Snelheidscontroles in Haerst en Holtenbroek

Zwolle / Hasselt – Het team Verkeer van Politie IJsselland heeft donderdagavond 12 mei een verkeerscontrole gehouden op de Doornweg in Zwolle en de Verkavelingsweg in Hasselt na klachten van buurtbewoners. In totaal zijn er drie bekeuringen uitgedeeld voor het overschrijden van de maximum snelheid van 60 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 85 km/u.

 

Dezelfde avond werd er gecontroleerd op de Mozartlaan. Daar werd de maximumsnelheid niet overschreden, maar er reden wel vijf automobilisten zonder gordel en één bestuurder voerde een onleesbare kentekenplaat.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Sinds kort hangt aan beide kanten van de Mozartlaan aan het begin een automatisch bord “snelheidscontrole”. Dit helpt, want sindsdien wordt er minder op deze weg geracet. Dat er geen snelheidsovertreding is geconstateerd, verbaast me dan ook weinig.


    Maak melding

  2. Op de Landsheerlaan hadden ze een tijdje geleden ook zo’n ding. Volgens mij is ie al weer weg, want ik zag een stel jochies er op en neer voorbij rennen 🙂 Terwijl ze normaal gezien op de parallelweg zouden lopen of fietsen 🙂


    Maak melding

Reageer