag.

  Dat was een beste pegel JanD en die bal kwam hard aan. Gelukkig skeerde die bal net over mijn bierglas heen.;)


  Maak melding

 58. Goedemorgen allemaal. Ik weet nu wat ze met de “12e man” bedoelen, Assie. Is er nog gescoord uit jouw bijdrage? 😉


  Maak melding

 59. Wow Eva

  met De Dijk, Van Dik Hout en Skik), in 1998, of zo…

  en Ingrid

  André Hazes

  Pfff André is na zijn dood zelfs niet meer benaderd 🙁


  Maak melding

 60. Over talent gesproken:

  Kreeg op het oergezellige (zoals altijd) feest in het tuindorp gelijk al een heerlijke aanbieding: Ga eens met me mee naar De Grolschveste. Gaan we naar de jongens van Martin (R. bekend bij Zwollenaren) kijken. Hoefde natuurlijk geeneens antwoord te geven :D:D:D

  Die 2 Zwolse jochies spelen volgend jaar beiden in de jeugd van Twente! De 1 komt, nee ze komen geloof ik allebei van WVF :D:D:D

  Als ik daar ben, hoop ik ook mijn oud buuf en toptrainster Mary W. tegen te komen. Ff feliciteren met het landskampioenschap bij de dames-senioren
  :D:D:D Damensvoetbal krijgt niet zoveel aandacht in NL (kijk wat de Twente heren voor aandacht krijgen) maar Mary is een absolute topper die bij Co Adriaanse stage heeft gelopen :D:D:D


  Maak melding

 61. @dick 11.05 net als dit jaar vermoed ik zo: C1 in Ittersum. (de indeling is hier nog niet bekend, dus zeker weten doe ik het niet). Ze zoeken hier nog wel een goede keeperstrainer…


  Maak melding

 62. 😮 Dame “geloof”? Heb dit net precies naar iemand gemaild:

  Ajax staat er vandaag, hoop dat De Zeeuw als regisseur kan uitblinken??.dan winnen we!

  en

  Oh wat gaaf dat ….. heengaat met zijn meissie: zou er graag aan toevoegen:

  Toch best een beetje jaloers, wat had ik eigenlijk ook graag bij deze nu al legendarische pot willen zijn!


  Maak melding

 63. Dame, die bijnaam komt uit de glorietijd van Ajax toen ze enorm in zichzelf en de club geloofden…..altijd het veld op met de borst naar voren en de kop omhoog: (je mag het misplaatste arrogantie noemen, maar ….) HET WERKTE jaren lang in de voetbal! Feyenoord waren de zwoegers en verder was er nixxx. Nu is het wat dat betreft gelukkig veel leuker…..herstel de nixxx: in Lowie van Gaal’s tijd bijvoorbeeld was PSV (dat sportclubje van Philips) er natuurlijk ook.

  Be Quick 28 had er ook een handje van: heerlijk en ook heerlijk super-kwetsbaar opgesteld.


  Maak melding

 64. @ Appie, keeperstrainert? Volgens mij heeft Henri K. (ex 1e van WVF) nog nixxx? Mooi man….2e jaars C1 dan wordt het steeds leuker voor em. En hij heeft die geweldige uittrap nog?


  Maak melding

 65. @Dick

  De Godenzonen, oftewel de gevallen engelen, daalden af uit de hemel en zagen hoe schoon de dochters des mensen waren. Zij namen zich daaruit vrouwen, wie zij maar wensten en produceerden een nageslacht van reuzen. Deze waren zo gewelddadig, dat God besloot tot de zondvloed. De mensheid was genetisch gecorrumpeerd, dus God kon niet anders dan deze onsymphatieke maatregel te treffen; zo luidt het verhaal (Genesis).  Maak melding

 66. Oeioei, nu wordt het écht moeilijk voor Ajax:

  Door Dirk-Jan Hoek | 13 May 2011 | Kort Nieuws
  Ajax waarschijnlijk zonder Messi tegen FC Twente
  Ook optreden Ed de Goeij onzeker  Maak melding

 67. Ja Dick, Ron was een heel goede middenvelder, die trouwens ook verskrikkelijk “zoeg-n” kon! Maar veotballen kon uh weh!


  Maak melding

 68. Dick, die uittrap heeft hij nog steeds. We wachten hier nog steeds op het moment dat hij in 1 keer scoort met zo’n uittrap.
  En Henri K. heeft hij nu 2 jaar gehad, maar die stopt hier helaas :'( Dus vandaar de zoektocht naar een goede vervanger.


  Maak melding

 69. Ik vind het toch wel zo ongelovelijk klote dat de belangrijkste voetbalwedstrijd van vandaag gewoon niet uitgezonden wordt >:( *** tv!

  Het is me er eentje volgens mij, met rust was het al 2-2!


  Maak melding

 70. @Natascha

  Koploper FC Twente speelt vanmiddag de belangrijkste wedstrijd van het seizoen in de Amsterdam ArenA tegen Ajax, de nummer twee. Via dit liveblog is een verslag te volgen van de wedstrijd en van de activiteiten na de tijd. De wedstrijd is uiteraard ook live te volgen via Radio Oost.

  Op zulke momenten loont eredivisie live. Eens met je dat het raar is dat de wedstrijd niet gewoon voor iedereen live te zien is.


  Maak melding

 71. @dame

  Die wedstrijd bedoel ik dus niet ;D

  Vandaag stond het nederlands elftal onder de 17 in de europese finale tegenover duitsland. En ze zijn dus Europees kampioen geworden door ze met 5-2 te verslaan :D:D:D


  Maak melding

 72. Hey Marcello ajax heeft helemaal niks hier in overijssel!! Overijssel is never nooit helemaal nooit van Overijssel, vergeet dat niet, vriend!


  Maak melding

 73. Eerste helft was ajax absoluut beter, tweede helft ging lang gelijk op vond ik.

  Trouwens ook zo’n understatement: Bij oost zit Arne Slot in de studio, die ging dus ff vertellen wat twente had moeten doen… SUKKEL dat hadden jullie zelf ook moeten doen:(


  Maak melding

 74. Als je het over 3 jaar bekijkt is eigenlijk twente de meest constante club van Nederland, 2 jaar 2e en vorig jaar 1. Is niet slecht, plus dat ze de beste financien hebben….


  Maak melding

 75. Nee we hebben eredivisie live gekeken. En ja ik snap het verdriet in Enschede e.o. Maar aan het begin van het volgend seizoen zijn ze blij met de voorronde C.L.


  Maak melding

 76. Ze komen die voorronde wel door;)

  Arne Slot zat daar om te vertellen wat Twente moest doen, kon ik een beetje pissig om worden….


  Maak melding

 77. OK, wat was je ergenis dan. Het feit dat hij er zat, of omdat hij daar ging zitten. Of omdat je die Schabbink een kwal vindt.


  Maak melding

 78. Het feit dat hij anderen gaat vertellen hoe ze het moeten doen terwijl ze zelf ook gefaald hebben;) Maar zoals hij zelf al zei net, na zo’n soort wedstrijd kan je toch niks goed zeggen voor een supporter. En dat is ook zo…

  @Dame, niet alleen jammer voor Twente en jou, ik gok voor 3 kwart van NL ;):P


  Maak melding

 79. Ajax was vandaag beter, dus verdiend gewonnen. Alle fans gefeliciteerd.

  Laatste bericht: van der Wiel zou toch bij Ajax blijven….


  Maak melding

 80. Theo Janssen: Twente was bang. Janssen kondigt aan bij FC Twente te vertrekken.

  AJAX, ook kampioen van Overijssel 😀


  Maak melding

 81. Bericht door Dame, op 15 mei 2011 om 17:41
  Maar die blikjes ga ik vanavond wel soldaat maken. Ik blijf natuurlijk achter Twente staan; for better and for worse

  That’s the spirit! Alleen dat for worse vergeten heel veel voetbal supporters als het daadwerkelijk worse gaat met hun club;)


  Maak melding

 82. Mooiste beelden waren die van de supporters de emotie en van de andere kant de vreugde, kortom we hebben genoten van de wedstrijd in de pierik.


  Maak melding

 83. @Ingrid, geen buscombi meer voor mij. Mijn laatste buscombi was naar LWD en het is daar idd ***. Maar uiteraard 90 minuten teletekst gekluisterd (of is het ergens op?)


