Audities vuurvogel

Zwolle – Voor komend seizoen houdt de Vuurvogel weer audities voor nieuwe leden. Het grootste orkest, Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel, maakt deze zomer een tournee naar Zuid-Frankrijk en zal daar concerten verzorgen in onder andere Nimes, Montpellier en Aix-en-Provence. Volgend seizoen ontstaan er vacatures voor verschillende instrumenten uit het symfonieorkest voor alle niveau’s.

vuurvogel_pannorama_-_klein.jpg

Naast het grote orkest (80 leden) kent stichting de Vuurvogel het voorbereidende orkest "de Jonge Vuurvogel" dat met 45 musici in de leeftijd van 8 tot 13 jaar ook al behoorlijk proporties aan begint te nemen. Ook in de Jonge Vuurvogel is er volgend seizoen plaats voor nieuwe leden. Nieuw is volgend seizoen "Vuurvogel Opstreek" onder leiding van Lies van Vledder en Esther de Boer. Zij zullen het allereerste begin van samenspel met strijkers gaan leiden.

In het Jeugdsymfonieorkest (12 t/m 22 jaar) is er – naast strijkers – volgend jaar onder andere plaats voor fluit, hobo, fagot, hoorn en trompet. De audities vinden plaats in het Meander College op zaterdag 2 juli.

Meer informatie en aanmelden via de website www.vuurvogeljeugdorkest.nl

Artikel delen:

Reageer