VVD Zwolle bezorgd over exploitatie hoofdzwembad

Zwolle – Al enkele jaren heeft de gemeente plannen om op het terrein van de Vrolijkheid een zwembadcomplex te realiseren. Vrijdagmddag werd de eerste paal geslagen, maar de exploitatie is nog steeds niet geregeld. De Zwolse VVD-fractie is bezorgd heeft het College van B&W hier vragen over gesteld.

“Het is feest omdat de bouw van het zwembadcomplex van start gaat, maar op dit moment heeft nog geen potentiële exploitant zich gemeld. Dit verontrust onze fractie toch wel”, aldus raadslid Ems Post – Van Zon. VVD Zwolle vraagt zich af of het op dit moment nog steeds in de verwachting ligt van het College een exploitant te kunnen interesseren voor de exploitatie van het nieuw te bouwen zwembad. De partij wil weten op welke termijn het gewenst zou zijn de nieuwe exploitant bij de bouw van het nieuwe zwembad te betrekken, en vraagt zich af hoe het college zich op de mogelijkheid van het niet kunnen vinden van een passende exploitant anticipeert en het niet passend te krijgen exploitatie.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Een zwembad op een decentraal punt in een industriewijk lijkt mij niet zo’n heel slim idee.
  En bouwen voordat de exploitatie enige vorm heeft lijkt mij ook niet zo slim.

  Maar de gemeente is wel vaker wat in de war met het bepalen van de juiste volgorde in hun beleid.
  In de bezuinigingsronde mbt het gemeentelijk personeel wordt er al geruime tijd met mensen heen en weer geschoven en men wordt bang gemaakt met doemverhalen over boventalligheid.
  Een beetje vreemd en tevens illegaal om met mensen te schuiven als het beleidsplan nog niet is goedgekeurd, ofwel formeel niet eens bestaat.
  Zwolle, -investors in people- Hoe lang nog?  Maak melding

 2. En ik maak me zorgen om het gebruik aan daadkracht en verantwoordelijkheidsgevoel van de VVD in de Zwolse raad. Eerst die non-valeur van een Berkhout die nu, na een wanprestatie gedurende 100 dagen Zwolle, geniet van een riante wachtgeldregeling (hoezo linkse hobby?). Zijn opvolger de heer de Heer (zo heet ie echt) bakt alleen maar lucht…Hoe zit het toch ook alweer met de verkeersknip in Satdshagen meneer de Heer? Precies, veel geschreeuw en weinig wol, maar ik zal wel weer een zuurpruim zijn….On topic; Zwolle heeft er een handje van om projecten te starten die binnen no-time niet rendabel zijn, in die zin kan ik de VVD wel volgen, dat dan weer wel. Ze leren niets van miskleunen als Theater De Spiegel. Triest.


  Maak melding

Reageer