Bekeuringen voor rijden onder invloed

Zwolle – Een 38-jarige Zwollenaar is dinsdagavond 17 mei op de Meppelerstraatweg aangehouden voor rijden onder invloed. De man blies 365 ug/l. Hij heeft een rijverbod voor drie uur opgelegd gekregen. Daarnaast is proces-verbaal opgemaakt.

 

In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 mei heeft de politie op de Burg. Drijbersingel een 22-jarige vrouw uit Zwolle aangehouden voor rijden onder invloed. Agenten troffen de vrouw en haar bijrijdster aan nadat ze onderuit waren gegaan met een scooter. Daarbij was niemand gewond geraakt. De vrouw bleek onder invloed te zijn van alcohol en blies 470 ug/l. Haar rijbewijs is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt. Daarnaast kreeg ze een rijverbod van zes uur.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Rijden onder invloed is wat mij betreft gewoon je rijbewijs kwijt, helemaal. En dan in 2 kansen, na 1 x pakken half jaar kwijt en na 2 x gewoon helemaal kwijt en nooit meer terug.


    Maak melding

  2. Daar ben ik het deels mee eens. Als je op de fiets zit moeten ze niet je rijbewijs kunnen innemen; en dat kan nu wel.


    Maak melding

Reageer