Jongen mishandeld in fietstunnel

Een 15 jarige inwoner uit Zwolle heeft op 30 maart aangifte gedaan van mishandeling. Het slachtoffer fietste rond 16.32 uur door de tunnel onder de van Ittersumstraat. In de tunnel werd hij klemgereden door een groepje jongelui in de leeftijd van 14 a 15 jaar.

Hij wist te ontsnappen maar werd opnieuw klemgereden nabij de kringloopwinkel. Daar werd hij vastgepakt en hard op zijn  rug geslagen. Tengevolge hiervan kreeg hij enige kneuzingen. Hij heeft geen idee wat de aanleiding is geweest voor de mishandeling. Ook zaten er geen bekenden van hem bij de groep jongelui. 

Artikel delen:
Reacties 9
 1. de tunnel onder de van Ittersumstraat

  Is dat niet gewoon de Karnebeektunnel?

  Ik stel een nieuwe discussie voor over cameratoezicht.


  ⚠️ Meld

 2. Jammer dat het bericht pas 4 dagen na de aanklacht binnen komt – het is rond dat tijdstip daar behoorlijk druk.
  Maar na 4 dagen weet ik echt niet meer of ik daar iets gezien heb – laat staan een beschrijving van de personen


  ⚠️ Meld

 3. als er camera;s in de tunnel hadden gehangen hadden ze hem wel voor of na de tunnel mishandeld. Lost echt niets op denk ik.


  ⚠️ Meld

 4. Tuurlijk lost dat wat op: wat dacht je van aanwijzing van personen door slachtoffer en vervolgens fotootje plaatsen op weblog (of nog beter: geenstijl 😉


  ⚠️ Meld

 5. waarom niet gewoon bij alle tunnels 2 wouten neerzetten hebben ze een keer wat tedoen en kom dan niet aan met : dat kost teveel geld…
  Alsof camera’s goedkoop zijn 🙁


  ⚠️ Meld

 6. Ja henkjan een goed idee. Kunnen ze meteen alle fietsendieven en mensen zonder licht bekeuren. Tja als ze er dan staan dan ook maar meteen de boel goed aanpakken toch. Biedt me zelf graag aan als vrijwilliger.


  ⚠️ Meld

Reageer