Natuur- en Milieumarkt bij Wijkboerderij Stadshagen

Zwolle – Landstede Wijkboerderij Stadshagen aan de Buckhorstlaan organiseert in samenwerking met tal van organisaties op woensdag 22 juni aanstaande van 10.00 tot 16.00 uur voor de tweede keer een ‘Natuur- en Milieumarkt’. Zowel buiten als binnen de tijdelijke units van de Wijkboerderij in Stadshagen kunnen ouders en kinderen deelnemen en informatie krijgen over tal van natuur – en milieuzaken die te maken hebben met de eigen leefomgeving.

Zo zal de ROVA aanwezig zijn met informatie over afvalscheiding en er is een wagen op aardgas, maar ook kunt u terecht bij de marktkraam van de Groene Welle. Binnen kan een kopje koffie of limonade gedronken worden. In weer een andere ruimte is er een film te zien.

Vanaf 13.00 uur kunnen kinderen tot 12 jaar spulletjes verkopen (recyclen) op de "Kinderkleedjesmarkt" (kinder rommelmarkt). Een verkoopplekje voor deze markt kan gedurende de ochtend "gekocht" worden tegen inlevering van statiegeld flessen ter waarde van minimaal 1 euro.

Tegen inlevering van een statiegeld fles ter waarde van minimaal 0,25 euro kan een vragenlijst worden "gekocht" waarvoor de antwoorden gevonden kunnen worden bij de diverse kraampjes. Wanneer deze vragenlijst op die zelfde dag wordt ingeleverd dingt men mee naar een van onze leuke prijzen. Meer informatie: Daan Utermark, Landstede Wijkboerderij Stadshagen (Zwolle) 088 8508378 / 0630851015

Artikel delen:

Reageer