Fusion of Dance eindigt met vuurwerk

Zwolle – De derde editie van het dansfestival Fusion of Dance, dat zaterdag bij de Wijthmenerplas in Zwolle plaatsvond, is een groot succes geworden. Naast dat het publiek zich goed vermaakte en de organisatie buitengewoon tevreden was, raakte het dansfeest ook dit keer weer uitverkocht!

fod_23-1.jpg
Podium Lipgloss 

De organisatoren van Fusion of Dance kunnen terugkijken op een geslaagde dag. De weersomstandigheden waren prima. De parkeerplaats voor auto’s, die een nieuwe locatie had bij de Heinoseweg, voldeed goed. De uitbreiding van het festivalterrein en het aantal podia bleek ook een succes. Het dansfestival werd bij twee podia afgesloten met een indrukwekkend vuurwerk. Per keer gaat er dan zo’n 5.000 euro de lucht in. Rond middernnacht, tijdens het einde van het dance-evenement volgde nog een slotsalvo. Komend najaar is er weer een Fusion of Dance editie Indoor.  Dat zal voor de tweede keer zijn.

fod_29-1.jpg
DJ Ummet Ozcan 

 fusion_of_dance_2011-180.jpg
Podium Sound of Energy 

fusion_of_dance_2011-426.jpg
Podium Megabase 

Via Lees verder meer foto’s…

fod_20-1.jpg

fod_30-1.jpg

fod_31-1.jpg

fod_32-1.jpg

fod_33-1.jpg

fod_34-1.jpg

fod_21-1.jpg

fod_22-1.jpg

fod_24-1.jpg

fod_25-1.jpg

fod_27-1.jpg

fod_28-1.jpg

fod_35-1.jpg

fusion_of_dance_2011-207.jpg

fusion_of_dance_2011-260.jpg

fusion_of_dance_2011-285.jpg

fusion_of_dance_2011-299.jpg

fusion_of_dance_2011-338.jpg

fusion_of_dance_2011-394.jpg

fusion_of_dance_2011-459.jpg 

Artikel delen:
Reacties 29
 1. Wat was dit een tof feest!
  Organisatie zeer goed, muntjes ??2,50 (normale prijs, niet duurder gelukkig), 2 euro om onbeperkt te plassen (op sommige feesten kost 1x plassen 1 munt of is een bandje ??5), drukte bij de bar was er ook niet want die waren goed ingedeeld.
  En boven alles, ik heb geen enkele ruzie of wat dan ook gezien, de sfeer was echt top!


  Maak melding

 2. Zo te lezen is Zwolle weer een mooi evenement rijker! Erg leuk! Op de tennisbaan in Zwolle Zuid heb ik mee kunnen genieten van de dance-beats, geen probleem uiteraard.:D


  Maak melding

 3. en wat een geweldig weer hadden jullie erbij, terwijl – ondanks de voorspelling – de wereld ook nog eens niet is vergaan. Alles zat mee. Fijn dat iedereen het zo naar de zin heeft gehad.:)


  Maak melding

 4. Prachtig feest, heerlijk sfeertje, veel goede muziek gehoord en belachelijk veel bekenden gezien. Top feest!!8)


  Maak melding

 5. Super dag gehad! Mooie stages. Lipgloss met fonteinen en vissen (heliumballonen die boven het water hingen) lekkere danseressen zonnetje op de bol en gaan! Umet Ozcan lekker op geknalt. Veel bekenden wat een gezelligheid. Goed georganiseerd!8)8)

  ps Hulde aan de zuurpruimen die dit topic nog niet hebben vervuild 😀


  Maak melding

 6. Wat een pokkeherrie zeg!
  je zal ma een dagje na de plas toe willen samen met je kleine kinderen, met t mooie weer, en je treft deze harde zeikmuziek aan bij de wijthermerplas aan, om je asl stad rot te schamen zeg, dat mensen betalen voor deze herrrie, toe maar en nog een duur kaartje ook nog heb ik begrepen, 65 euro, das toch duur!
  we konden t in zwolle zuid horen die schijtmuziek.
  en er zullen ook wel weer drugs gevonden zijn, ja dat heb je altijd bij dit soort feesten hoort r nu eenmaal bij he!
  samen met ernorme knokpartijen enzo en de security maar uit de neus vreten.


  Maak melding

 7. Was echt een schijtfeest, heb t zelden zo slechte organisatie gezien.
  t enige goede was t weer!
  enorme rijen bij de barrren en t eten was ook slecht. echt niet te happen zeg!  Maak melding

 8. @administrator, kan het bericht van dick038 niet verwijderd worden? Wat een belachelijk comment.

