Chat Log 21

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 22 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Artikel delen:
Reacties 926
 1. Moest er toch toevallig uit om even een ferme ochtendplas te doen, denk ik, ff check of r n nieuw log is…………….? 😉


  Maak melding

 2. Het is je meer dan gegund Joppuh. Moet ik wel mijn uitspraak van gisteren herzien (“kindertjes die vragen..”). Mijn moeder vulde die altijd aan met “en zij die zwijgen zullen ook niks krijgen”.
  Gefeliciteerd Joppuh.:D


  Maak melding

 3. Ja Doeksen, het loont kennelijk om vroeg naar bed te gaan en vroeg op te staan. Zitten wij gisteren tot diep in de nacht dat log 20 vol te pennen en steeds te F5-en en dan loopt Joppuh in het ochtendgloren met de prijs weg. Ik ga mijn strategie aanpassen. 🙂


  Maak melding

 4. Ik vraag me af, zullen jullie me nog herkennen?

  En is het eigenlijk zowiezo niet weer eens tijd voor wlz voorjaarborrel ofzo?


  Maak melding

 5. Uiteraard als Derk terug is en misschien kan Erica tzt dan ook mee komen, is wel zo gezellig? Als je er aan toe bent natuurlijk!


  Maak melding

 6. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Joppuh met zijn 5e Gouden Plak; een lustrum.

  Eregalerij:

  met 1: Papa val, Ingrid, Natascha, Appie, ps, Dick, Doeksen en Bertus
  met 2: Derk, Assendörper, Dame en Eva
  met 5: Joppuh  Maak melding

 7. Dat is een mooi cadeau Dame, en bedankt voor dat je zo adequaat de honneurs namens Derk hebt waargenomen. Nu luister ik even naar Radio Rijnmond waar Johan Derksen n?t ‘the last matador of Bayonne’ van Joe Bonamassa, zoals bekend mag worden verondersteld één van mijn favoriete artiesten, draait.


  Maak melding

 8. Het is al weer een half jaar geleden dat we in de vroegere MAVO aan de Assendorperdijk de re?nie hadden. Intussen zijn de laatste financiële zaken afgewikkeld en is een positief resultaat geboekt. Een geweldig resultaat: ?? 1.500!!

  Ondanks dat we de deelnemersbijdrage laag wisten te houden, gelukkig goedkoop konden inkopen en de bijdrage van enkele sponsoren, is dit mooie bedrag overgebleven.
  Dit gaat naar 2 goede doelen, die verderop beschreven zijn.

  ….dit zal ik jullie besparen 😉


  Maak melding

 9. ja giet ah wat beter gelukkig, bin-kört weer spört-n, moar all?nig op de hoomtreenerT om de rugge te spör-n! (ook ffn cûrsûssien vör Dame dr tuss-ndör!)


  Maak melding

 10. Wel alerT bliev-n Dick!!

  😉

  Solohooligan
  Misschien is het een idee als die geile DSK zijn enkelband om zijn machtige geslacht van 30 centimeter draagt. Dan kan hij echt geen kant meer op. Na het betalen van een karig miljoentje is hij voorlopig vrij. Zijn socialistische Franse vrienden zijn daar vast blij mee. Zij spraken schande van het feit dat de kamermeisjessnuffelaar door de New Yorkse politie behandeld werd als een gewone verdachte. Hij zat namelijk opgesloten tussen ordinaire criminelen. En dat terwijl hij internationale topbankiers gewend was. Wat scheelt het? Waar is de tijd dat de socialisten zich in eerste instantie bekommerden over een aangerand kamermeisje?

  Interessant, dat medelijden met een verdachte. Deze week staat er een zowel sneu als fascinerend omslagartikel in Elsevier over Jan van V., de hoofdverdachte in de beruchte vastgoedfraudezaak. Een zekere Leon de Winter, die zichzelf in het stuk opvoert als beroemde schrijver, spreekt schande over de arrestatie en detentie van deze Jan van Vlijmen, zoals de man werkelijk heet. Allereerst lees je over het ranzige arbeidsverleden van Jan en dat wordt door De Winter weggezet als slim zakendoen. Het meest opmerkelijke van het stuk is dat het op verzoek van de sfinx, zoals Van V. in zijn fijnzinnige vastgoedwereldje wordt genoemd, is geschreven. Een kompaan van Jan belde Leon met de vraag. En Leon deed dat. Na ongeveer een seconde of tien wikken en wegen. Het artikel is vooral aandoenlijk en je krijgt al lezende zielsveel medelijden met de schrijver, die aan het eind ook nog eens door Van Vlijmen op grootse wijze besodemieterd wordt. Wat brengt iemand zo ver dat hij zich als het paard van de melkboer voor de Porsche van een witteboordencrimineel laat spannen? Er staan quasi literaire passages in over een favoriete koffiemok en het smeren van de boterhammen voor de kinderen van de vastgoedmeneer. Passages die een schoolkrant niet gehaald zouden hebben.

  Krijg ik begrip als verdachte? Ik schrijf dit stuk vanuit een Italiaanse politiecel. Ik zit hier sinds zondagavond vast in Syracuse op Sicilië omdat ik helemaal alleen het kampioenschap van mijn voetbalclub vierde. Ik kwam straalbezopen mijn hotel uit, liep de eerste de beste souvenirwinkel binnen en veegde al het Siciliaanse aardewerk uit de schappen. Hierna trapte ik op het plein wat cafétafels om, trok wat terracotta bloembakken uit de vensterbanken, ramde wat etalageruiten uit hun sponningen en maakte de gealarmeerde politiemannen uit voor een stelletje bunga-bungafascisten.

  Mijn vrouw heeft later aan de agenten uitgelegd dat dit geweld een Amsterdamse traditie is. Een vorm van extreme vreugde. Echte blijheid. ⤸Mijn man zijn voetbalclubje is na zeven jaar modderen eindelijk weer een keer kampioen en dan mag hij van mij altijd even los!⤝ glimlachte ze naar de verbaasde rechercheur. Daarna biechtte ik de agent heel eerlijk mijn zeventien biertjes en negen sambuca??s op.

  Gisteravond vertelde mijn vrouw dat het er eerlijk gezegd wel een beetje zielig uitzag. Zo??n radeloze solohooligan in het beeldschone Syracuse. Ze herinnerde me aan het feit dat ik inmiddels 57 ben. ⤸Zeven jaar geleden was je vijftig en toen waren jullie met een mannetje of dertig. Dat zag er woest aantrekkelijk uit. Van die boze, blije, bevrijde mannen. Ik werd toen nog ouderwets wild van je, maar nu moet je het niet meer doen⤝, sprak mijn vrouw medelijdend.

  ⤸Maar wat moet ik dan?⤝ fluisterde ik. ⤸Zo is mijn leven totaal zinloos!⤝

  Daarop deed ze mij een prachtige belofte. Vanavond als ik vrijkom ga ik naar ons hotel, zet me naakt op de rand van het bad en dan komt zij na een uurtje verkleed als kamermeisje binnen. Op het moment dat zij de minibar controleert sla ik toe. En als alles achter de rug is vertel ik haar over mijn frauduleuze handelingen in de vastgoedsector. Ze heeft me alleen aangeraden er niet bij te snuiven. Anders kan ik het me na afloop niet herinneren. En dat zou jammer zijn.  Maak melding

 11. @Dick; Ton du C. is weggestuurd omdat “de resultaten na de winterstop tegenvielen” en er geen vertrouwen is dat hij er in de toekomst meer uit gaat halen. Ach eigenaar van Seumeren is een gouden vent, maar stelt wel onrealistische eisen aan dit elftal. Met geluk wordt FC Utrecht 5e of 6e en met pech 9e, zoals dit seizoen. Ik persoonlijk vind dat niet raar, we zijn geen Barcelona nietwaar? De voetbalwereld hangt echter van opportunisme aan elkaar en daar is Ton du Chatinier de dupe van geworden. Rare wereld, die voetbalwereld.


  Maak melding

 12. En toch had ik, Stadshagenees, bewondering voor de FCU van de 1e seizoenshelft (net als FCZ 😉 ) met heerlijke Europese wedstrijden en zeges op Ajax oa. Het voetbal in was toen zoals ik het graag bij mijn club Feyenoord gezien zou hebben, met veel strijd, inzet en passie, en toch ook goed spel. FCU heeft net als FCZ te vroeg gepiekt en waren allebei te vroeg opgebrand, zo lijkt het.

  @Dick, deze Youp was toch wel de moeite van het plaatsen waard toch?? (ik heb mijn eigen bronnen Dick! 😉 )


  Maak melding

 13. voor de muziekliefhebbers…. ff googlen op Shiner Twins – guide me lörd!
  En…. tipje van de Zwolse sluier…. ‘Erman brood – Back on the cörner!


  Maak melding

 14. Eens Stadshagenees

  De voetbalwereld hangt echter van opportunisme aan elkaar en daar is Ton du Chatinier de dupe van geworden. Rare wereld, die voetbalwereld.  Maak melding

 15. @ Joppuh ‘Solohooligan’ is weer sterk 😀 Mooie laatste zin ook:

  Anders kan ik het me na afloop niet herinneren. En dat zou jammer zijn.  Maak melding

 16. Joppuh, de passieve beheersing lukt aardig, maar actief is heel moeilijk. Schriftelijk ga ik proberen, maar mondeling gaat niet lukken. Ik denk dat mijn stembanden en tong in de verkeerde stand staan.


  Maak melding

 17. Maar eerst de “Zwollywood” special!!!

  en geen verzoekplaten van Assie accepteren, want dan ben je zo al je luisteraars kwijt.;)


  Maak melding

 18. bron: de Stentor:

  ZWOLLE – J/M, volgens de omslag van het magazine ‘Het enige opvoedblad voor 4-16 jaar’, heeft onderzocht waar kinderen het best kunnen opgroeien. De Zwolse wijk Stadshagen scoorde daarbij het best.
  Het magazine geeft niet aan wat de kracht is van Zwolle. Hoe dan ook heeft het in Stadshagen de vruchtbaarste wijk van Nederland, waar kinderen omkomen in de scholen en de speelkameraadjes.

  :D:D


  Maak melding

 19. Assie’s verzoeken worden alleen gehonoreerd als het om kwaliteitsmuziek gaat. Laatst overtrof hij zichzelf met een verzoek voor “Radar Love” 😉


  Maak melding

 20. Nu het ietwat funky en jazzy “Manhattan” van dezelfde kwaliteits-gitarist, afkomstig van het album “G3 live”in concert! 🙂


  Maak melding

 21. Moeten we nog even met de pet rond?

  MANCHESTER –
  Manchester City lijkt niets te gek. Volgens de Spaanse krant Marca heeft de rijke Engelse voetbalclub een megabod van 180 miljoen euro bij Real Madrid neergelegd om de Portugese aanvaller Cristiano Ronaldo over te nemen.

  bron: DvhN.nl

  ———————-
  Rare wereld, die voetbalwereld.


  Maak melding

 22. En dan nu eventjes naar Wensink om de auto te laten wasen, dan heb ik mijn candllight verzamelcd op staan, ook lekker met als “Jokers” Gov’t Mule en Joe Bonamassa! 🙂


  Maak melding

 23. @ Wichert, sprak PJ B afgelopen zaterdag. Die goeie voetballer van WVF is, volgens mij, al in China. Waar ie een jaar of 5 gaat wonen met vrouw en kinderen. Hij gaat daar voor zijn werkgever Philips heen.


  Maak melding

 24. Bericht door Joppuh, op 21 mei 2011 om 12:17
  Assie’s verzoeken worden alleen gehonoreerd als het om kwaliteitsmuziek gaat.

  Hé SloaperT, ie kunt vör de GaperT toch weh un uutzöndering maak’n?


  Maak melding

 25. Een oudere dame is bij Bas Autowas nogal doorgeschoten in de wasstraat. Doordat ze een peut gas gaf veroorzaakte ze veel schade. Gister is dat geloof ik gebeurd maar er kon vandaag in Westenholte wel weer gewassen worden.


  Maak melding

 26. Al honger Bernard? Volgens mij is Appie nog 8 minuten open. Ik lees net op TT dat de apocalyps is uitgebleven. Dus: rennen!


  Maak melding

 27. Heb je weer geluk Bernard dat die lui van de Pizzeria kennelijk geen kranten lezen en hun zaak gewoon open hadden vandaag.:)


  Maak melding

 28. Professor Bokhoven in de Speld[/url] hierover:

  Die apocalyptische groeperingen zijn eigenlijk net als politici. Er wordt een hoop geroepen, gedreigd en beloofd wat uiteindelijk niet kan worden waargemaakt. Hemelbestormende plannen blijven steken in de beginfase van onduidelijke voornemens. Zonder een fatsoenlijke financieel-logistieke omkadering is het simpelweg onverantwoord om zulke voornemens zelfs maar uit te spreken.

  en

  Ook met de enorme kosten van de vernietiging van de aarde, houden doemdenkers geen rekening. Je zou er minstens vier keer Griekenland van kunnen redden.

  Ik had het dus kunnen weten.[/url]  Maak melding

 29. Nee, Ingrid, ik ben het helemaal vergeten. Ik had naar de stad willen gaan, maar heb eigenlijk toch geen tijd. Ben aan het bakken voor feestje morgen van mijn jongste.


  Maak melding

 30. Hebben jullie dat ook weleens, dat opeens je mailadres leeg is. Ik had dat net en als gebruikersnaam stond er ‘Jan’. Er was niemand aan mijn notebook geweest. Vraag me af hoe dat kan? Een spooklogger?:o


  Maak melding

 31. Probeer achter jullie tactiek te komen Dame.:) Heb vanmiddag met W.S bij de Pierik onze tactiek eens goed doorgenomen. We denken toch echt dat jullie geen schijn van kans maken.8)


  Maak melding

 32. Dat zullen we nog weleens zien, JanD. Doeksen heeft toegezegd zich in te houden bij DE club, zodat wat meer grijze celletjes zijn geactiveerd. Ik ga de puntentelleing bijhouden. En wij hebben natuurlijk het geluk aan onze zijde. Er kán dus niks misgaan.
  Kunnen jij en w.s. goed tegen jullie verlies of moeten we er rekening mee houden dat de kaarten door de tent vliegen?:)


  Maak melding

 33. Ben bang dat Doeksen de komende weken door de tent vliegt na dat stuiterfeest van vandaag. Heeft ie meestal wel een paar weken last van.
  Verliezen? W.S. en ik weten niet wat dat is.8) (Met kaarten althans, bij de voetbal is dat wat anders.:'()


  Maak melding

 34. Klopt Drama, maar hij verdient elke week taart. Vandaag hebben ze een toernooitje gewonnen in Hasselt. En morgen wordt hij 13. Tussen tafellaken en servet zei ik hem net, maar dat viel niet goed, geloof ik.;)


  Maak melding

 35. Jij bent wel een ECHTE vriend van Doeksen, Jan. Dat je hem na een dag al zo mist dat je zelfs zijn “muziek” opzet om de herinnering levend te houden. Vind ik wel weer mooi gebaar.


  Maak melding

 36. @Dame, heb niet alles bekeken, alleen het 2e deel. Hoewel het niet mijn favoriete muziek is. Is het wel indrukwekkend.


  Maak melding

 37. @Dame,21.46, ja is mij al een paar keer gebeurd. Vandaag ook. Meestal als ik dan doorklik naar het alg.log ben ik opeens wel aangemeld. Er heeft bij mij nog nooit een andere naam gestaan.


  Maak melding

 38. Appelcake en cake met deel chocoladecake. Is doodsimpel hoor, anders zou ik het ook niet kunnen. Alhoewel ik ook weleens Sachertorte heb gemaakt. Vond ik zelf ook wel erg lekker.


  Maak melding

 39. Trouwens Dame…. onze vriend Assie is wel heel erg populair bij de Pierik.
  Elke keer als we wat bestelden en de mevrouw achter de bar zette de biertjes voor ons neer zei ze “Assieblieft”:)


  Maak melding

 40. Ok, dat lukt mij ook nog wel een cake bakken:). Zag al hele ingwikkelde taarten voor me. Maar een sachertorte lijkt me ook niet simpel/


  Maak melding

 41. Arretjescake:
  250 gr bruine basterdsuiker
  1 groot ei of 2 eetlepels vanille vla
  5 eetlepels cacaopoeder
  250 gr roomboter
  250 gr droge biscuitjes (mariakoekjes) of lange vingers


  Maak melding

 42. Ach Dame, wat niet weet wat niet deert. Ik denk dat eventuele eiereffecten geen kans krijgen in die hoeveelheid roomboter.


  Maak melding

 43. Ach Dame, wat niet weet wat niet deert.

  Denk je, Drama? Zou Salmonella alleen toeslaan bij hen die weten dat ze het eten of slokt de roomboter de Salmonella op? Ik durf het eigenlijk niet. Mijn schoonzus heeft eens in het ziekenhuis gelegen na een vergiftiging door het eten van rauw met eieren aangemaakt gehakt. Sowieso een smerig idee, maar wat is die ziek geweest. Niet normaal.


  Maak melding

 44. Rauw met eieren aangemaakt gehakt? Dat is vragen om problemen, Dame. Dat van die arretjescake-eieren zullen we Papa-val voorleggen.


  Maak melding

 45. @Dame, heb het wel eens gegeten arretjescake, ontzettend machtig. Is her niet een fries gerecht.
  Denk inderdaad dat de wind gedraaid is, wij horen nu wel de dancebeat, vanmiddag was dat niet zo.


  Maak melding

 46. Van Wiki

  Arretjescake (in Limburg pletskeskoek) is een koude cake die in traditioneel in verschillende Nederlandse streken gegeten wordt. De naam is afkomstig van het (strip)figuurtje Arretje Nof dat als reclame gebruikt werd voor het botermerk van de Nederlandsche Oliefabrieken (NOF) Calvé-Delft.

  Ik ken het niet, Ingrid. Mijn Friese moeder heeft het nooit genoemd en mijn Gelderse vader – die bij ons thuis de bankerbakker was – maakte het ook nooit. Kennelijk erg streekgebonden. Drama weet het misschien wel.


  Maak melding

 47. Op mijn werk jaren geleden trakteerde iemand er standaard op, wanneer hij/zij jarig was. Maar wie was dat, zit mijn hersens hier te kraken. Wie het zo niet meer.


  Maak melding

 48. Dan zul je er wel niet zo gauw ziek van worden; anders was dat snel afgelopen geweest. Ik verheug me altijd het meest op verjaardagen en feestjes van collega’s van Oosterse of Mediterrane herkomst. Mjam, mjam, wat een lekkere traktaties.


  Maak melding

 49. Zo lieve mensen, nog een kwartier en de wereld is niet vergaan. Duik me bed in, maar weer afwachten wat de dag van morgen brengt.
  Weltrusten.


  Maak melding

 50. Vinden jullie het ook zo jammer dat Bram stopt als sinterklaas.

  Ik snap het niet, ik dacht dat je nooit oud genoeg kon zijn voor die rol…;)


  Maak melding

 51. Men zou denken dat de wereld één keer per jaar vergaat, ten tijde van Fjoezen of Dens.

  Gelukkig is er nu ook zo iets in Ommen (zie je wel, universeel!), dus we hebben hier alles door elkaar.


  Maak melding

 52. Ik verwacht nu elk moment mijn zoon naar beneden om de cadeaus te incasseren. Kan ook zijn dat hij ondanks zichzelf in slaap is gevallen.


  Maak melding

 53. Blind Boys Of Alabama – Take the high road.

  f googlen hierop JanD, heb het wel s voorbij horen komen bij Johan D maar ken het niet.

  Scope heb ik 2 cd’s van, wordt nog wel een klus om n beetje toegankelikk nummer van te zoeken!


  Maak melding

 54. Doeksen en de 14.999 ander Danceliefhebbers hebben wel geluk gehad met het weer gisteren. Vandaag is het een stuk minder.


  Maak melding

 55. Bericht door ingrid, op 21 mei 2011 om 23:45
  Vinden jullie het ook zo jammer dat Bram stopt als hulp van sinterklaas.

  Ja, bijzonder jammer! Wat mij betreft is hij degene die het beste Sinterklaas’ hulp kan zijn!
  Ik smelt bij zijn stem, de mooiste stem van Nederland!
  Maar, ik snap het wel… al dat geklauter op daken en op paarden… das best pittig!!

  Ik ben wel benieuwd, of het de kids in Nederland gaat opvallen, dat Sint veel minder rimpels heeft dan vroeger…

  We geven Kees uit Flodder maar gewoon de kans, maar ben benieuwd of hij de 25 jaar kan volmaken…


  Maak melding

 56. JanD, weet je ook of het bier vanmiddag bij de Pierik in de aanbieding is als FC Zwolle wint? Ik ben het gisteren vergeten te vragen.


  Maak melding

 57. Dank voor de felicitaties. Hij krijgt een shirt van Paris Saint Germain en paar kleine dingetjes. Hij is – gelukkig – met alles blij.:)


  Maak melding

 58. Je leest hier ook alleen maar positieve verhalen van diegene die geweest zijn.Gaaf dat een dancefeest ook zo kan gaan. Volgend jaar weer? Was het uitverkocht?


  Maak melding

 59. Graag gedaan, kleinigheidje houd je altijd.
  0-1, hier hadden we het thuis een uur geleden nog over. Ik denk nu over en uit. De rest denkt dat ze ht juist motiveerd, zo van niets te verliesen.


  Maak melding

 60. Herinner me dat stukje nog, dat in het Friesch dagblad stond. V.d Wal. wilde in de nacompetitie wel rechtstreeks de confrontatie aan.
  Nou dat is gebeurd.


  Maak melding

 61. mensen mensen mensen, wat moet ik zeggen? Ik zit helemaal vol 😀

  De passie en strijd waren weer voor een korte periode te zien, dat maakt mij weer trots. Je mag best verliezen maar wel met strijd en passie…..

  Ik wens maar 1 ding, KNALLEN tegen VVV! ( ook al wordt dat echt heeel erg moeilijk, maar hey de bal is rond;)


  Maak melding

 62. JanD, kan ik donderdag zonder toegangsbewijs ook de kantine in van FC Zwolle? Ik neem aan dat ze daar een beeldscherm hebben zodat ik nog wat van de wedstrijd kan zien. Kunnen we na afloop nog even een biertje drinken.


  Maak melding

 63. JanD, kan ik donderdag zonder toegangsbewijs ook de kantine in van FC Zwolle? Ik neem aan dat ze daar een beeldscherm hebben zodat ik nog wat van de wedstrijd kan zien. Kunnen we na afloop nog even een biertje drinken.

