Festival van de Lokale Schoonheid in Zwolle

Zwolle – In Doepark Nooterhof aan de Goertjesweg 1 te Zwolle, strijkt op zaterdag 4 juni het Festival van de Lokale Schoonheid neer. Tussen 13.00 en 18.00 uur kan je ontdekken dat duurzaam leuk, spannend, lekker en gezond is. Laat je op het festival, tijdens de Themaweek Natuurlijk Duurzaam, inspireren door duurzame mode, beauty en design. De entree tot het festivalterrein is gratis.

sfeerbeeld lokale schoonheden

Wat vind je op het festival?
Fair fashion shows, ambachtelijk design, een lekker biobiertje, tuininrichting, natuurzuivere cosmetica en hippe, eigentijdse mode, welke duurzaam geproduceerd is. Verder kan je genieten van heerlijke massages en deelnemen aan inspirerende workshops. Rond het Earthship, het theehuis van Doepark Nooterhof dat volledig opgebouwd is uit afvalmateriaal, kan je even bijkomen; lekker loungen op het terras onder het genot van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen urenlang zoet zijn in de waterspeeltuin. Fotografen zetten jouw schoonheid op de foto, want ook jij bent een Lokale Schoonheid!

Acties
Bezoekers van het Festival van de Lokale Schoonheid kunnen een stel schetterende Vegan pumps van het Engelse merk Beyond Sink winnen via de webwinkel van EN& schoenen! Deze pumps zijn 100% leervrij en handgemaakt in Spanje. Er zijn mooie verwenpakketen van pure verzorgingsproducten van Lavera, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De producten zijn van biologische afkomst en niet getest op dieren. Verder zijn er vele goodiebags te verdelen met daarin leuke acties van de deelnemende bedrijven.

Kijk voor het volledige programma van het Festival van de Lokale Schoonheid op www.lokaleschoonheid.nl

Themaweek Natuurlijk Duurzaam
In de week van 4 tot en met 11 juni 2011, wordt de Themaweek Natuurlijk Duurzaam in de gemeenten Zwolle, Staphorst en Zwartewaterland georganiseerd. Organisaties, stichtingen, scholen en bedrijven hebben een veelzijdig programma samengesteld om bij jong en oud, duurzame vormen van leven, wonen en werken onder de aandacht te brengen. Het Festival van de Lokale Schoonheid is de feestelijke start van de themaweek in Zwolle. Het volledige programma is te zien op de website van Natuurlijk Duurzaam.

Artikel delen:

Reageer