Muziekwijkfestival Holtenbroek

Zwolle – Op zaterdag 25 juni organiseert PBN Music en Events van 14.00 tot 16.00 uur het Muziekwijkfestival met optredens van onder andere de Meander Bigband.

De Muziekwijk is een eigentijdse en gezellige wijk in Zwolle met bewoners uit verschillende levensfasen. Naast gezinnen wonen er singles, stellen en ouderen. Buren hebben hier ontspannen contacten met elkaar. En je komt elkaar hier gemakkelijk tegen. Die spontane ontmoetingen zorgen voor een goede sfeer in de wijk. De Muziekwijk is een autoluwe wijk met afwisselend ingerichte groene zones. Naast volwassen bomen komen er gras- en klavervelden, speelruimten en slingerende paadjes.

Tot 2014 realiseert Woningstichting SWZ in de Muziekwijk ruim 300 nieuwe woningen. Er komen traditionele eengezinswoningen met achtertuin en verandawoningen met een veranda en/of dakterras aan de voorzijde en geen of een kleine tuin aan de achterzijde. Mens- en Milieuvriendelijk Wonen Trapjeswijk krijgt een plek aan de Klooienberglaan.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. “De Muziekwijk is een autoluwe wijk met afwisselend ingerichte groene zones”>:(
  Totdat er net zoals in de Beethovenlaan een kinderdagverblijf komt. Waarbij de Gemeente zich niet druk maakt over de extra verkeersbewegingen die dit met zich mee brengt.


  Maak melding

 2. Klinkt goed zeg

  Muziekwijkfestival

  Heb daar iemand al eens gecomplimenteerd met hun mooie huis en het muzikale karakter van de wijk. In het bijzonder van de straatnaamgeving.


  Maak melding

Reageer