Snelheidscontrole na klachten buurtbewoners

Zwolle – De politie heeft woensdagavond 18 mei een snelheidscontrole gehouden op de Doornweg in Zwolle en de Verkavelingsweg in Hasselt na klachten van de buurtbewoners.

Zes bestuurders kregen een boete voor het overschrijden van de maximum snelheid van 60 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 87 km/u.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. ik ken mensen tegenover de agnietenplas in een verbouwd boerderijtje en die klagen steen en been over deze notoire hardrijders. evenzo hoor ik ook wel een klachten over huize arnichem daarnaast gelegen.


  Maak melding

 2. Lange tijd was dit de snelste manier om vanuit Hasselt op de A28 te komen. Nu stadshagen aan de andere zijde ligt en het daar s’morgens enorm druk is. De route langs de Dedemsvaart via lichtmis was vanwege de file’s op de A28 ook lang niet de beste optie.
  Maar nu liggen er drie rij banen opde A28 en het verkeer stroomt goed door. Dus is het vanaf nu de beste optie van de drie om snel op de A28 te komen.


  Maak melding

 3. Bericht door jopi, op 19 mei 2011 om 18:02
  kijk uit wat je hier zegt. je wordt zo verwijdert

  Wat een onzin!

  On topic: Ik vraag me af of er nog steeds nieuwe klachten komen. Telkens als de Doornweg als controlepunt genoemd wordt staat er bij dat het is na klachten van buurtbewoners.


  Maak melding

Reageer