Nieuwbouw Isala bekijken tijdens Dag van de Bouw

Zwolle – Met eigen ogen de nieuwbouw van de Isala klinieken bekijken. BAM Utiliteitsbouw regio Oost en Isala klinieken nodigen geïnteresseerden uit dat te doen op zaterdag 28 mei a.s. tijdens de Dag van de Bouw van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis (ingang Dr. van Heesweg).

Isala.jpg

Aan de hand van een uitgezette wandelroute door, langs en rond de gebouwen, krijgt de bezoeker een indruk van het toekomstige Zwolse ziekenhuis. Ook is er een informatiemarkt over de bouwbranche en een kindermetselplein. Parkeren is mogelijk in de voorzieningen van locatie Sophia en bij FC Zwolle. Het parkeerterrein van BAM Utiliteitsbouw is die dag voorzien van een grote fietsenstalling. Meer informatie: www.isalabouwt.nl

Wandelroute De wandelroute op de nieuwbouw is voorzien van informatiepanelen, foto’s en zogenaamde artist impressions (grafische weergaven van het uiteindelijke resultaat). Bezoekers doorlopen dus een expositieachtige route met informatie over de bouw en het ziekenhuis. Er is bijvoorbeeld informatie over duurzame kozijnen, energiezuinige warmte- en koelinstallaties en het gebruik van bamboe. Maar ook over het ontwerp van het ziekenhuis, de proefopstellingen, de indeling van de vlinders en de zorg voor de bomen. De route loopt over de begane grond.

Informatiemarkt en metselplein Tijdens de dag van de Bouw is de bouwbranche ook vertegenwoordigd met diverse bedrijven op een informatiemarkt. Er staan bedrijven die het ziekenhuis bouwen, zoals BAM Utiliteitsbouw, en bouwopleidingen, zoals Fundeon. De medewerkers vertellen over hun werkzaamheden en staan klaar om vragen te beantwoorden. Tijdens de wandelroute doen bezoekers ook het kindermetselplein aan, waar kinderen zelf kunnen metselen met de originele gekleurde Isala-steen.

Artikel delen:

Reageer