  Assie de kantine kom jij altijd in, alleen als de wedstrijd begint moet je naar buiten. Dus geen kaartje, geen voetbal. Na de wedstrijd kunnen we wel weer een biertje drinken.


  Maak melding

 64. Ja hebben nog wel een aardig poosje bij ons staan kijken. Komt volgend seizoen bij één van de uitwedstrijden nog een keertje kijken. Thuis zie je hem niet meer.


  Maak melding

 65. zo ga de hond ff uitlaten en maar lekker de mand opzoeken,morgen naar havelte.werken op de kazerne tot en met 30 mei pppffff wat een ellende


  Maak melding

 66. Goedemorgen,het zonnetje schijnt ,de mensen zijn vrolijk en op naar donderdag.Onze VVV is klaar voor een toeristisch seizoen en er is een VVV dat klaar is voor de Jupiler,als dat toch eens zou kunnen.Ga vandaag maar eens rustig aan doen nog een hele zware week te gaan.


  Maak melding

 67. jan d.nog diep in het glaasje gekeken bij de tuinders

  Nee, de bediening was niet helemaal top. Was ook wel erg druk. We zijn net voor de laatste wedstrijd weggegaan en richting de Pierik gegaan.


  Maak melding

 68. Even voor de Dame(s) sinds afgelopn week zit er in winkelcentrum zuid een outlet store van Miss Etam, en promiss leuke kleding van maat 38 tot maat 54-56. Dus ben je nog op zoek naar een leuke aanvulling van je zomerkleding zeker de moeite waard. En heren ook jullie mogen even samen met jullie dames en jullie pinpas heen:)


  Maak melding

 69. Doeksen, als ik je zaterdag zie dan doe ik wel even verslag van wat we afgelopen zaterdag allemaal weer mee hebben gemaakt. Niet alles hoeft op het log h?.:)


  Maak melding

 70. Is dat om anderen nieuwsgierig te maken, Assie? Ik vind dat als mensen niet willen dat je iets weet, ze ook geen ‘hints’ moeten geven.


  Maak melding

 71. Ook goedemorgen en zo.

  Afgelopen weekend in ’t bos, in de tuin:
  de hoornaar, een flink uit de kluiten gewassen wesp. Gezien het tijdstip (mei) en het formaat (2,5 cm) kon het wel eens een koningin geweest zijn.
  In de vijver de “geboorte” van een libelle bekeken (als nymf naar boven geklauterd, in het riet, en daar kwamdie uit, head first; duurde een aantal uren)

  je zit er bij en kijkt er naar;)


  Maak melding

 72. Tsonge ,net terug vanuit ziekenhuis ,even met een mevr als begeleiding naar een arts.4 uur onderweg en drie minuten binnen.Busje komt zo.Die arts zei alleen maar dat alles goed was ,dan denk ik dat kan de huisarts toch ook wel.Mensje helemaal moe en de vrijwilliger beu van het wachten.


  Maak melding

 73. Het is echt niet normaal hoe lang die taxi busjes soms op zich laten wachten…. 😮

  FCZwolle – VVV
  drama 2-0
  Natascha past
  Wichert 0-0


  Maak melding

 74. Bericht door doeksen, op 23 mei 2011 om 22:54
  jan d. even één om alvast in de stemming te komen

  Nou Doeksen, dat gaat wel lukken. Ben al aardig in de stemming vvor het festival.:D


  Maak melding

 75. let op! Vrijdag as weer een Joppuh special samen met Markie Marc en deze keer gaat het over alles wat Zwolle aan popmuziek heeft gebracht. Vna 2200 tot middernacht en misschien nog wel n uurtje langer!:)


  Maak melding

 76. Weet het niet zeker Joppuh, doe mijn best. Weet niet helemaal welke muziek ik moet/mag verwachten. Maar headbangen is niet echt mijn ding.


  Maak melding

 77. Ingrid, vrijdag is er een special met Zwolse muziek, dus geen headbangen, wel Blues Dimension Mozarts, Scope, Herman Brood uiteraard! En nog andere leuke verrassingen!  Maak melding

 78. 16Down:
  Trio uit Zwolle, afkomstig uit de groep The Prodigal Sons van Erwin Nijhoff. Na het uiteenvallen van die band gaan de overige leden verder onder de naam 16Down en scoren zij in 2001 een hit met de ballad Subtle Movement.


  Maak melding

 79. Donderdag vooraf aan de wedstrijd tegen VVV-Venlo geven Harm Wolters en Henri van Velzen van 18.45 tot 19.45 uur een optreden weg in het Jupiler Supporterscafé. Neem vrienden, vriendinnen en familie mee om samen met Harm Wolters & Henri van Velzen alvast in de stemming te komen!

  Iig om 18:45 uur Assie.


  Maak melding

 80. Dat wel, maar niets is onmogelijk. Achilles ’28 heeft ook Heracles verslagen en dat verschil in niveau is toch nog iets groter dan de twee ploegen waarvan er een bovenaan de eerste divisie staat en de ander onderaan de eredivisie.


  Maak melding

 81. Jammer dat die kantine niet eerder opengaat. Als ik donderdag uit mijn werk kom dan fiets ik daar rond 17.00 uur langs en had dan zo de kantine ingekund. Kan ook eerst naar de Vrolijkheid natuurlijk.


  Maak melding

 82. Je moet wel nuchter zijn als de wedstrijd begint Assie, anders krijg je de helft niet mee. En beetje decorum ophouden op de tribune kan geen kwaad.;)


  Maak melding

 83. Had ik je smaak toch ook goed ingeschat. Na die tip laatst van je voor dat Zwolse Duo verbaast in dat opzicht niets me meer. 😛


  Maak melding

 84. Ik zie via google nu dat reservetijd ook een gebruikelijke term isvoor de extra tijd na de 90 minuten speeltijd, dus was niet echt zo dom van me.:)


  Maak melding

 85. Goedemorgen deze mooie morgen.

  Voor wie vandaag nog een broodje swrm vlees wil nuttigen:

  Serieuze misstanden bij bijna helft shoarmazaken
  woensdag 25 mei 2011 09:19

  Bijna de helft van de shoarmazaken voldoet niet aan de hygiene-eisen. De laatste tien jaar zijn gemiddeld in 42 procent van de gecondoleerde shoarmazaken overtredingen van de regels geconstateerd
  Spinnen
  Bedrijfskantines scoren juist erg goed: slechts in een paar procent van de gecontroleerde zaken zijn misstanden aangetroffen. Sinds 2008 heeft de VWA 45 horecazaken gesloten.

  In de gesloten bedrijven waren de misstanden zo groot, dat er een direct gevaar voor de volksgezondheid bestond. Uit de processen-verbaal over de sluitingen blijkt onder meer dat er ratten en muizen door keukens liepen en spinnen in het eten zaten.

  bron:Elsevier.nl

  ———————————————–
  smakelijke voortzetting.


  Maak melding

 86. Gelukkig neem ik al een jaar of wat doner en haal ik dat bij een toko waar de keuken open is 😀

  Overigens, goedemorgen!


  Maak melding

 87. @Natascha geweldig. Hoop dat Feyenoord hem nu op zijn mist uitnodigd om bij hun een keer mee te trainen. Kom er maar in Mario:)


  Maak melding

 88. Ingrid, het was voor de ajax amateurs he. Ik ga er dan dus ook van uit dat hij wacht op een belletje van de overkant van de kuip 😉


  Maak melding

 89. Bijna de helft van de shoarmazaken voldoet niet aan de hygiene-eisen. De laatste tien jaar zijn gemiddeld in 42 procent van de gecondoleerde shoarmazaken overtredingen van de regels geconstateerd

  lol 😀


  Maak melding

 90. Eigenlijk moet dat niet kunnen (die weersomslag), op een dag dat iedereen ’s avonds achter elkaar aan gaat lopen. Maar ja…


  Maak melding

 91. @Drama

  kan me iets herinneren over de wandel4daagse van vorig jaar, dat het ook ineens zo heel erg slecht weer was geworden en ze het moesten aflassen 1 avond. Echt heel sneu voor de vele kinderen…:(


  Maak melding

 92. Had meer kunnen zijn als mijn veter niet los was geraakt en bijna in de trapper verstrikt raakte waardoor ik ff af moest stappen. Rug houdt t goed.


