5de editie Hanze Trophy bij SVI

Voetbalvereniging SVI zal in het paasweekend (07 en 08 april) van 2007 voor de vijfde keer de Hanze Trophy, het internationale voetbaltoernooi voor jeugdteams, organiseren. De v.v. SVI doet dit in samenwerking met Euro-Sportring, een internationale organisatie die wereldwijd sporttoernooien organiseert.

De vorige edities van het toernooi kregen lovende kritieken van zowel de deelnemende teams als van Euro-Sportring. De v.v. SVI is er bijzonder trots op dat het eerste lustrum gevierd kan worden. Er is ons veel aan gelegen om een goede gastheer te zijn. Er zullen in het paasweekend dan ook ruim 150 vrijwilligers actief zijn, die de deelnemers een onvergetelijk weekend willen bezorgen. Om alle deelnemers goed te kunnen ontvangen zal er een grote feesttent geplaatst worden.

Deze editie zullen er 42 teams uit 5 Europese landen deelnemen. Dit jaar is er deelname vanaf de E- categorie t/m de B- categorie (8 t/m 16 jarigen), met teams uit Schotland, Duitsland, Denemarken, België en Nederland.

Deze editie zullen er 42 teams uit 5 Europese landen deelnemen. Dit jaar is er deelname vanaf de E- categorie t/m de B- categorie (8 t/m 16 jarigen), met teams uit Schotland, Duitsland, Denemarken, België en Nederland.

Wethouder Cnossen verricht zaterdagmiddag (7 april) om 12.30 uur de officiële opening van het toernooi. Kunst na Arbeid zal daarbij, tijdens het hijsen van de landenvlaggen, de volksliederen spelen.

Tijdens het toernooi wordt er vermaak geboden door ‘Dikke Bertha’ (snelheidsmeter), een ‘Panna-kooi’ en een ‘Beach-soccer toernooi’. Voor dit laatste evenement stort de ROVA 60m3 zand op het middenterrein. Natuurlijk is er weer een DJ aanwezig die er voor zal zorgen dat het hele weekend een feestelijk tintje krijgt. Vooral bij de finale’s van iedere categorie zal hij de spanning verder opvoeren (met een knipoog naar de Champions League).

Kortom, een uniek weekend waarbij jonge voetballers samen spelen en strijden voor mooie prijzen en de eer, waarbij de organisatie zorg draagt voor een prettige sfeer.

 

Het programma zal in grote lijnen zijn:


Vrijdagmiddag             Aankomst teams.
Vrijdagavond               Teamleiders receptie

Zaterdag                      09:00 uur      Aanvang toernooi
                                    12:30 uur       Officiële opening
                                    20:00 uur       Feestavond/Disco in het clubhuis

Zondag                         09:30 uur      Laatste voorronden, klassementswedstrijden en finales
                                    16:00 uur            Feestelijke prijsuitreiking.

 

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer