Viva la Donna in De Zonnesteen

Zwolle – De Zonnesteen organiseert op 28 mei 2011 een verwendag voor vrouwen die getroffen zijn door kanker. Hiermee sluit zij zich aan bij het landelijke Viva la Donna-initiatief. Tussen 10 en 16 uur bent u welkom in het inloophuis aan de Koestraat 4 in Zwolle waar u zich kosteloos in de watten kunt laten leggen en kunt ontspannen.

Op deze zaterdag kunt u genieten van een heerlijke massage (onder andere een stoelmassage, een Chinese gezichtsmassage en een voetreflex-massage). Doe mee aan de kleurenworkshop, aan de ontspanningsoefeningen of neem plaats in de theetuin voor een kopje koffie of thee met iets lekkers en veel gezelligheid. Er is ruimte en tijd voor een rustig gesprek, maar niets hoeft. Aanmelden voor deze dag mag via e-mail: zonnesteenzwolle@gmail.com of telefoon: 038 – 337 64 52. Geeft u hierbij aan of u zich aanmeldt voor het ochtendprogramma (10.00 – 12.30 uur) of het middagprogramma (13.30 – 16.00 uur). Spontaan langskomen mag ook. Deelname is gratis.


De Zonnesteen is het inloophuis in de binnenstad van Zwolle voor mensen die met kanker te maken hebben, zowel patiënten in elke fase van de ziekte/behandeling als hun naasten, zowel kinderen/jongeren als volwassenen. Wilt u meer informatie over De Zonnesteen of over de Viva la Donna-dag in De Zonnesteen, kijk dan op de website: www.zonnesteenzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer