Afvalinzameling Zwolle gewijzigd vanwege feestdagen

In verband met Pasen en Koninginnedag is het afvalbrengstation van ROVA aan de Rijnlandstraat in Zwolle op maandag 9 april en maandag 30 april gesloten. Dit betekent dat particulieren en bedrijven op deze data geen afval kunnen brengen. Ook wordt op maandag 9 april en maandag 30 april geen afval ingezameld in de gemeente Zwolle; dit zal op een andere dag gebeuren.

De afvalinzameling van maandag 9 april wordt verplaatst naar zaterdag 7 april (dus eerder!). De afvalinzameling van maandag 30 april wordt verplaatst naar zaterdag 28 april (dus eerder!). De KCA-inzameling via halteplaatsen komt op maandag 9 april en maandag 30 april te vervallen. Ook het tijdstip van de inzameling kan anders zijn. Inwoners worden daarom verzocht de container op de dag van inzameling vóór 08.00 uur aan de straat neer te zetten.

Meer informatie over het aanbieden van afval staat in de afvalwijzer in de Peperbus of op de website van ROVA, www.rova.nl. Voor vragen is de klantenservice van ROVA te bereiken op telefoonnummer (038) 427 37 77.

Artikel delen:

Reageer