The Wild Romance naar festival Van Eigen Bodem

Zwolle – Goed nieuws voor de fans van The Wild Romance! Het optreden dat band inclusief de Bombita’s op zaterdag 9 juli in Hedon zou geven wordt namelijk verplaatst naar het Van Eigen Bodem Festival. Hiermee intensiveert het Zwolse poppodium de samenwerking met het festival, dat dit jaar in het teken staat van Herman Brood. De show op het Rodetorenplein is uiteraard net als het hele festival gratis toegankelijk.

Bezoekers die al kaarten hadden gekocht voor de show in Hedon krijgen uiteraard hun geld terug. Tickets kunnen worden teruggebracht naar het voorverkoopadres waar ze gekocht zijn. Heb je je ticket online gekocht, dan hoef je niks te doen en wordt het geld automatisch terug geboekt. Zwollenaar Herman Brood, de lievelingsjunk / kunstenaar / entertainer en icoon voor menige podia bezoeker in de jaren 70-80-90 en immer vergezeld door zijn vaste The Wild Romance, bereikte In zijn hoogtijdagen moeiteloos de U.S.A. Billboards met de hits Saturday Night en Never be Clever, maar ook in ons kikkerlandje is Brood nog steeds een legende.

Dat Brood anno 2011 nog steeds niet dood is, blijkt wel dat zijn Wild Romance het nog steeds goed doet en voor de wind gaat. Iets Brood alleen maar goed gedaan hebben. Herman Brood was een man van de publiciteit en statements, kunst en Rock en Roll.

Op 9 Juli, precies 10 jaar na zijn fatale sprong van het Hilton, is Brood weer een beetje terug in Zwolle. Exclusief vergezeld door de originele achtergrond zangeressen Lies Schilp en Inge Bonthond a.k.a. de Bombita’s.

Dat Brood tegenwoordig niet meer meedoet met The Wild Romance moge duidelijk zijn; daarentegen staan Dany lademacher, Ruud Englebert, J.W. van Holland en Ramon Rambeaux op het podium met frontman Stick, die wel een Brood in de dop lijkt, maar een persoonlijkheid op zich is. Iemand waar Herman Brood ooit over zei: "..You can’t fake the real thing, but your damn close…".

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Leuk idee The Wild Romance & Bombita??s :D:D:D Treffend ook

    Zwollenaar Herman Brood, de lievelingsjunk / kunstenaar / entertainer en icoon voor menige podia bezoeker in de jaren 70-80-90    Maak melding

Reageer