Het weer: hier en daar zon

Zwolle – Woensdag begint de dag nevelig en plaatselijk met mist. Daarnaast komt lokaal laaghangende bewolking voor. In de loop van de ochtend komt er verandering in het grijze weerbeeld en breekt hier en daar de zon door.

17-05-2011_weerfoto__assendorperstraat.jpg
Assendorperstraat

’s Middags zien we een afwisseling van wolken en zo nu en dan perioden met zon. Later in de middag kan in het oosten zeer plaatselijk een bui ontstaan. Het wordt gemiddeld 18 graden in het noorden tot 21 in het zuiden. De wind is zuidwestelijk en matig van kracht. Op de wadden staat een vrij krachtige zuidwester. Donderdag is het overwegend bewolkt met hier en daar wat regen. In de loop van de dag wordt het in het noorden droog en breekt daar de zon nog door. Het wordt overdag 17 tot 21 graden. De wind komt uit het noordwesten, veel wind staat er overigens niet. Vrijdag komt er meer ruimte voor de zon. Met 18 graden in het noorden tot 24 graden in het zuiden wordt het een stuk aangenamer. Bovendien waait het nauwelijks. Aan het einde van de dag is kans op een lokaal buitje.

In het weekeinde wordt het nog iets warmer. Op zaterdag komen de maxima een fractie hoger uit in vergelijking met vrijdag. Zondag wordt in het binnenland de 25 gradengrens weer bereikt. Op beide dagen komt de zon goed aan bod en het lijkt overwegend droog te blijven.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. prachtige foto, doet mij denken aan de tijd toen ik zlf nog aan de leliestraat woonde. ik zou zo terug willen, maar mijn financiele middelen zijn van dien aard dat ik voor een stulpje in assendorp niet in aanmerking kom


    Maak melding

Reageer