Kookboek van Zwolse ondernemers

Zwolle – Stichting Present maakt een uniek kookboek. Een kookboek van en voor Zwolse ondernemers die het belangrijk vinden om aandacht te geven aan maatschappelijke betrokkenheid. Het boek bestaat uit favoriete gerechten van deze ondernemers.

stichting_present.jpg

Gerechten worden met elkaar bereid tijdens verschillende kooksessies. Recepturen en eindresultaten worden in beeld gebracht. Zo ontstaat een bijzonder, gevarieerd en veelzijdig boek waarbij maatschappelijke betrokkenheid de boventoon voert. Het boek heeft geen winstoogmerk. Eventuele opbrengsten worden gebruikt voor projecten van de stichting, zoals het eindejaarsdiner voor bijstandmoeders. In april is de eerste startsessie georganiseerd. Cliënten van de maatschappelijke organisaties gingen aan de slag in de keuken van Feest & Culinair, onder begeleiding van chef-kok Gerwin en Mirjam Egberts.

Een gezellige avond met heerlijke gerechten uit alle verschillende streken. Een avond die smaakte naar meer! De komende periode worden de kooksessies met Zwolse maatschappelijk betrokken ondernemers georganiseerd. Ondernemers in Zwolle worden van harte uitgenodigd ook hun steentje bij te dragen. Over Present

Stichting Present wil een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. De stichting is het loket voor ondernemers die hun maatschappelijk betrokkenheid willen uiten. Als u als ondernemer maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda heeft, dan is een samenwerking met Stichting Present mogelijk ook iets voor u.

Website: www.stichtingpresent.nl/zwolle

Artikel delen:

Reageer