Nieuwste gids ‘Beleef Zwolle’ is uit

‘Beleef Zwolle’ toont alles wat u wilt weten over de mogelijkheden in deze stad. De gids staat vol goede ideeën voor toeristische activiteiten en recreatieve uitstapjes in de stad. Leuk voor zowel de toerist als voor de eigen inwoners. De nieuwe gids is net verschenen en is nu gratis verkrijgbaar bij VVV Zwolle.

De drietalige gids is volledig in een nieuw jasje gestoken. Door het kleine formaat is het makkelijk mee te nemen. Naast de buitenkant heeft ook de binnenkant een metamorfose ondergaan. De thema’s  Doen, Beleef, Proef, Shop, Blijf en Weet geven de veelzijdigheid van Zwolle weer. Ideeën voor uitstapjes en de evenementenkalender zijn bijvoorbeeld te vinden onder Beleef. Informatie over restaurants en uitgaansgelegenheden staan onder Proef en onder Blijf staat alle informatie voor mensen die een dagje Zwolle willen verlengen met een nacht. Ook worden de winkels van Zwolle gepresenteerd onder Shop.

Nieuwsgierig geworden? ‘Beleef Zwolle’ is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij de VVV winkels in Kampen, Zwolle en het Overijssels Vechtdal en te bestellen via de webwinkel op www.vvvzwolle.nl. Voor informatie kunt u langskomen in de VVV winkel van Zwolle, Grote Kerkplein 15, ingang Sassenstraat, tel. 0900-1122375 of u kijkt op www.vvvzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer