Fusion of Dance bijna uitverkocht

Zwolle – Zaterdag is het eindelijk zover, Fusion of Dance Festival opent dan haar deuren voor de derde editie! 90% van de kaarten zijn inmiddels verkocht en het ziet er naar uit dat dit jaar Fusion of Dance Festival wederom uitverkocht raakt.

De weersvoorspellingen zijn op het ogenblik goed; zacht weer, zonnetje en droog bij een graad of 25. Aan te raden is dus om zonnenbrand mee te nemen.
Let wel: Alleen lotion mag mee naar binnen. Geen spray of olie! Hoewel het overdag warm wordt, koelt het ’s avonds flink af. Neem daarom warme kleding mee voor de avond.

Kluisjes
Op het festivalterrein zijn genoeg kluisjes aanwezig! Hiervoor betaal je huur en borg en zoals gewoonlijk krijg je jouw borg terug bij het inleveren van de sleutel!

Openingstijden
Het festival duurt van 12.00 uur tot 00.00 uur. De deuren gaan dit jaar weer om 11.30 uur al open. Om stipt 12:00 uur gaat het los op de Wijthmenerplas te Zwolle.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er bij de ingang worden gevraagd om je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Pinnen
Er kan op het festivalterrein gepind worden. De kassa’s aan het begin van het festival zijn voorzien van een pinautomaat. Bij de kassa’s verspreid over de rest van het festival terrein kan alleen contant betaald worden.

Kaartverkoop
Kaarten zijn nog verkrijgbaar bij de bekende Primera winkels, www.paylogic.nl en via www.fusionofdance.nl

Dagkassa
Indien voorradig zullen er kaarten aan de dagkassa verkocht worden. Hou hiervoor svp wel www.fusionofdance.nl in de gaten om teleurstellingen te voorkomen. Wanneer het festival is uitverkocht zal dit direct vermeldt worden.

Verboden mee te nemen
Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie. Ook flesjes parfum en deodorant zijn op last van de politie niet toegestaan.
Voor wat betreft drugs conformeert de organisatie zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is ‘zero tolerance’.

Camera’s
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera’s met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is niet toegestaan om professionele foto- en filmapparatuur mee te nemen.
Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Eventtravel zet vanuit heel Nederland bussen in om jullie veilig van & naar Fusion of Dance Festival te vervoeren. www.eventtravel.nl Ook zet Eventtravel pendelbussen in vanaf het station in Zwolle (achterzijde). Reserveer tijdig je plek via: www.onlineticket.nl

Per auto
Recreatiegebied de Wijthmenerplas per auto gemakkelijk te bereiken, sla af bij Zwolle Zuid (afrit 18) . (uit zuidelijke richting sla onderaan de snelweg rechts af, uit noordelijke richting sla onderaan de snelweg links af) en ga de Ijsselallee op( N337). Ga vervolgens, na 6 kruisingen met stoplichten linkasaf de Oldeneelallee op. Volg de borden Fusion of Dance. Blijf rechtdoor rijden en u rijdt vanzelf de Wijthmenerplas op. De Wijthmenerplas beschikt over voldoende parkeerplaatsen.

Taxi
Voor Fusion of Dance zijn extra taxi’s ingezet. RM taxi heeft voor alle festival bezoekers een speciale actie. Taxi’s van RM taxi rijden vanaf NS station en het centrum tegen gereduceerd tarief naar het festival terrein. Taxi van 4 personen voor € 15,00 en een bus van 8 personen voor € 20,00 per rit. Rm taxi is te bereiken op telefoonnummer 038-4204220. RM taxi is het enige taxi bedrijf wat tot op de Wijthmenerplas mag komen. Na afloop kan op het festival terrein direct in de taxi gestapt worden en rijden de taxi’s weer voor het speciale tarief naar het centrum en NS station Zwolle. Ook voor overige ritten geld een speciaal tarief.

Artikel delen:
Reacties 5

Reageer