Electrofunk-sensatie Kraak & Smaak naar Hedon

Zwolle – In 2008 wist het Nederlandse producers trio Kraak & Smaak met haar sublieme mix van electro, soul, jazz en funk een wereldhit te scoren met de single Squeeze Me en werd de formatie volop geprezen om haar live-performance.

Inmiddels is er het derde album Electric Hustle waarvan de catchy single Call Up To Heaven afkomstig is. In het kader van een korte clubtour zal de electrofunk-sensatie zaterdag 28 mei compleet met live-band het Zwolse poppodium Hedon aandoen voor een optreden. April dit jaar werd alweer het derde studioalbum Electric Hustle aan de wereld gepresenteerd. Eerste single Call Up To Heaven is alvast een prima voorbode van wat deze livesensatie ons dit jaar gaat brengen. Electric Hustle is een meer electronisch album dan de voorgangers, maar heeft nog steeds die vertrouwde Kraak & Smaak swing.

Zo horen we o.a. Kraak & Smaak’s live vocalisten Lex Empress op verschillende tracks en MC Sebastian, de voor een doorbraak staande Britse blueszanger John Turrell, de soulvolle stem van Romanthony (bekend van o.a. Daft Punk’s One More Time), Janne Schra (Schradinova en ex-Room Eleven) en die van de New Yorkse funklegende Lee Fields. Ook Fred Wesley, de legendarische trombonist van James Brown doet mee. Soulclap

De Deejays van Soulclap nemen de afterparty voor hun rekening wat resulteert in een eclectische mix van Feel Good Soul, Future Funk Breaks, Rauwe Funk, Exotische Wereldmuziek, opzwepende (Nu) Jazz en vette Hiphop. Kortom, Funkiness alom & Groove vanuit de ziel.

KRAAK & SMAAK
Afterparty: SOULCLAP

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 28 mei
Open : 20:30uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 15,00 (excl. € 1,- servicekosten)

Kaarten zijn direct te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer