Frisse start theaterseizoen 2011/2012

Zwolle – Dinsdag 30 mei start kaartverkoop Odeon De Spiegel theaters. Dit jaar geen loting.

image003.jpg

Voor de theaterliefhebbers uit Zwolle en omtrek breken weer mooie tijden aan. Vanaf dinsdag 30 mei 12.00 uur kan er weer naar hartelust worden gereserveerd voor de voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen van Odeon De Spiegel theaters. Een week eerder, vanaf dinsdag 24 mei, staat het volledige aanbod online en worden de brochures verspreidt onder de vaste gasten.

Geen loting

Anders dan anders is dat er dit jaar geen loting plaatsvindt. Dit betekent dat liefhebbers die op 30 mei hun kaarten willen reserveren direct weten waar ze aan toe zijn, en niet meer 6 weken hoeven te wachten tot de uitslag. Odeon De Spiegel theaters laat weten dat ze het aanbod in de loop van de jaren steeds beter op de vraag af heeft kunnen stemmen en een loting dus eigenlijk achterhaald is. Dit wil niet zeggen dat niemand met deze constructie achter het net vist. Maar de snelle beslissers maken automatisch de meeste kans. Wie het eerst komt…

Reserveren

Op dinsdag 30 mei vanaf 12.00 uur kan er online gereserveerd worden via www.odeondespiegel.nl. Daarnaast is het Bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters geopend en kan iedereen langskomen aan het Spinhuisplein 14 of telefonisch reserveren via 038 4288 288.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer