Nationale verwendag van Viva la Donna

Zwolle – Vrijdag 27 mei organiseren Landstedestudenten van de teams Haarverzorging Schoonheidsverzorging en Mode Parfumerie & Styling een verwendag voor (ex-) kankerpatiënten. De gasten krijgen een gratis verwenbehandeling naar keuze. De dag vindt plaats van 9.30 tot 16.30 uur bij Landstede aan het Rechterland 1 in Zwolle.

Aan deze dag werken minimaal dertig studenten van Landstede mee. Deze studenten regelen alles, van het inplannen en geven van de behandelingen , het ontvangen van de gasten, tot het inkopen van de lekkernijen. Een ieder kan starten met een schoonheidsbehandeling , een voetverzorgingsbehandeling, een lichaamsbehandeling , visagie of nagelverzorging. Na de schoonheidsbehandeling zijn de gasten van harte welkom bij de studenten Haarverzorging om eventueel hun haren te laten verzorgen. Alle behandelingen zijn kosteloos.

Kent u iemand in uw omgeving die met deze ziekte te maken heeft of heeft gehad dan kunt u haar aanmelden voor deze verwenbehandeling. De studenten verheugen zich op het voorbereiden en het geven van de behandelingen. Dit kan vanaf woensdag 11 mei en uiterlijk maandag 23 mei 2011 bij Jenneke Vos jevos@landstede.nl  of Sylvia Lesscher : slesscher@landstede.nl  

Landstede is in de wijde regio het enige opleidingsinstituut dat meedoet met dit initiatief. Zij werkt voor het zesde jaar samen met Viva La Donna, een stichting die tot doel heeft om vrouwen met kanker of zij die daarvoor behandeld zijn weer te laten stralen. De Stichting wordt gerund door vrijwilligers en is volledig afhankelijk van giften. Kijk voor meer informatie op www.vivaladonna.nl  

Naast Landstede doen er tal van salons en andere bedrijven in de Uiterlijke verzorgingsbranche mee met deze verwendag. Vorig jaar kregen meer dan 10.000 vrouwen een gratis verwenbehandeling.

Artikel delen:

Reageer