Benefietfeest Alpe D’HuZes in Eetcafé de Casteleyn

Zwolle – Twee Zwollenaren, één uitdaging; zes keer Alpe D’HuZes. Steven Handstede (24) en Niels Horst (21) zetten zich in voor het goede doel: KWF Kankerbestrijding, waarvoor de beroemde Alpe D’Huez, een befaamde scherprechter in de Tour de France, zes keer per persoon op één dag met de fiets beklommen gaat worden.

Dit jaar is het voor de zesde keer dat het wielerevenement Alpe D’HuZes wordt verreden. Het evenement is op 9 juni 2011 op de berg Alpe D’Huez in Frankrijk. Doel: 20 miljoen euro inzamelen voor een speciaal onderzoekfonds bij de KWF Kankerbestrijding. Alpe D’HuZes bestaat sinds 2006 met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen. De Stichting Alpe D’HuZes hanteert een strikt anti-strijkstkbeleid; alle giften gaan voor meer dan 100 procent naar het onderzoeksfonds. De missie van Stichting Alpe D’HuZes is ‘anderen faciliteren en inspireren om goed, gezond en gelukkig te kunnen leven met kanker.’ De bijpassende slogan is: OPGEVEN IS GEEN OPTIE!!

Het Benefietfeest in Eetcafé de Casteleyn op vrijdag 27 mei 2011

Als onderdeel van hun sponsorwerving hebben Niels en Steven met de eigenaar van Eetcafé de Casteleyn (Zoran), om de tafel gezeten om een actie op te zetten waarbij geld wordt ingezameld voor de actie Alpe D’HuZes.

Op 27 mei 2011 zullen vanaf 20:00 uur in Eetcafé de Casteleyn de DJ’s; Guido, Mark La Rocca, Timo-T, Da_Funckalicious en de MC; Sonnic geheel vrijblijvend optreden. Vooraf is er de gelegenheid om te eten.

Tussen de diverse optreden door zal er een veiling plaatsvinden van diverse objecten (waaronder een gesigneerd shirt van Maarten van der Weijden, een gesigneerd FC Twente shirt van het seizoen 2009/2010 en nog veel meer), waarvan de opbrengst geheel naar de KWF Kankerbestrijding gaat. Van de volledige omzet van de avond gaat eveneens een deel naar de KWF Kankerbestrijding!!!

Kom vrijdag 27 mei 2011 massaal naar Eetcafé de Casteleyn en steun daarmee het goede doel; KWF Kankerbestrijding!

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer