Fusion of Dance Zwolle barst los

Zwolle – Zonnetje, strand, lekkere beats en veel gezellige mensen. Dat is Fusion of Dance, dat voor de derde keer bij de Wijthmenerplas gehouden wordt. Bijna 15.000 danceliefhebbers waren vanaf zaterdagmiddag uit heel Nederland naar de recreatieplas bij Zwolle gekomen.

fusion_of_dance_2011-69.jpg

De menigte paste prima in de nieuwe opzet van Fusion of Dance. Het festivalterrein was deze editie groter gemaakt. Daarnaast was er nu ook ruimte voor nieuwe onderdelen als Fusion Forest en High Energy. De doorstroming van het publiek verliep prima. Er zijn tot nu toe geen incidenten gemeld. Daarentegen had het EHBO Team Nederland het druk. Sommigen werden door de warmte bevangen. Anderen kwamen bij de eerste hulp hun blaren behandelen. De verwachting is dat Fusion of Dance in de loop van de avond uitverkocht zal zijn. Het dansfeest duurt nog tot 24.00 uur en zal met een daverend vuurwerk afgesloten worden.

fusion_of_dance_2011-118.jpg
Vika Kova

fod_1-1.jpg
Guns en missiles vanaf het ‘slagschip’ podium Megabase gericht op het publiek…

fod_6-1.jpg
Danseressen en fonteinen bij Lipgloss…

Via Lees verder meer foto’s…

fusion_of_dance_2011-54.jpg

fusion_of_dance_2011-78.jpg

fusion_of_dance_2011-82.jpg

fusion_of_dance_2011-86.jpg

fusion_of_dance_2011-102.jpg

fusion_of_dance_2011-106.jpg

fusion_of_dance_2011-109.jpg

fusion_of_dance_2011-142.jpg

fusion_of_dance_2011-145.jpg

fod_16-1.jpg

fod_2-1.jpg

fod_3-1.jpg

fod_4-1.jpg

fod_5-1.jpg

fod_7-1.jpg

fod_8-1.jpg

fod_9-1.jpg

fod_10-1.jpg

fod_11-1.jpg

fod_12-1.jpg

fod_13-1.jpg

fod_14-1.jpg

fod_15-1.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

23 gedachten over “Fusion of Dance Zwolle barst los”

  1. Zie er mooi uit???? Het is een ongelofelijke klere herrie. In huis hoor je nog het gedreun. Woon je er 3 km vanaf.
    Volgend jaar verbieden dit soort herrie.

  2. Ziet er inderdad gezellig uit en het klinkt ook leuk! Metal is meer mijn ding, maar ik wens iedereen er een fijne dag! Geniet ervan!

  3. @creed
    Ziet er mss mooi uit en klinkt ook mooi voor wie dat kan horen. Ik woonde vroeger in Bloemendaal. 10km van Zandvoort. Daar waren races. Ook al stond de wind naar zee toe, dan kon ik in mijn luie stoel nog horen wie de race wenste te winnen. 3 dagen per jaar. En een herrie dat mensen maakten vanwege die drie dagen. Herrie vonden ze het. Vreselijke herrie die uit hun leven geband moest worden. Zij hebben gewonnen. En nog steeds zitten zij dagelijks in het lawaai van de overvliegende vliegtuigen. Het hele jaar lang. Iedere dag. Dit lawaai, van die vliegtuigen, is de reden van mijn verhuizing naar Zwolle. Je wil niet weten hoe blij ik ben dat ik van die onnodige herrie verlost ben. Daar vallen races (3dagen) en een Fusion of Dance (nog geen hele dag) bij in het niet. Het is ook mogelijk om in proporties te denken. En nee, herrie is niet leuk, maar 1 middag en avond? Toe nou.

  4. Hutje op de hei misschien??
    Ooooooo nee, dan verstoren alle vogels de rust en de krekels, en …………………….en zo is er altijd wel wat

    :o:o:o

  5. Er zeikt er maar 1 hoor, maar door met z’n allen daar over te zeiken maak je het alleen maar groter en belangrijker dan dat het is!

  6. Ik woon dichter bij het 5 mei terrein dan bij de Wijthemerplas, toch oversteeg het dance festival het aantal decibellen van het bevrijdingsfestival met een veelvoud.
    Boem boem boem boem boem, wat een schijtmuziek!

  7. Dapper van Ceed, want je weet, dat als je wat over durft te zeggen over die enorme klereherrie, je sloten azijn over je heen gestort krijgt.
    Als die herrie net zo zichtbaar zou zijn of zo vreselijk zou stinken als het klinkt, kwam iedereen in opstand.

  8. Prima feest, was reuze gezellig.
    De sfeer was perfect, en ook goed geregeld met de beveiliging en de EHBO.

    Top feest!! Volgend jaar weer..

  9. Fusion was een topfeest met top sfeer, dj’s en publiek. Maar rond de 50 sukkels met dope gepakt en maar liefst 1 voor een geweldsdelict onder 15000 mensen. Azijnzeikers zijn er altijd, ik zou zeggen check de stadsagenda en plan een dagje op de hei als je rust wilt! #dooieboel

  10. Precies! Verhuizen naar de hei hoeft nog niet eens. Gewoon dat ene dagje even ergens anders van de rust genieten en anders van andermans plezier genieten!

  11. Wat een topfeest! Grote complimenten aan de organisatie! Nergens (lang) wachten, genoeg ruimte, veel voorzieningen, kortom; een aanwinst voor Zwolle dit festival!

  12. what a nice festival! it was even worth the 300km ride from germany 🙂
    and PLEASE c’mon: It’s just ONE DAY a year… No reason to spoil it for >15000 people!
    And btw, the music is way better on the terrain than from 5km away 🙂

  13. Klaas, als iedereen zo denkt als jij zou het verdomd saai zijn hier. Gelukkig heeft iedereen en eigen smaak en vinden we niet allemaal hetzelfde leuk. De 15.000 bezoekers lachen een keer om je kleinzielige uitspraak en gaan over tot de orde van de dag, ga ik ook doen.8)

Reacties zijn gesloten.