  Maak melding

 84. Nee hier gaan ze voor zover ik weet ook niet. Jongste zit dan midden in zijn examen. Heb nog niet gehoord of gelzezen dat het ergens rechtstreeks uitgezonden wordt. En anders inderdaad teletekst.


  Maak melding

 85. Weer eens wat anders dan voetbal. Wat een leuk initiatief:

  De premi?re van de opera La Boh?me door de Nationale Reisopera is zaterdag live te zien op grote schermen op drie locaties in de provincie.

  De schermen staan op de Oude Markt in Enschede en in Zwolle bij de Lutherse Kerk op de Blijmarkt en het Zwols popfront aan de Burgemeester Drijbersingel. De opera is ook thuis te bekijken. De provincie Overijssel verzorgt een livestream op internet. De Nationale Reisopera speelt de voorstelling zaterdag 21 mei in de Stadsschouwburg in Enschede. De voorstelling is vanaf 19.45 uur te volgen op de schermen en via http://www.jijenoverijssel.nl.  Maak melding

 86. Bericht door Dame, op 15 mei 2011 om 18:13

  Nee dame ik wa mijn jas vergeten gisteren en erica wou er ook even tssenuit. Mooie combi dus 🙂


  Maak melding

 87. Dan val je me toch tegen Assie. Van de week betoogde je op het pollog nog dat álle aanslagen uit die hoek kwamen. Je zou dan toch zeggen dat je jezelf beter zou beschermen. Had je geen beveiliger mee? Dom, dom.:o


  Maak melding

 88. Morgenavond mn certificaat ophalen… Dan ben ik officieel Medisch Secretaresse… tenminste… als ik daarin een baan kan vinden, natuurlijk…


  Maak melding

 89. Ik heb geen beveiliging nodig Dame want ik kan me goed redden. Weet wel zeker dat ik de volgende keer een helm op mijn kop heb als ik daar weer ga staan. 🙂


  Maak melding

 90. Wie heeft er beveiliging nodig? Ik heb 6 jaar bij een beveiligingsbedrijf gewerkt… kan misschien wel wat tips geven????


  Maak melding

 91. Ah, Eva, misschien wil jij Assie de volgende keer begeleiden naar DE club, want aan die twee sterke kerels heeft ie niks, dat kun je hierboven wel lezen. krijg je van mij een glas cola als dank.


  Maak melding

 92. Assie, ik moest in een fractie van een seconde handelen…….eerst mijn biertje veiligstellen, toen bukken……en ja dat jij nou toevallig vlak achter mij stond, pure pech vriend.;)


  Maak melding

 93. Wat Assie nodig heeft, is een charmante, ontwapenende vrouw, die iedereen doet opkijken van waar hij mee bezig is…
  Lijkt me meer iets voor Assies vriendin???;)


  Maak melding

 94. Ja, is zeker een mooie vlag. Ik weet niet eens hoed de vlag van het clubje naast DE club eruit ziet. Kon ik ook niet vinden op de site.


  Maak melding

 95. Nou weet ik niet wat er is voorgevallen, maar een klap tegen het hoofd komt niet zomaar ergens vandaan… Daar is iets aan vooraf gegaan… De vraag is: Wat???


  Maak melding

 96. Dick.

  Ook gefeliciteerd met het kampioenschap van AJAX:D:D:D:D:D.

  Net bericht uit Amsterdam gehad en daar zijn ze helemaal los.;D;D;D;D


  Maak melding

 97. 😉 Zit nog in de flow Jan. Allereerst bedant voor de felicitaties hier. Volgens mij ben ik vorige week zelfs vergeten te feliciteren 😮 Bij dezen dan nog. Maar ik kneep hem gelijk na het eindsignaal vorige week eigenlijk wel een beetje. Als je ziet hoe slecht er gedekt werd 😮 Gedurende de week steeg het vertrouwen en natuurlijk ook de hoop. Het was nog verdiend ook en ze hadden de scheids niet mee. Maar dat zaad-eredivisielive heeft behalve een oerslechte verslaggever ook nog een belabberde regisseur…..ernstig selectieve herhalingen zeker bij mogelijke vrije trappen…..dan ontbraken ze gewoon. Maar goed in geweldig gezelschap genoten van de pot en de nazit: nacompetitie, die pot woensdag en de CL-finale NATUURLIJK dan is ’t vakantie en dan vind ik ut ook wel ff mooi met dat voetballen. Nu nog wel ff (voor de gelegenheid) naar Sjek van G. kijken 😀


  Maak melding

 98. Bericht door Eva, op 15 mei 2011 om 21:42
  Wat Assie nodig heeft, is een charmante, ontwapenende vrouw, die iedereen doet opkijken van waar hij mee bezig is…

  Eva, ik heb een bal tegen mijn harsens gehad van de nummer 11 van Dosk die linksback speelde.


  Maak melding

 99. Als ik met het kaarten maar net zo scherp ben, dat is door de jaren heen wel een beetje verloren gegaan, helaas. Maar Doeksen heeft beloofd dat we zonder mes op tafel gaan spelen. Wordt het iig gezellig, ook als we flink nat gaan.


  Maak melding

 100. Nog maar een lekkere Grolsch dan, ook voor de gelegenheid 😉

  Maar die blikjes ga ik vanavond wel soldaat maken. Ik blijf natuurlijk achter Twente staan; for better and for worse.

  Dame, oprecht! Ben het eens met de eindstand: op dit moment is Twente ook mijn 2e club en ik heb er altijd al een zwak voor gehad. Zeggen Epi Drost, Muhren, Ronald de Boer etc etc je wat? Pahlplatz, Pietje Schrijvers en De v/d Kerkhofjes hebben er volgens mij ook nog gespeeld. Boerebach, Youri Mulder, Hoogma etc etc

  Ronald de Boer en Ten Cate hebben absoluut gelijk over Jan Vertonghen nu :D:D:D


  Maak melding

 101. @ Derk, heb toch voor een HJ-tje gekozen. Blijkt het een grand prestige te zijn…..op zich prima, maar uh 10%. Nou ja, ’t verteerd wel en hij is donders lekker koud 😉


  Maak melding

 102. Oh, dan zal ik maar alvast gaan oefenen met steken, ook dat ben ik een beetje verleerd.:(
  De site begint met vv en dan de naam van een Zwolse wijk invullen.;)


  Maak melding

 103. Dick, je blijft genieten merk ik. Ik zal zo eens een blikje opentrekken als troost. Ingrid en ik hadden de hapjes (krentenwegge met roomboter) voor de hapjesschaal al klaar. We wachten nu op herkansing bij de JC-schaal.:)


  Maak melding

 104. Eva, ik heb een bal tegen mijn harsens gehad van de nummer 11 van Dosk die linksback speelde.

  Een gevalletje “bedrijfsongeval”???
  Ik ben niet zo thuis in de voetbal, maar ik denk er het volgende van te kunnen vertalen:
  – DosK = DosKampen?
  – Nr 11, linksback = verdediger in een voetbalveld (hoewel ik eerder de keeper zou verwachten met nr 11?)
  – Bal tegen je harsens = geen opzet (anders had ie misschien een 70 tot 120 cm lager gemikt…)

  Dus leg deze blonde doos eens uit…. Vanwaar nu alle ophef???????  Maak melding

 105. Je kunt wel zien dat ze superblij zijn, JanD. Dat vind ik het allerleukst om de ontlading en vreugde bij die knapen te zien.


  Maak melding

 106. 😮 Dame, maaruh de JC-schaal staat toch niet in verhouding tot ’t kampioenschap? Hoorde het die Preudhomme ook zeggen: toch nog 2 prijzen, tja.


  Maak melding

 107. @Dame, weet al waarom Twente verloren heeft. Heb vrijdag een feestje in Twente gehad en heb toen de krentwegge al opgegeten.


  Maak melding

 108. Ai, Ingrid, je moet nooit de dag prijzen voor de avond gevallen is of – vrij vertaald – de krentenwegge opsnoepen voor het kampioenschap binnen is.:(


  Maak melding

 109. Owww Doeksen, sorry jongen maar ze hadden het er net over bij Sjek-Troshoofd, van Gelder. Mijn commentaar? Met Jiskefet….”Wie soll ich dass sagen”? Over Jiskefet gesproken…………………..

