Wijkplatform Indische Buurt

Zwolle – Wijkwethouder Nelleke Vedelaar nodigt bewoners van de Indische Buurt uit voor het wijkplatform Indische Buurt op dinsdag 24 mei 2011. De bijeenkomst vindt plaats in wijkcentrum De Vlasakker, Vlasakkers 10 en begint om 19.30 uur.

 

Tijdens het platform wordt een presentatie gegeven van het kunstwerk “de tegeltafel” die Margreet Hajee met de bewoners heeft gemaakt. Tevens vertellen bewoners wat de ontwikkelingen zijn van de dierenweide De Vlasweide, wijkcentrum De Vlasakkers, Buurtgeluk en Boulevard Javastraat.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.

Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken, onder de gewenste wijk. De data van de verschillende wijkplatforms en de agenda’s zijn hier ook te vinden.

Artikel delen:

Reageer