  Maak melding

 93. Wooooowww Joppuh echt goed bezig!!:D Ik zie oe nog weh op de top van de alp d’hues:D Trouwens, veel plezier vanmiddag maar da kump weh goed!

  Het begint er erg dreigend uit te zien buiten nu:(


  Maak melding

 94. bron: NOS Sport, 26 5 2011:

  VVV-Venlo speelt in 2013 in een nieuw stadion.

  De gemeente is akkoord gegaan met de bouw van een multifunctioneel complex in Venlo, dat MFC deKazerne gaat heten.

  VVV speelt nu nog in De Koel.

  ————————————————

  het is voor VVV te hopen dat ze dan weer zijn gepromoveerd8)


  Maak melding

 95. idd excited Natascha. Art zei in de Stentor dattie tekent voor een 0-0 vanavond. D’r is maar één 0 belangrijk: en dat is vanavond geen tegendoelpunt. En dan mag je er best zelf een paar inknallen.;)


  Maak melding

 96. VVV– Vöste Völle Voetbal,maakt ons niet uit in welk stadion we zien ze volgend jaar zeker niet in de competitie terug.


  Maak melding

 97. Ik kijk ere devisie live. Maar Marcello gaf bij het onderwerp kaartverkoop FC Zwolle, een link om gratis te kijken via de computer. Dus wil je kijken dan kan dat via die link.


  Maak melding

 98. Mooi, jammer van de 2 doelpunten van VVV. Maar gelukkig ze scoorden nog. De kenners zullen VVV wel berekenend vinden. Ik vind het laf voetbal spel. Maar ja diegene die het meeste scoort die wint nu eenmaal.
  VVV zal wel wel door zijn, maar met dit laffe voetbal spel, draaien ze volgend jaar gewoon weer mee onderin de eredivisie.


  Maak melding

 99. Doeksen, ik denk dat JanD morgen na het werk in onze keet nog wel een biertje komt drinken en dan zal ik het hem wel vragen.


  Maak melding

 100. Mijn kop kan wel door het luikje maar de rest niet. Als de kat te lang wegblijft dan kijk ik af en toe door het luikje.


  Maak melding

 101. Ja Ingrid, hoop gezien en beleefd wat een heerlijk land is dat toch, resort van mijn compagnon schiet al aardig op en ziet er fantastisch uit. Het cruise schip van hem ook, en hij blijft er nog 4 maanden wou dat ik de tijd had.


  Maak melding

 102. Geweldig Derk, ben erg benieuwd naar de foto’s. Waar ben je geweest? En nog meer gesterkt dat ooit dit je thuisland gaat worden:)


  Maak melding

 103. Gevarieerd programma met verschillende genres, maar wel kwaliteitsmuziek 😉 Nogmaals: van 21.00 tot middernacht (en misschien zelfs noog wel n uurtien langer)


  Maak melding

 104. We zijn het binnenland ingegaan en een dag naar Bangkok, moet het reisverslag nog even uittypen maar het heeft me echt goed gedaan. Enja iedere keer als ik er geweest ben dan groeit de zin om er zo snel mogelijk te gaan wonen.

  We hebben bij de lokale bevolking veel overnacht en daar maak je dingen mee, zo waren we bij een gezin en nog binnen het half uur werd er door papa al gevraagd of ik niet met een van zijn dochters een huwelijk wou aangaan. Je bent als europeaan daar echt en soort van bekijks want als we in de avond naar de plaatselijke kroeg gingen liep het hele dorp uit


  Maak melding

 105. Daar ben ik weer!!!
  Een midweekje op vakantie geweest naar de Hoge Veluwe.

  We hebben heerlijk weer gehad en hadden er nog graag een dag aan vast geplakt… maar ja, maandag weer werken dus maar beter toch vandaag naar huis…
  Heb ik hier nog dingen gemist???????


  Maak melding

 106. @Doeksen, volgens mij is er maar 1 ding wat je zelf niet mag kopen, maar kado “moet”krijgen. Het heeft een dikke buik.


  Maak melding

 107. Ja, Ingrid… Burgers’ Zoo was fantastisch! We zijn er van 11 tot 4 geweest. Ons meissie holde alle kanten op, geen enkele klacht over zere voetjes, of wat ook… Zo supertrots!


  Maak melding

 108. Ha die Derk, weer terug uit Thailand? Zo te lezen was het de tijd van je leven. Mooi man.
  Ik ben twee dagen op cursus geweest, heb de grijze cellen weer flink aan het werk moeten zetten maar de cursus is precies wat ik me ervan had verwacht. Wel vermoeiend, maar inhoudelijke geweldig! Leuke groep, boeiende sprekers en een hoop huiswerk.


  Maak melding

 109. Ben ik benieuwd waar dat over gegaan is Dame. Ja het was fantastisch echt, ik heb genoten.
  Maar de hulp hier in huis was perfect toch een klacht, mijn grolsch is op heeft ze niet aangevuld nou even naar de winkel.


  Maak melding

 110. @Derk, wanneer heb jij voor het laatst Koko gesproken. Heb hem laatst een mail gestuurd. Maar nog niets terug gehoord.


  Maak melding

 111. Dat is al even geleden, maar goede reminder, ik moet hem morgen maar eens bellen. Hij zal wel druk zijn met de stichting. is die trouwens al verhuisd?


  Maak melding

 112. Weet ik niet Derk, dat wilde ik even van hem weten. Kon misschien een keer aan gaan wanneer hij in Zwolle op kantoor is.


  Maak melding

 113. Ik bedoelde inderdaad Joppuh;D Het is hier de hele week al rustig.
  Is je zoon klaar mt zijn examens Dame, of moet hij maandag ook nog.


  Maak melding

 114. Hij is helemaal klaar, Ingrid. Vandaag Latijn en Biologie, allebei redelijk gemaakt en nu zijn ze het aan het vieren in de stad.
  Jouw zoon dan? Tevreden over de (ingeschatte) resultaten?


  Maak melding

 115. Die zit morgen wel bij de Pierik, ik ga mijn agenda in de ochtend met de kids weg en eind van de dag alvast de taxi reserveren.:D


  Maak melding

 116. Mm hij is matig enthousiast,vond natuurkunde/scheikunde erg moeilijk. Daar hebben we het afgelopen jaar ook heel veel toestanden om gehad. Een hork van een leraar, waarmee het aan het eind van het schooljaar echt mee uit de hand is gelopen, waardoor er door enkele ouders een officiëlle klacht tegen de school is ingediend. En Duits viel heel erg tegen, maar dat schijnt landelijk zo te zijn geweest.
  Volgens de klachten op laks was het meer Havo niveau dan VMBO TL.
  Ook zij zijn het einde van de examens aan het vieren bij één van de klasgenoten thuis.

  Hoorde vandaag dat hij vanaf dinsdag een baantje, en heeft een gesprek bij een montersori school gehad vandaag, en kan wanneer hij slaagt, daar volgend jaar stage gaan lopen.
  Dus nu maar tot de 15e wachten en hopen op goed bericht.


  Maak melding

 117. Dat van die stage is goed nieuws! Nu maar hopen op een goed resultaat van de examens. Als het algemeen matig is gemaakt, zullen ze de normering toch wel aanpassen denk ik.


