Zwolse Hockey Dames 2 kampioen!

Zwolle – Het kampioenschap van dames 2 van de Zwolse Mixed Hockey Club lag al enkele weken op de loer. Toch was het tot het eind van het seizoen een spannende competitie. Kostbare punten werden tot tweemaal toe verspeelt. Maar nu is het zover! Na 13 seizoenen ‘net niet’, zijn de dames van de ZMHC officieel kampioen in de reserve Hoofdklasse.

dsc00931.jpg

Twee weken geleden was de titel eindelijk een feit, waarin dames 2 een ruime overwinning op QZ met 7-0 zege vierde en rivaal Nijmegen haar wedstrijd verloor.

Zondag 15 mei zou in een rechtstreeks duel tegen Nijmegen het kampioensfeest in eigen huis gevierd worden; echter de tegenpartij toonde zich een slechte verliezer door zich eerder die week af te meldden wegens te weinig speelsters. Ondanks deze tegenslag werden de dames zondag jl. gehuldigd door het bestuur van ZMHC, begeleiding en trainers met bloemen en een drankje. Sponsor McDonald’s Heerde, Kampen & Zwolle complementeerde de huldiging met een kampioensshirt.

Zaterdag 5 juni a.s. gaan de dames nog eenmaal het veld betreden op Nijmeegse MHC voor de landskampioenschappen alwaar zij tegen regio’s noord, zuid en west zullen uitkomen en strijden om de landstitel in de reserve hoofdklasse.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer