Duikers zoeken naar steekwapen in zaak Karsten

Het politieteam dat onderzoek doet naar de gewelddadige dood van Jan Popke (‘Janneman’) Karsten in Zwolle was dinsdag 3 april bezig met een aanvullend onderzoek rond de woonboot van het slachtoffer. Een duikteam van de politie zocht rond een groter deel van het Almelose Kanaal op de aanwezigheid van steekvoorwerpen.

Het duikteam kwam deze ochtend nog in een lastige situatie toen medewerkers van de ROVA, die in een boot voorbijkwamen, geen voorzichtigheid in acht namen. De duikers moesten daarop snel uit het water getrokken worden. Eerder werd het water in de directe omgeving van de woonboot al afgezocht, echter zonder resultaat. Over de reslutaten van deze dag doet de politie nog geen uitspraken. Sinds donderdag j.l. heeft de politie een groot aantal posters uitgezet in winkels uitgaansgelegenheden en andere plaatsen waar veel publiek komt, in het centrum van de stad. Tot op heden zijn daarop nog geen reacties  binnengekomen.


Foto: Martin


Op de woonboot onderzoekt de recherche de moordzaak

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik zie eigenlijk geen toegevoegde waarde van dit ‘nieuws’ bericht aangezien dit gisteren al werd aangekondigd en het dus al bekend was denk ik dan. Een foto van een duiker en een aantal mensen op de boot voegen dan ook helemaal niets toe in mijn ogen.
    =======
    Zit wat in: dit was het visueel maken van eerder nieuws.


    Maak melding

  2. De toegevoegde waarde is wel dat er fotoâ????s te zien zijn van dit moment. Voor de ?©?©n geen nieuwswaarde voor de ander wel. Ik vind het wel wat hebben om hiervan de fotoâ????s te zien.


    Maak melding

Reageer