  Maak melding

 118. @Dame, we kunnen nu alleen maar afwachten. En er het beste van hopen. We weten in ieder geval dat hij er alleas aan heeft gedaan.


  Maak melding

 119. @Derk, inderdaad erg leuk. Denk dat zo’n school ook helemaal zijn ding is. En hij heeft het helemaal zelf gedaan. Voor zijn eindexamen opdracht moest het verschil uit gaan zoeken tussen de lesmethode van een jenaplan school en een montesorischool. En het contact met de lerares waar hij nu stage gaat lopen was gelijk zo goed. Dat ze hem aangaf toen hij de geleende spullen voor zijn eindpresentati kwam terug brengen, ze gelijk zij waneer je bent aangenomen op Landstede, mag je bij ons stage komen lopen. Geweldig toch.


  Maak melding

 120. Da’s alleen vanavond JanD. Ik heb nog meer dan 16 uur om weer helemaal fit te worden. En w.s. na een potje voetbal op zijn leeftijd….? 😛


  Maak melding

 121. Ach Jan, zolang je maar tegen je verlies kunt, is er niks aan de hand. Jullie zo’n beetje inschattend denk ik dat mijn kaartmaatje er het minst tegen kan. Die kan dus maar beter winnen.;)


  Maak melding

 122. Goedemorgen allemaal. Ik ben ook weer wakker. Stond net op mijn balkon en vond het behoorlijk fris. Het is bewolkt en heb geen ster gezien.


  Maak melding

 123. Trusten JanD, Joppeh en Doeks. Ik ga zo nog even naar Duo Toll luisteren. Misschien maak ik ook nog even tijd vrij voor Easy Jack.:P


  Maak melding

 124. Stentor is altijd laat. Hier altijd net voor zevenen. En als je er over klaagt wordt het je nog kwalijk genomen ook. Heb daarom al zo’n vijf jaar een andere krant.


  Maak melding

 125. Wij hebben al heel lang geen krant meer… ’s Ochtends is wat daar in staat voor ons meestal al oud nieuws, omdat we veel nieuwssites op het internet bekijken. Wat dan nog wel interessant is, is de NRC next, alleen volgens mij kan die niet zonder de gewone NRC in een abonnement..


  Maak melding

 126. Ik zou mijn krantje toch wel heel erg missen. Op internet scan ik drie regionale kranten, maar voor het ‘grote’ nieuws en achtergrondartikelen val ik graag terug op de krant die al mijn hele leven op de deurmat valt.


  Maak melding

 127. Kom naar Zwolle naar de Nooterhof. Trek ze wel kleren aan die vies mogen worden. En de speeltuin aan de overkant park de weezenland is ook altijd gezeliig, en er zit ook een dierenweide. En je zit vlak bij de pierik.


  Maak melding

 128. Lekker bernard,volgens mij moeten de krantenlopers voor zeven uur de krant bezorgd hebben .In weer en wind.En als je hem dan iets voor zevenen krijgt gaan we nog klagen ook.


  Maak melding

 129. Zonet begonnen een groot toernooi bij WVF .Het Sander van Maastricht toernooi,georganiseerd door vrienden van de zo jong overleden Sander.Voor de kinderen is er een ijscoman en springkussens.Vanaf 5 uur optredens van Harm Wolters,Dominique en Lytse hillen .Gevolgd door drive-in show.Groot scherm met finale Champions -League


  Maak melding

 130. Goed idee Ingrid het wordt er steeds mooier,of dat vlak bij Pierik een goed idee is ,ja wel voor Derk maar voor tijmen??Veel plezier in ieder geval


  Maak melding

 131. voor Dick (al vind ik m niet zo sterke als anders maar toch leuk genoeg!)

  Raarzeggers
  Las gisteren dat DSK van triootjes hield. Hij met twee dames. Dat u niet denkt dat hij nog een andere bejaarde hengst in het hotelbed duldde. Nee, Dominique deed het regelmatig met twee dure snollen, die hij oppikte in een chique nachtclub. DSK was volgens de dames lief en teder. Dus anders dan tegen dat kamermeisje. De hoertjes kregen allebei vijftien centimeter. Eerlijk delen. Op zo??n moment moet toch een keer de telefoon zijn gegaan. Angela Merkel met iets urgents over de failliete Grieken. Iets van om en nabij de 100 miljard. Mooi beeld: die dampende snollen aan dat oude, hitsige lijf en aan de andere kant van de telefoon die gietijzeren, oerdegelijke Merkel. En zo wordt er over de toekomst van een land beslist. Twee minuten later belde Angela met eurocommissaris Kroes over iets anders. Niet wetende dat zij net bij een zwaar aan de drugs verslaafde waarzegger zat. Ze hing op een stoel die nog warm was van de kont van Nina, Holleeder of Paarlberg. Lekker stoeltje dus. Ook Neelie en Angela spraken over honderden miljoenen.

  ⤸Wat moet ik doen?⤝ vroeg Angela wanhopig.

  ⤸Ogenblik!⤝ riep Neelie en keek onderhand hulpeloos naar haar waarzegger, die geconcentreerd in een glazen po met lauwwarme ochtendurine zat te loeren. Onderhand zocht Neelie via haar andere mobieltje contact met een licht demente sterrenkijkster, die net in gesprek was. Waarschijnlijk met prinses Irene of Sjoerd Kooistra. De waarzegger niesde onderhand de poeder uit zijn neus en Neelie verstond een overduidelijk: JAAAA!!!!

  ⤸Oké⤝, zei Angela, dank voor het overduidelijke advies.

  Of ik verbaasd ben? Nee! Merk alleen wel dat je niet meer hoeft te blowen, snuiven of te drinken om een surrealistische kijk op de wereld te krijgen. Bloedje nuchter lees ik over een Eindhovens voetbalveld dat 48 miljoen waard is, een Christiano Ronaldo waar 180 miljoen voor geboden wordt en ene Berlusconi die opkomt voor Mubarak, de oom van zijn zestienjarige geliefde!

  Ondertussen ben ik nog altijd niet uit de Senaatsverkiezingen van afgelopen week. Het is me nu een keer of zestig uitgelegd, maar ik zie een Bibelebonse berg vol SGP??ers, Jan Nagels, PVV??ers, ChristenUnie- gerefo??s, dolende Zeeuwen en een immer blije Rutte. Wat ik vooral prettig aan de uitslag vind is dat die Adri Duijvestein niet in de Eerste Kamer gekomen is. Rara waarom? Geen idee, maar ik vind het prettig.

  Gisteravond was ik een van de gasten van de jarige Máxima bij het feestelijke concert in het Amsterdamse Concertgebouw.

  Voor aanvang stond ik naast Mabel en ik vond het te flauw om aan haar te vragen of zij geen recht had op de erfenis van Klaas Bruinsma. Zeven miljoen is in haar kringen niet veel, maar toch?? Ik hield wijselijk mijn grote bek. In de pauze stond ik zomaar opeens naast de vader van Máxima en wist niet zo gauw welk onderwerp ik aan moest snijden. In mijn zenuwen begon ik over de arrestatie van het Balkanbeest Mladic. Ik mekkerde wat clichés over 8.000 doden en gerechtigheid en??

  Op sublieme wijze werd ik door de oude vos onderbroken. Volgens hem was het een politieke kwestie van te lang geleden. We moesten geen oude koeien uit de sloot halen. Of ik die uitdrukking kende? Ik vertelde hem dat wij altijd zeggen: geen oude lijken uit de oceaan vissen. Hij keek me uiterst wantrouwend aan.