  Het was een topfeest, heb alleen maar positieve geluiden gehoord van de bezoekers.


  Maak melding

 9. hey janne

  weet niet welk feest jij betn geweest .
  Maar als je niet van die muziek houd of tegen kunt moet je lekker thuis blijven .
  je bent toch niks ver plicht .
  en er stonden nergens wachtrijen .
  en dick weet niet waar jij je informatie vandaan haalt . als je iets heb gehoord of opvangt luister dan de volgende keer goed.

  65 euro pff jij bent gek


  Maak melding

 10. Het lijkt me duidelijk dat Janne en dick038 beiden aandacht willen hebben. Beiden komen met onjuiste informatie om een reactie uit te lokken.

  Het was een heerlijk, gezellig en Zwols feest. Even over de wachttijden: Ik heb over de hele dag gezien max. 1 min. hoeven te wachten bij een bar en max 5. min bij een wc. Was binnen 5 min. binnen, had binnen 1 min. mijn kluissleutel en had hem ook weer binnen een minuut ingeleverd. Eten was goed te doen, veel verschillende soorten eten, max 5 minuten gewacht.

  Tot volgend jaar! En hopelijk is het dan wel in Zwolle-zuid te horen, me ouders misten het een beetje 😉


  Maak melding

 11. de opmerkingen van Dick038 en janne038 (waarschijnlijk dezelfde persoon) zijn pure provocatie na de opmerking over de wegblijvende zuurpruimen…
  Tevens onjuist bedrag want de prijzen lagen tussen de 27,50 en 45 euro op de dag van het feest zelf. Dus ook expres overdreven.
  Jammer dat er dit soort aandachtvragende figuren zijn die er alleen op uit zijn deze weblog te verzieken…


  Maak melding

 12. Wat een gezeur. Het feest was weer geweldig. Ik heb geen ruzie gezien en heb gelezen op het nieuws dat er 58 mensen gevonden zijn met drugs en 25 mensen moeten voorkomen nou sorry hoor en dat met 15000 bezoekers.

  Rustig verloop dancefeest Wythmenerplas
  zondag 22 mei 2011
  Zwolle ?? De politie kijkt terug op een rustig verlopen dancefeest aan de Wythmenerplas.

  Bij 58 bezoekers werden verdovende middelen aangetroffen. 25 Van hen zullen zich hiervoor bij het OM moeten verantwoorden. De verdovende middelen werden in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Eén persoon (personalia onbekend) werd aangehouden voor vernieling. Zwolle ?? De politie kijkt terug op een rustig verlopen dancefeest aan de Wythmenerplas.

  Deze feesten staan bekend bij sommige mensen als drugsfeest.
  Maar als je dat geloofd moet je er zelf maar eens heen gaan.
  kun je het met eigen ogen bekijken.
  En er zijn verschillende soorten muziek daar, voor iedereen wat. Net of die muziek van vroeger zo mooi is. En ik kan je 1 ding vertellen dit feest is er volgend jaar gewoon weer. dus dikke pech. Moet je maar op een andere dag met de kinderen daar heen. Dit is maar 1 keer in het jaar.

  De beveiliging was goed en heel veel man. En er is niet 1 ruzie geweest op dit feest. Als je er niks van weet hé, zeg dan ook niks.
  En joun kinderen ga je verbieden hier heen te gaan? Kun je ze beter helemaal binnen de deuren houden.

  Ik vond het een super gaaf feest weer en mij zie je daar volgend jaar zeker weer. Op naar fusion of dance indoor. En natuurlijk een aantal feesten daar tussen!

  Voor de organisatie het was net als vorig jaar weer een geweldig feest! Fijn dat er zoveel kluisjes waren.

  Groetjes!


  Maak melding

 13. Ik heb bewondering voor de organisatie! Zondagochtend was al het afval verdwenen, ook in de wijde omtrek van het festival terrein, en was men al begonnen met het afbreken.


  Maak melding

 14. Als ik dit allemaal zo lees wou ik dat ik nog was Wat een heerlijke dag en goede organisatie.Al die mensen die genoten hebben ,waarom toch altijd overal over katten.Geniet van het leven .Een paar decibelletjes meer op 1 dag .


  Maak melding

 15. Nou Wietz, ik ben er wel blij mee dat het is afgelopen. Mijn kater trekt ondertussen redelijk weg, mijn stem begint terug te komen en mijn stoelgang is bijna weer normaal 😛

  Maar goed, ben daarna nog doorgegaan in de stad en was vrijdag al flink aan de zuip geweest.


  Maak melding

Reageer