Agressieve man met pepperspray bedwongen

Zwolle – De politie heeft in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 mei een 23-jarige Zwollenaar aangehouden.

Agenten waren ter plaatse gekomen nadat was gemeld dat er op de Abel Tasmanstraat een ruit was vernield. De 23-jarige man zou daarbij betrokken zijn geweest. Hij was er vandoor gegaan, maar kwam aanrijden toen de agenten ter plaatse waren. Hij stapte uit en liep naar de agenten toe. Het was onduidelijk of hij een wapen bij zich had en hij reageerde niet op de waarschuwingen van de agenten. Daarom werd er met pepperspray gespoten en kon daarna de man worden aangehouden. Er is een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 25
 1. Yep das mijn broertje…. net goed dat ze hem een peppersray behandeling gegeven hebben…. ik dacht dat ze hem die stok al afgepakt hadden zal wel weer een nieuwe hebben *zucht* hij leert het ook nooit de idioot


  Maak melding

 2. Bericht door vzv, op 16 mei 2011 om 10:59
  woont allen maar tuig daar in die kenkerbuurt, weet iedereen

  Oh, dat wist ik niet. Dus als ik het al niet weet, dan zal het ook wel HEEL ERG meevallen.  Maak melding

 3. Agressie is nooit goed, al was het maar omdat je er makkelijk wat mee kunt uitlokken. Zaterdag meerdere anekdotes gehoord over de Kamperpoort vrogger.  Maak melding

 4. @ Natascha

  Nou je vader heeft wel wat gehoord, die dacht ter hoogte van het poortje naar het park. Hij zei het was net of er met hout o.i.d.werd gegooit en geschreeuw.


  Maak melding

 5. de reden dat hij die raam heeft ingegooid is omdat hij “gehoord” zou hebben dat zijn vriendin met een ander kerel mee naar huis was gegaan terwijl dat niet zo was, waarom die weg ging en dan weer kwam toen de wouten er waren weet ik niet.
  maar wat hij gedaan heeft zegt mij dat hij zijn vriendin niet echt vertrouwd


  Maak melding

 6. ach waar maken mensen zich ook druk om… en wat een onzin dat de kamperpoort zon buurt is… overal gebeurt het wel, dus is gewoon onzin wat vzv zegt….
  maar buiten dat allemaal om, hij heb zich gewoon idioot gedragen en dat is alles…


  Maak melding

 7. Klopt

  Agressie is nooit goed, al was het maar omdat je er makkelijk wat mee kunt uitlokken. Zaterdag meerdere anekdotes gehoord over de Kamperpoort vrogger.

  …..natuurlijk was de laatste zin een voorbeeld van het feit dat het overal kan gebeuren. Las A. ook en dacht: laat maar. Maar nu jij er op terugkomt Natas, moek wel ff reageren.


  Maak melding

 8. Bericht door Mirjam, op 16 mei 2011 om 18:35
  Wipstrik kan prima wijk zijn op zich, ken er ook veel leuke mensen

  Wipstrik IS gewoon een prima BUURT, al 28 jaar, op z’n minst:D

  Tuurlijk gebeurd er wel eens wat, maar niet meer dan in andere buurten.


  Maak melding

 9. Dat laatste is natuurlijk niet waar Natascha. Berkum, Westenholte of Veerallee zijn een stuk rustiger. Of eigenlijk gebeurd daar nooit wat 😉


  Maak melding

Reageer