Toernooien en clinic bij Be Quick

Zwolle – Met de Zwolle International Cup, een groot DEF toernooi en een clinic voor dames en meisjes is er de komende tijd volop bedrijvigheid op de sportvelden van Be Quick aan het Stadionplein.

Vrijdag 20 mei is er een clinic voor dames en meisjes op de sportvelden van Be Quick. De clinic wordt georganiseerd door FC Zwolle en Be Quick en is bestemd voor dames en meisjes die beter willen leren voetballen. Ben je 12 jaar of ouder? Geef je dan op via vrouwenvoetbal@bequick28.nl Voor meer informatie kun je terecht op www.bequick28.nl. Op zaterdag 21 mei organiseert Be Quick een groot D/E/F toernooi voor pupillen. De hele zaterdag zullen alle velden van bezet zijn met in totaal 87 teams en zo’n 1000 voetballers. Er doen teams mee uit de hele regio. De dag begint om 8.30 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur.

Op 28 mei en 29 mei zal op de velden van Be Quick voor het eerst de Zwolle International Cup worden gespeeld. Dit is een toernooi voor B, C, D en E-teams dat onderdeel uitmaakt van Euro Sport Ring International Tournements. Ieder team speelt minstens vijf wedstrijden van 30 minuten. Behalve door teams uit heel Nederland zal er ook door teams uit België en Duitsland worden deelgenomen. De ontvangst van de teams zal plaatsvinden op vrijdag 27 mei en het toernooi zal eindigen met finalewedstrijden op zondagmiddag.

Namens de toernooicommissie geeft Bert Groen aan dat er nog ruimte is voor één C-team en twee E-teams. Hij spreekt tevens de hoop uit dat dit eerste internationale toernooi het begin is van een traditie. De organisatie is bereikbaar onder esr@bequick28.nl . Op www.bequick28.nl is veel meer informatie te vinden over de Zwolle International Cup.

Artikel delen:

Reageer