  Kees Prins, kan wel 3 A4 tjes vol schrijven over onze ontmoeting, zong voor een volle bak “DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT IS MIJN CLUB” :D:D:D


  Maak melding

 110. Ben blij dat je de site nog hebt kunnen vinden, Doeksen. Na hoeveel wijken lukte het?:P Wat ik ook leuk vond is dat ze op het veld naar voren renden en de naam van de trainer scandeerden “H…, bedankt”. Een strenge rechtvaardige trainer, die er een goed samenwerkend team van heeft gemaakt.


  Maak melding

 111. Idd Jantje van Halst (prima Ajax-verleden) mag aan t begin van t seizoen NOOIT MEER ANTWOORDEN op de vraag, “wat is jullie doel”: Och, bij de eerste 4, 5 eindigen……..:o:o:o


  Maak melding

 112. Dick .

  Ja iets wat ik graag weer heelhuids in Zwolle zie komen,maar dat gaat lukken het spul zit in de trein op weg naar huis.:D:D:D


  Maak melding

 113. Dame, ben hier nog ong 300 tellen 5 minuten. Zou het op prijsstellen als je nog ff reageerde op t politieke. Maar je bent gek dat je je mee laat slepen door dram(a) en de VVD-ert….heb je het uberhaupt wel gezien?


  Maak melding

 114. Ik ga het goede voorbeeld maar volgen. Morgen is het weer vroeg dag én morgen beginnen de eindexamens. Stress in Huize Dame, dus. Welterusten allemaal.


  Maak melding

 115. He Dick, ook nog even dan. Ik had zelf al eerder op Drama gereageerd. Ik heb het dus goed meegekregen allemaal. Ik vind het ook niet slim van de PvdA, die ik net als jij een warm hart toedraag, maar die in dezen niet handig opereert. Ik laat me niet meeslepen, iig niet in dit geval.;)


  Maak melding

 116. Heyyyyyyyyy soulsister! Weer een WLZ-hit. Vanochend ook al 1. Die van die NL-band uit Groningen….WLZ hit van rond bevrijdingsdag 2010….uit de tijd dat Tim nog regelmatig postte 😮


  Maak melding

 117. Autistische jongen van 13 uren in de cel om een speelgoedrevolver die hij samen met een vriendje op de kermis had gewonnen!!! Zie Stentor, alleen link werkt nu even niet…


  Maak melding

 118. Dan maar zo:

  Jongens wegens kermisrevolver uren in de cel
  zondag 15 mei 2011 | 21:00
  KAMPEN – Regiopolitie IJsselland heeft een 13-jarige jongen uit Kampen en zijn 15-jarige vriendje uit Emmeloord enkele uren vastgehouden, omdat ze in de auto van zijn moeder speelden met een plastic balletjesrevolver.
  Ze zijn in de cel gezet en verhoord. De speelgoedrevolver leek volgens de politie te veel op een echt wapen. De jongens wonnen het wapen een dag eerder op de kermis in Kampen en waren zich van geen kwaad bewust.

  De 13-jarige jongen is autistisch, waardoor de aanpak van de politie er bij hem en zijn moeder extra hard heeft ingehakt.

  De moeder is hevig ontzet over het ingrijpen door de politie. “Waarom hebben ze niet gewoon bij mij thuis tekst en uitleg gegeven?”

  Volgens een woordvoerder van het regiokorps IJsselland richtten de jongens vanuit de auto het pistool op andere weggebruikers. “Dat zorgde voor onveilige situaties. En zodra een speelgoedpistooltje lijkt op een echt vuurwapen is het al snel strafbaar.”  Maak melding

 119. Ja Eva ,toch lijken die pistolen veel te veel op de echten,maar eerst navraag bij de ouders was wel zo goed geweest denk ik.


  Maak melding

 120. @ Plantje, hoest thuis, het zou nu toch zo’n beetje moeten gebeuren? En omdat je niet op ’t chatlog komt, vraag ik het hier wel met een smoesje

  Nee joh! Rond 30 juli pas. Maar het gaat allemaal goed hoor!

  Zal proberen me ook weer eens regelmatig op het chatlog te vertonen, maar het is druk druk druk! En ik wil een beetje opletten met te veel op het weblog bezig zijn onder werktijd!


  Maak melding

 121. Had dan de pistooltjes van de jongens ingenomen, ze iets anders gegeven (met politielogo = STOER) en was dan naar die kermisbaas gestapt….
  Maar ja… Ben vrouw, blond, dus zal het wel weer te simpel zien…


  Maak melding

 122. Dick nog 1 x, ajax heeft GEEN EBI zullen ze nooit krijgen!

  JanD en Doeksen, in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam kunnen ze niet normaal een kampioenschap vieren, laat ze een voorbeeld nemen aan de Fc Twente supporters;) Ze worden tweede en nog staan er meer supporters paraat om ze op te vangen dan bij de huldiging van ajax, dat zijn echten! Ze pakken de tweede plaats beter op dan de zwolle supporters inc ik!

  Trouwens, morgen allen, want goed is ie niet!


  Maak melding

 123. @Wichert, hadden ze maar normaal gedaan daar in Twente zoals jou advies luidde 😉 Eerlijk is eerlijk, gister was ajax beter, de rest van het seizoen niet. Zoiets heet geluk en dat is wat je nodig hebt om kampioen te worden 😉


  Maak melding

 124. @Natascha; Het al oude gezegde: “Achter de wolken schijnt de zon”. Ook je nieuwste blessure komt helemaal goed!
  Na De Wet van Murphy komt de Wet van Eva: Na tegenspoed komt ook een keer goed nieuws…


  Maak melding

 125. @ Natas, onze “nep-Ebi” had absoluut gewisseld moeten worden voor die Turkse jongen……Komend seizoen maar eens zien of ie uberhaupt een bijnaam verdiend 8)


  Maak melding

 126. Natascha.

  In de voetbal gaat het er simpelweg om dat je 1 punt meer hebt na de laatste competitie wedstrijd dan de rest.Hoe, doet het meestal niet toe,de punten tellen dat is een keiharde realiteit.En dat is een gulden regel die voor elke club telt,niemand uitgezonderd.


  Maak melding

 127. @eva het is ook gewoon meer de baal dat de planning zo in de war raakt door zoiets…

  Ik zit ook gewoon in een moeilijke fase met het (niet) eten. Dit is de eerste echte moeilijke fase en als ik dan ook al niet kan sporten… Maar gelukkig loopt het de spuigaten nog niet uit en komt het allemaal wel weer goed maar is het nu gewoon ff moeilijk en goed opletten;)


  Maak melding

 128. Eva volgens mij ook niet.
  Natascha iedere kampioen heeft geluk nodig.Kijk maar eens naar RKC die had het nodige geluk wat Fc Z voor de winterstop had.
  Ben blij dat ze daar in Twente weer met beide benen op de grond staan,maar heb ontzettend veel respect voor die supporters ,zo hoor je om te gaan met je club
  In 020 was het weer bal door vooral niet supporters maar relscoppers .Jammer dat je tegenwoordig niet meer normaal iets kunt organiseren.
  Dick Paola was inderdaad open ,maar wij hadden een uitje van onze groep Las Paljas .Wel radio aan gehad.Ik was de enigste die tevreden was over de uitslag.


  Maak melding

 129. @Dick Z’n broertje schijnt het beter getroffen te hebben bij Arsenal? Ik wist niet eens dat die jongens Nederlands waren joh, kende ze niet eens ;D


  Maak melding

 130. Ik heb zaterdag nog genoten van het kampioenschap van F6 WVF ,kleinzoon op de platte wagen enz .Dat kan dan gelukkig nog wel.


  Maak melding

 131. 😀 Wichert, soms is het beregaaf om de enige te zijn 😉 Langs de Lijn is een ultragoed programma trouwens…alleen jammer van die reclame en het nieuws.


  Maak melding

 132. @ Natas, ik wist het ook niet: blunder van de media dat ze ons niet ff op de hoogte stellen >:( Aan ons kan het niet liggen; wij volgen alles.

  Geven we Johan-III met zijn Donald Duck voor mannen wel de schuld.


  Maak melding

 133. Nee Dick ik volg niet alles, wel veel maar niet alles 😉

  @Wichert

  Natascha iedere kampioen heeft geluk nodig

  En zo ist!


  Maak melding

Reageer