Overijssels onderonsje met energieke bands

Vrijdag de dertiende zorgen de Overijsselse bands Nou En, Jeremy’s en Clueless onder de noemer Punk Rocky III voor een avondvullend programma dat vooral leuk moet worden. Hedon opent graag haar deuren voor Punk Rocky aangezien eerdere edities zeer succesvol waren.

Nou En maakt krachtpop met punkinvloeden. Geïnspireerd door bands als Weezer en Blink 182 schrijft de band zijn nummers, maar dan in het Nederlands. Eerder wonnen de Kampenaren belangrijke prijzen zoals de Vara Bandcompetitie, de Oogst van Overijssel en de Spits Breakthrough Award Nederlandstalig. Het nummer Gothic Meisje werd een bescheiden hit en kreeg veel aandacht door de felle reacties die de tekst veroorzaakte bij forumbezoekende Gothic liefhebbers.

Clueless is een frisse band uit Enschede en speelt ultra catchy, met rock doordrenkte pop. Niet alleen zijn de nummers goed, ook de podiumuitstraling van de band is dus dik in orde. De band spettert van het podium en geeft alles wat ze in zich heeft om het publiek voor haar te winnen. Dat ze dat bijna altijd lukt bewijzen de voorprogramma’s die ze al deden voor onder andere I Against I en Di-rect, en de tours met Intwine, One In A Million, The Inaxy en Lukewarm.

 

Jeremy’s is een punkrockkwartet met als keywords stoere skatepop, gecombineerd met catchy deuntjes en punky invloeden. De Kamper band bestaat uit 4 jongens en 1 meisje, maar als je denkt dat de band aan kracht inboet door de chick singer… dan heb je het mis. Jeremy’s staat garant voor een show vol afwisseling tussen melodieuze collegerock als Weezer en energieke punkpop als Blink 182, maar dan met een pittige zangeres als welkome afwisseling binnen het genre.

 

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle, via www.hedon-zwolle.nl en ’s avonds aan de deur. Deuren gaan open om 20:30 uur, aanvang: 21:00 uur. Een kaartje kost € 7,00 (excl. €1,00 servicekosten).

Artikel delen:

Reageer