’t Kleine Veer vanaf zaterdag 21 april in de vaart

In de zomermaanden vaart ’t Kleine Veer dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur op de IJssel. Op Hemelvaartsdag 17 mei a.s. wordt het veer al vanaf 07.00 uur bediend. Het pontje vormt een voet-fietsverbinding tussen de Zwolse IJsselvallei en Hattem. Het veer maakt deel uit van een landelijk voet- en fietspadennet. ’t Kleine Veer vormt samen met de veerdiensten in Zalk, Wijhe, Olst en Deventer een recreatieve route aan weerszijden van de IJssel. In 2006 zijn met ’t Kleine Veer ruim 53.000 personen overgezet. De overtocht met het pontje kost € 1,- voor volwassenen en € 0,50 voor kinderen. Bij afname van tien vaartenkaarten kost het € 8,-.

De theeschenkerij Oldeniel aan de kant van Hattem is vanaf 6 mei a.s. elke zondag geopend. De theeschenkerij heeft elke laatste zondag van de maand een cultureel programma. Meer informatie over de theeschenkerij is te vinden op de site www.oldeniel.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ha das leuk. Ik geniet elke keer weer van de oversteek. Hoop alleen dat ze die schipper die de meeste keren het pontje bestuurd een “cursus vriendelijk kijken” hebben gegeven 🙂 🙂

    Als de gemeente Hattem nou ook eens het fietspad gaat aanpakken wordt het helemaal leuk


    Maak melding

Reageer