  Gelukkig ging op dat moment mijn mobieltje en vluchtte ik de gang op. Het was Neelie. Zij wist inmiddels de uitslag Manchester-Barcelona. 2-2 eindstand en daarna wint United na penalty??s. Hoofdrol voor de oude Van der Sar! Het wordt een hartverscheurend eind van zijn sprookjescarri?re.

  Na de pauze ben ik niet meer teruggegaan. Ik ben de vliegjes op het nummerbord van mijn auto gaan tellen. Op verzoek van een Wageningse onderzoeker. Die vroeg dat deze week. Of we na elke autorit de vliegjes op onze nummerplaat willen tellen. En als dat gevraagd wordt dan doe ik dat.  Maak melding

 132. Bericht door drama, op 28 mei 2011 om 10:08
  @Assie, ik heb nog een cd van EasyJack (collector’s item!)

  Ik heb ze allemaal Drama en heb hem ook een aantal keren live meegemaakt. 🙂


  Maak melding

 133. Bericht door JanD, op 27 mei 2011 om 22:57
  Nog geen idee Dame. W.s moet morgen voetballen, en we weten niet hoelaat ie klaar is.

  Als W.S. niet op tijd is dan wil ik wel even invallen JanD. Ben een heeeel betrouwbare maat.;)


  Maak melding

 134. zo even het hondje uit knijpen dan douchen,alles weer glad maken en dan naar op weg naar zac om mijn lever weer eens aan te spreken


  Maak melding

 135. Bericht door doeksen, op 28 mei 2011 om 13:08
  assie zien we je nog bij zac

  Je denkt toch niet dat ik weer een bal tegen mijn harsens aan wil hebben.


  Maak melding

 136. Bericht door Joppuh, op 28 mei 2011 om 10:35
  Dame, je kan het pesten niet laten he?

  Bericht door doeksen, op 28 mei 2011 om 10:50
  doet ze wel vaker joppeh,van die plaag stootjes

  Da’s goed voor jullie, jongens.:P


  Maak melding

 137. Bericht door wichert, op 28 mei 2011 om 13:03
  Barca -man U 1-0

  Ik heb gezegd 4-1, barca loopt er dik over heen vermoed ik…


  Maak melding

 138. Bericht door Dame, op 28 mei 2011 om 10:27
  Ook goedemorgen uitslapers.

  Op dat tijdstip had ik al 2 volleybal veldjes gefixt en al 2 wedstrijdjes gespeeld;):D


  Maak melding

 139. Het was feest in de Pierik een (ons bekende) bezoekster was jarig geweest nou dat hebben we geweten. Doeksen, Assie, Dame en JanD en natuurlijk de boekhouders zijn het nog aan het vieren.

  Kussssssss en Dankje voor de jarige dame :-*

  Van klaverjassen is niets terecht gekomen.


  Maak melding

 140. Beschikbare afvaarten
  Vertrekdatum en -tijdstip Type afvaartTarief *
  Vr, 03-06-201108:30Sneldienst?? 20,31
  Vr, 03-06-201109:45Veerdienst?? 14,21
  Vr, 03-06-201111:45Sneldienst?? 20,31
  Vr, 03-06-201112:30Sneldienst?? 20,31

  Volgens mij ben ik tegen 13.00 al in de haven


  Maak melding

 141. Wij zijn bij de Nooterhof geweest. Was leuk naar de dieren zijn we niet geweest, zand en water deden wonderen – trouwens nu de wasmachiene ook- Ze hebben genoten.


  Maak melding

 142. Was vanmiddag bij ZAC, krijg je met voetballende kinderen die steeds later op de zaterdag spelen. Maar het gaat er vast nog wel van komen, dat ik een x aanschuif bij de Pierik. Voetbalseizoen is afgelopen, en wanneer er geen andere afspraken staan…….


  Maak melding

 143. Blauwtje, alias nachtzuster, bedankt voor de vele biertjes en hapjes vanmiddag bij de Pierik. Was super gezellig. Zal volgende week aan je denken bij het Kaaystooter festival.(Bed of roses ;))


  Maak melding

 144. Bericht door Blauwtje, op 28 mei 2011 om 22:16
  Graag gedaan Derk. Het was er nog een dolle boel want ik heb Doeksen ook nog zien dansen met Assie.

  Meen je niet, wat een stel toch, tongzoenerTs zijn het, foei


  Maak melding

 145. Bericht door Dame, op 28 mei 2011 om 22:46
  Niu, zeker met die tegenwind was dat een fikse tegenvaller.

  Bier in de benen doet…………………. 😛


  Maak melding

 146. @JanD hebben ze gedanst op bed of Roses?

  Wat is het toch ook een ongeregeld zooitje die boekhouders ook nog gedanst of met de bril op in de papieren geweest?


  Maak melding

 147. Maar goed dat Dame niet meegegokt heeft, die laat meer haar hart dan haar verstand spreken en zou Manchester gegokt hebben.:(


  Maak melding

 148. Mooi JanD kan, boekhouder H. weer wat extra bier meenemen, die koelkasten van jullie ( twee weken terug) zullen al weer leeg zijn.


  Maak melding

 149. Bericht door Blauwtje, op 28 mei 2011 om 22:59
  Het was heel erg gezellig JanD en ik zal me jouw vriendelijkheid tegenover mij blijven herinneren.

  Dit meen je niet nonjuu 😛


  Maak melding

 150. Bericht door Derk, op 28 mei 2011 om 22:58
  Geen medelij met jou Doeksen, maar even een vraag wat is de link tussen de rederij en jou naam?

  Wat denk je zelf Derk? Het is zijn grote broer.:)


  Maak melding

 151. Bericht door Derk, op 28 mei 2011 om 23:07
  Bestaat die een nog grotere broer van Doeksen?

  Jazeker Derk. 2 bij 2. Een boom van een kerel.


  Maak melding

 152. Maar nu weet ik nog steeds niet of jullie bij de voorzitter en Hans B stonden.

  @Ingrid, we hebben de meeste tid doorgebracht op het balkon.


  Maak melding

 153. Bericht door ingrid, op 28 mei 2011 om 23:15
  Kwam dan vast doordat er zoveel leuke mannen rondliepen dat ik niet meer wist waar ik kijken moest.

  Typisch vrouwen, kijken maar niet kopen 😛


  Maak melding

 154. Bericht door ingrid, op 28 mei 2011 om 19:38
  Maar wel gezellig. Vanavond ook nog de feestavond er achteraan. Of is dat niet meer?

  Ja is nog wel maar me nichtje was gister jarig dus had verjaardag en kon er niet heen…

  Goedemorgen iedereen!

  Zo ff de boys uitzwaaien en dan maar ff kijken bij het horeca toernooi! Me broertje doet mee bij de Vrolijkheid.


  Maak melding

 155. Natascha, en vanmiddag maar op een klein wondertje hopen; de wederopstanding van het winterteam.
  Mijn voorspelling;
  VVV-FC Zwolle
  Ingrid 2-0
  Dame 1-3


  Maak melding

 156. Gisteren kreeg ik bij het winkelcentrum de vraag naar mijn ‘favoriete bijbelverhaal’ voorgelegd, omdat ze bezig zijn met de Zwolse favoriete verhalen. Ik wist niets, maar nu – denkend aan de wedstrijd vanmiddag – zou ik kiezen voor het verhaal van Lazarus.
  Als het vanmiddag lukt, moeten we met ons allen maar daarvoor kiezen als “meest favoriete Zwolse bijbelverhaal”.:)


  Maak melding

 157. 8 uur vanavond huldiging op het Rode Torenplein,waar ze met de boot aankomen.Morgen heeft iedereen in Zwolle een extra vrije dag.


  Maak melding

 158. Natascha je had gelijk Barca liep inderdad over Man U heen ,Wat een voetbal genoten
  HTC gepromoveerd 7-2 winst gefeliciteerd


  Maak melding

 159. Nee hoor Wichert, ik juich promotie van elke Zwolse club toe, iig als het niet ten koste gaat van een andere Zwolse club, want dan maakt ik natuurlijk wel een rangordening.


  Maak melding

 160. Zo ff de boys uitzwaaien en dan maar ff kijken bij het horeca toernooi!

  Natascha, sta je op het filmpje dat Frank Olijve maakte van het uitzwaaien? Is te zien bij de Stentor.


  Maak melding

 161. Grote dank Joppuh: Youp was zeker goed genoeg 😀 Over die parelketting snollen en “Ik vertelde hem dat wij altijd zeggen: geen oude lijken uit de oceaan vissen.” Onevenaarbaar.

  Mooie foto ook 😉

  Hoe beviel je de uitzending? Heb er door feestelijke omstandigheden nixxx van mee kunnen krijgen. Wel mooi dat je Frans van J jr. (Willy) hebt gedraaid 😀


  Maak melding

 162. Wat een gave CL-finale en wat een feestelijke omstandigheden met goeie vrienden :D:D:D

  Overdag een paar keer langs De Tuinders gereden ivm nog een maat die naar Berkum (andere kant van de weg) is verkast….weinig feest van buitenaf. Maar wat gaaf voor Kwak….wat een afscheid! 7-2 Ze moesten natuurlijk als zichzelfrespecterende club ook promoveren:
  Van Harte Gefeliciteerd!!!

  Of het nu uit de lengte of uit de breedte moet komen, links- of rechtsom: De FC gaat door een vroege goal naar de Eredivisie….0-2.


  Maak melding

 163. Bericht door Assendörper, op 29 mei 2011 om 12:06
  Derk, ik heb de Tongfoto ontvangen. Misschien wordt dat mijn nieuwe avatar.

  Dat kun je een normaal mens niet aandoen Assie 😛


  Maak melding

 164. Sommigen zijn schijnbaar blij met elke mogelijkheid om dat gladde, glibberige speekselding ergens in te hangen. Omdat het mag (behalve van de SGP); hoop dat ze het lekker vonden.

  😮 Vanaf maandag er hier af en nu weer terug….Kon ook wel eens weer niet zo frequent zijn.


  Maak melding

 165. Gelukkig Assie 😀 Stel je voor dat 1 van de 2 het met tegenzin deed…zou het nog een gevalletje aanranding kunnen worden ook.

  Let love rule! Oeps, misschien was het wel alleen ‘lust’ 😮

  Lust must


  Maak melding

 166. Wat een triest weer zeg, net even gekeken of er in Zwolle nog wat te doen is maar dat valt ook tegen. Denk dat ik zo maar weer het bed in ga en de laptop meeneem.


  Maak melding

 167. Wordt ook nog een mooi potje volgende week….de return van de 1-1 van gister tussen

  DOSK

  en

  De Kanaries (heb wel een zwak voor VSCO) Zwollenaar en levensgenieter Gerrit K. doet het daar overigens al een aantal jaren erg goed met VSCO-2 😀


  Maak melding

 168. @Dick

  Vanaf maandag er hier af en nu weer terug….Kon ook wel eens weer niet zo frequent zijn.

  Vertel, wat bedoel je met deze mysterieuze zin waarin de woorden in een – voor mij – lastige volgorde staan?


  Maak melding

 169. @ drama, mooi he; ‘andere, nieuwe en verrassende’ volgorde van woorden, iets heel simpels ingewikkelder neerzetten en expres niet verduidelijken. Bedoelde dus: Een week weggeweest, wat prima beviel. Denk dat ik hier ook niet meer zo heul vaak kom. Maar niets zo veranderlijk als een mensch.
  ———————————————
  Genoten overigens van het Buitenhof item over overheidssteun bij betaald voetbal, met meediscuserend o.a. zeer gerespecteerd en vriendelijk (sprak hem eens) Zwollenaar (in het bezit van een charmante dochter)….

  Gaston Sporre, o.a. oud-voorzitter FC-Zwolle

  Hij ging gelijk na de uitzending naar de stad van Geert. Dat angstige van Geert is overigens overduidelijk terug te zien in de speelstijl van de halve-Duitsers.

  PS rest niet gezien van Buitenhof, zag de onderwerpen wel. Maar die hoef ik niet terug te zien. Was de column nog het terugkijken waard?


  Maak melding

 170. Wat wordt DH toch benadeeld door de rode kaart, JA het is hands, JA het is officieel een penalty maar wat is rood toch vreselijk zwaar bestraft!

  Kom op DEN HAAG!!!:D


  Maak melding

 171. Ja echt tof dat filmpje, alleen zo jammer die ie er mij dan ook weer op moet zetten ;D

  Ik ben er nog niet over uit Ingrid, ik weet het allemaal niet meer zo goed haha..Ik zit helemaal vol emotie sinds een uur of half 2….


  Maak melding

 172. VVV-FC Zwolle
  Ingrid 2-0
  Dame 1-3
  Wichert 1-2 Zwolle wint na penalties.
  Dick 0-2 (vroege goal)
  drama 0-1 FCZ wns
  bernard 2-2
  Assendörper 1-0 nv


  Maak melding

 173. @Natascha, hoop dat Wildschut het aankan. Eeen hele wedstrijd spelen. Ach we hebben Danny nog achter de hand. Goed dat ze hem die kans geven.:D:D


  Maak melding

 174. @Ingrid, ik denk dat het meer een gevalletje geen keus is…. Maar ik hoop dat Yannic het iig een minuut of 70 volhoudt!


  Maak melding

 175. Kan zo maar zijn Dame, ach en anders maken we er toch verloren Van Voetbal Vereniging Venlo van 😛

  Je kunt er allebei de kanten mee op


  Maak melding

 176. Volgens mij zit je zo op het puntje van de bank te kijken met veel gebaren te maken als er een kans is of als het fout gaat.


  Maak melding

 177. Dat Ave klonk niet echt overtuigend en die rare bogen maken ‘onze’ jongens misschien voldoende agressief om er flink tegenaan te gaan.


  Maak melding

 178. Volgens mij heb ik koorts gekregen van de spanning, ik kan hier ECHT NIET TEGEN!

  Het is voor mij zo heel erg veel meer dan een spelletje he, is gewoon niet uit te leggen….


  Maak melding

 179. Dat heb ik aleen bij de penalties Natascha, maar voor zo’n supporter als jij, zullen ze toch wel hun stinkende best doen om er een mooie pot van te maken en met de poet ervandoor te gaan.:-*


  Maak melding

 180. Daar gaan we van uit Dame….Maar soms voel je je toch bedrogen uit komen…Maar dat komt omdat je op dat moment niet meer ‘normaal’ kunt nadenken, dat duurt altijd even een paar dagen.


  Maak melding

 181. Ik zit ook gewoon eigenlijk al bijna de hele wedstrijd met de rug er naar toe terwijl ik al 16.20 zei tv te gaan kijken….


  Maak melding

 182. Bericht door Dame, op 29 mei 2011 om 16:45
  Dan kom je maar bij ons uithuilen Natascha. Er zijn er bij met heul brede schouders

  Dat is lief maar de beste remedie is gewoon opsluiten in huis de rest van de dag;)


  Maak melding

 183. Trouwens, was ook bij horeca toernooi straks. Dat is echt niet voor de lol, zijn gewoon kroegen die betaald voetballers in hun elftal hebben van BVO’s. Ik noem geen namen maar, ik vind dat niet kunnen!


  Maak melding

 184. @Natascha, spelers die nu nog bij BVO’s voetballen? Die doen mee. Belachelijk.