Henk Klompenmaker blaast fifties nieuw leven in

Zwolle – Vrijdag 20 mei is er een swingende Springtime party in WijZlocatie Werkeren. Henk Klompenmaker, voormalig zanger van Friendsband en The Mozarts, brengt deze avond hits uit de jaren ‘50 en ‘60 ten gehore. De avond is bedoeld voor mensen die een heerlijke avond willen dansen in de sfeer van toen.

Henk Klompenmaker heeft een rijke historie in het Zwolse muziekleven. Zelf koestert hij plezierige herinneringen aan de muziekcultuur tot halverwege de jaren ’60; de tijd waarin het uitgaansleven gemoedelijk en gezellig was. Veel van zijn generatiegenoten hebben de wens om die sfeer her te beleven. Daarom hebben WijZ en Henk Klompenmaker het initiatief genomen om Springtime te organiseren. Springtime is een dansavond, geschoeid op de leest van de fifties en sixties. Henk Klompenmaker maakt de muziek, de omlijsting met hapjes en drankjes wordt verzorgd door WijZ en de gasten kunnen op de dansvloer doen wat ze destijds gewend waren.

Zaal open vanaf 19.15 uur, kaarten via de WijZlocaties de Terp (Radewijnsstraat 1) de Riethoek (Patriottenlaan 1) en Werkeren (Werkerlaan 154) voorverkoop á € 10,- (incl. een hapje en een consumptie) en aan de deur €12,50.

Artikel delen:

Reageer