Feestelijke opening Frankhuispark in Frankhuis

Zwolle – Vrijdag 20 mei opent wethouder Dannenberg om 16.00 uur officieel het Frankhuispark in Frankhuis. Bij de opening zijn ook de inwoners van het buurtschap Frankhuis aanwezig. Zij zijn nauw betrokken geweest bij de realisatie van het park. De media zijn van harte uitgenodigd om bij deze opening aanwezig te zijn.

Een groot deel van de openbare ruimte in Frankhuis is de afgelopen tijd opnieuw ingericht. Ook al het groen is opgeknapt en toegankelijk gemaakt. Dit heeft een prachtig dorpspark opgeleverd midden in de stad. Een park met vijvers en bruggetjes en weilandjes met vee.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Wauw, nu al klaar? Ik reed er met koninginnedag nog langs en toen werd er zelfs nog gewaarschuwd voor drijfzand… Wat mega-knap dat ze dat in zo’n korte tijd zo hebben weten op te knappen!!!!
  Ik ga er gauw weer kijken!!!


  Maak melding

 2. Wethouder Dannenberg opent op zo’n graafmachine het park. Ik weet nog wel een machinist die um daarbij aanwijzingen kan geven, vooral de juiste plek……8)


  Maak melding

 3. :D:D:D zit ie op de verkeerde plek te graven 😮

  Heb je een foto in De Stentort gezien? Deftig plekkie Zwolle trouwens, vooral die statige Bildwoning.


  Maak melding

 4. Gister ook 2 interessante zaken over politici vernomen:

  – Bij Joost E. zou een item zijn geweest over het veel grotere libido van politici in het algemeen. Maar juist omdat het bij Joost E. (van de tv-uitgave van de TeleTroepToeTerT) heb ik er niet op gewacht.

  – hoorde dat in De Stentor een schokkend bericht had gestaan over een schranspartij van Overijsselse Gedeputeerden, verzorgd door Jonnie Boer? SP schijnt daar (lijkt me nogal terecht) vragen over gesteld te hebben. Misschien kan de SP dit bericht ook nog even doorsturen naar WLZ? Het heeft zich waarschijnlijk ook in Zwollywood afgespeeld?


  Maak melding

Reageer