Politie zoekt getuigen mishandeling Palestrinalaan

Aan de Palestrinalaan vond op maandagmiddag 2 april rond 12.00 uur een ruzie plaats tussen drie mannen en een vrouw. Bij de ruzie raakten twee personen gewond, een 25-jarige man uit Zwolle en een ongeveer evenoude man waarvan de identiteit nog niet bekend is. Beide mannen hadden verwondingen aan het hoofd en een van hen had ook verwondingen aan de rug. De verwondingen zijn vermoedelijk veroorzaakt door een scherp voorwerp.

De eerste man werd door GGD-arts aan zijn verwondingen aan hoofd en rug behandeld. De tweede man werd door de ambulance voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Drie personen die er na de mishandeling vandoor gingen in een auto werden door de politie aan de IJsselallee staande gehouden en aangehouden. Het betrof een 26-jarige man uit Raalte, een 24-jarige vrouw uit Zwolle en een man met nog onbekende identiteit. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en een onderzoek gestart in deze zaak. De politie is op zoek naar getuigen in deze zaak.

Bevond u zich u rondom 12.00 uur op maandagmiddag aan de Palestrinalaan en heeft u wat gezien of gehoord wat meer duidelijkheid in deze zaak kan scheppen of beschikt u over andere informatie die mogelijk tot oplossing van deze zaak kan leiden, neemt u dan contact op met de politie IJsselland op telefoonnummer 0900-8844. U kunt uw melding ook anoniem doorgeven via Bel M op telefoonnummer 0800-7000.
 

Artikel delen:

Reageer