Stuntshow bij IJsselhallen in Zwolle

Zwolle – Het Stunt Movie Production-team komt op zaterdag 28 en zondag 29 mei naar Zwolle met hun vernieuwde live show met auto’s, motoren, quads en monstertrucks. Het team is er op gebrand het succes van de vorige plaats te herhalen en zullen dan ook alles uit de kast halen om het publiek opnieuw te verbazen met hun spectaculaire en gevaarlijke stuntwerk, maar ook met een nieuwe Monstertruck welke zijn debuut in Zwolle zal gaan maken…: The Dragon!!!

stunt_1.jpg

Het belooft een bloedstollend spektakel te worden met salto’s draaiende auto’s, razende quads, motoren die meterslange en hoge sprongen maken en dwars door vuur voorbij stuiven. Naast snelheid zien we ook pure behendigheid. Zo zal Gino Winter met een auto op twee wielen rijden alsof het niks is. Ook worden er levensgevaarlijke stunts uitgevoerd met voertuigen welke dwars door de ‘wall of fire’ voorbij ‘vlammen’. Het team is dus allround en is dan ook werkzaam voor films en televisieseries. Nu kan het publiek de stunts live aanschouwen in een 90 minuten durende show.

Monster-trucks

Alles verpletterend, tonnen zwaar en reusachtig zijn de Monster Trucks. Met hun twee meter hoge wielen en 1400 pk, verpletteren de kolossale gevaartes normale auto’s alsof het speelgoedauto’s zijn. De Madfruit maakt metershoge sprongen bovenop de reeds verpulverde auto’s. De nieuwste aanwinst is The American Style Monsteruck: The Dragon!!! Met 4000 verpletterende kilo’s en 2000 pk sterk zal hij het evenemententerrein over razen! Het is het debuut van deze nieuwe monstertruck!

Levensgevaarlijk
Ondanks veel training en calculaties zijn de stunts levensgevaarlijk. Teamleider Gino Winter kan de breuken en kneuzingen die hij in zijn 30-jarige loopbaan heeft opgelopen al niet meer tellen.

Locatie, data en tijden

Locatie: Zwolle
Parkeerterrein Ijsselhallen

Data en tijden:

zaterdag 28 mei 19.00 uur
zondag 29 mei 15.00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa welke vanaf 60 minuten voor aanvang geopend is. Toegangsprijzen zijn tussen de 12 en 17 Euro.

Kijk ook op www.stuntmovieproduction.com

Artikel delen:

Reageer