Kaartverkoop FC Zwolle – VVV-Venlo

Zwolle – FC Zwolle heeft zich na een bloedstollende wedstrijd tegen Cambuur geplaatst voor de derde ronde in de Jupiler Play Offs. Aanstaande donderdagavond is VVV de tegenstander in eigen huis. FC Zwolle is deze week van maandag tot en met woensdag geopend van 9.00 tot 19.00 uur. De kaartverkoop start maandag 23 mei.

Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid de eigen stoel terug te kopen. Dit kan bij alle TicketBoxverkooppunten en bij de receptie van FC Zwolle tot en met dinsdag 24 mei. Na dinsdag 24 mei 19.00 uur komen alle reserveringen te vervallen. Op vertoon van een seizoenkaart van FC Zwolle, kunnen er twee kaarten gekocht worden (waarvan één de eigen plek is). Voor dit duel geldt een legitimatieverplichting.

Voorverkoop
Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard bij TicketBox, via internet en bij de receptie van FC Zwolle twee kaarten kopen.

Ben je niet in het bezit van een seizoenkaart of clubcard, dan kun je bij de receptie van FC Zwolle op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle twee kaarten kopen. FC Zwolle is deze week van maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 19.00 uur geopend.

Stadionkassa’s wedstrijddag
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s geopend vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd.

Artikel delen:
Reacties 38
 1. Geen probleem, de ploeg kan lekker uitgerust aan de wedstrijd beginnen en als we hier gaan promoveren kunnen we gelijk door de stad in!
  Is het een verplichte buscombi trouwens?


  Maak melding

 2. De eerste wedstrijd in de finale van de play-offs tussen FC Zwolle en VVV-Venlo donderdag staat onder leiding van scheidsrechter Reinold Wiedemeijer. Dat heeft de KNVB maandag bekendgemaakt.

  Het duel in het stadion van FC Zwolle begint om 20.00 uur. De return in Venlo zondag wordt geleid door Eric Braamhaar uit Enter. De aftrap van dat duel is om 16.30 uur. FC Zwolle strijdt met VVV-Venlo voor een plek in de eredivisie. De ploeg uit de proviniciehoofdstad plaatste zich zondag door SC Cambuur na strafschoppen te verslaan. VVV-Venlo, dat voorlaatste werd in de eredivisie, was in de eerste ronde te sterk voor FC Volendam.

  RTV Twente


  Maak melding

 3. Aan alle supporters van FC Zwolle.

  Aanstaande zondag speelt FC Zwolle de laatste en misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De selectie zal rond half 11 vertrekken vanaf het stadion, het idee is het om de spelers en technische staf uit te zwaaien en daarmee een hart onder de riem te steken voordat ze Zwolle verlaten.

  Daarom willen wij ten hoogte van de esso / oprit Zwolle noord de spelers met een gorte groep supporters uitzwaaien. Het idee is om rond 10.00uur te verzamelen bij de Esso en daar te wachten op de spelersbus. Kom dus allen zondag naar de esso aan de ceintuurbaan, en neem wat sfeerartikelen mee.

  Tot zondag!

  Supporters FC Zwolle  Maak melding

 4. Daarom willen wij ten hoogte van de esso / oprit Zwolle noord de spelers met een gorte groep supporters uitzwaaien.

  en neem wat sfeerartikelen mee.

  Fakkels?
  Esso?

  :D:D:D


  Maak melding

 5. wordt een verloren wedstrijd stam wil bij zwolle blijven maar ook voor ajax werken. heel leuk maar is competitievervalsing. liet hij al zien door zwolle ff voor schut te laten staan met de aftrap tegen cambuur. dus dat blijkt al hoe hij er tegen over staat. voor de rest is het natuurlijk wel weer extra geld in het laadje de laatste 2 wedstrijden:P volgend jaar gewoon weer eerste divisie en tegen vvv zullen we zien dat dat ook maar beter is;)8)


  Maak melding

 6. Bericht door blaagje, op 25 mei 2011 om 10:07
  volgend jaar gewoon weer eerste divisie en tegen vvv zullen we zien dat dat ook maar beter is

  We hoeven niet meer te spelen jongens, blaagje weet de uitslag al. Is waarschijnlijk helderziend of komt uit Deventer.;)


  Maak melding

 7. ik kom zeker niet uit deventer8) gewoon uit zwolle8) maar ik blijf gewoon nuchter. zeker vi afgelopen maandag niet gezien 2keer te kak gezet dit seizoen nou ik zie dan zwolle toch liever anders in dat programma. dus laat ze mooi eerste divisie blijven spelen kost het ook geen geld en sta je ook niet elke week voor paal:)maar we zullen zien;) succes in ieder geval:)


  Maak melding

 8. dus laat ze mooi eerste divisie blijven spelen kost het ook geen geld en sta je ook niet elke week voor paalmaar we zullen zien succes in ieder geval

  Oh dus de eerste divisie is gratis?  Maak melding

 9. zeker vi afgelopen maandag niet gezien 2keer te kak gezet dit seizoen nou ik zie dan zwolle toch liever anders in dat programma.

  VI……Die Derksen is een Egel man, ook al sta je bij de eerste vijf in de eredivisie trapt hij Zwolle nog de grond in.

  in ieder geval een stuk minder.

  En het levert ook een stuk minder geld op voor de club.


  Maak melding

 10. Ter verduidelijking een citaat uit Wikipedia:

  In 1965 kwam hij terecht bij de jeugdopleiding van Go Ahead, die destijds hoog aangeschreven stond. Samen met onder meer Oeki Hoekema en André van der Leij woonde Derksen op het internaat van de ploeg. Hij zag het als de mogelijkheid om te ontsnappen aan het streng-christelijke en autoritaire milieu thuis.[1][2]

  Derksen haalde het eerste elftal van Go Ahead niet en tekende in juni 1968 een eenjarig contract bij Cambuur in de Eerste divisie.  Maak melding

 11. Op woensdagmorgen is Arjan Groothuis Zwolle supporter in hart en nieren overleden. Daarom vraagt GROEP Z-038 of een ieder na het fluitsignaal aanstaande donderdagavond om 20:00 uur 1 minuut stil wil zijn en hun Zwolle sjaal in de lucht wil houden. En na de 1e minuut stilte met z??n allen uit volle borst YOU??LL NEVER WALK ALONE zingen vanaf het begin. GROEP Z-038 wil iedereen alvast bedanken voor hun medewerking.


  Maak melding

 12. Kaartverkoop FC Zwolle – VVV

  Er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar voor de wedstrijd van vanavond FC Zwolle – VVV Venlo. De receptie van FC Zwolle is de gehele dag geopend voor kaartverkoop. Ook de stadionkassa’s gaan vanavond om 18.30 uur open. Kleur het stadion nog één keer blauw-wit en steun de FC in deze finale!


  Maak melding

 13. zwolle heeft het aan zichzelf te danken. die lui 2 kansen 2 doelpunten zwolle meerdere kansen…0 doelpunten.
  trouwens weer botteghin die ff staat te slapen. 2x zijn man. eerste keer laat hij zich te makkelijk aftroeven 2de keer is hij nergens te bekennen


  Maak melding

 14. Helmond Sport – Excelsior: 1-5
  FC Zwolle – VVV-Venlo: 1-2

  Conclusie: niveauverschil eerste- en eredivisie is groot.


  Maak melding

 15. @marcello

  nouja iig weer 6 puntjes volgend seizoen.
  zie ze zondag echt niet winnen van vvv maargoed je weet niet hoe het balletje rolt  Maak melding

Reageer