Delain live op nieuwe website Hedon

Zwolle – Hedon lanceert woensdag 25 mei met trots haar spiksplinternieuwe website. Het nieuwe digitale uithangbord van het Zwolse poppodium ademt interactie mede dankzij volledige integratie van Twitter en Facebook. De mogelijkheid om live te streamen is een andere vernuftigheid die www.hedon-zwolle.nl te bieden heeft. Om de lancering te vieren wordt dezelfde avond het inmiddels uitverkochte concert van de Zwolse topformatie Delain live uitgezonden.

delain-01.jpg

Naast de mogelijkheid om concerten te streamen biedt Hedon bezoekers mogelijkheden om eenvoudig informatie te delen, is er een uitgebreide archiefsectie onder de noemer “Hedon-gemist” en heeft de website een frisse nieuwe look gekregen. Interactie is hierbij een belangrijk thema, zonder dat er wordt ingeleverd aan heldere informatieverstrekking zoals bijvoorbeeld over het programma. De oude website van Hedon was met een respectabele leeftijd van zes jaar toe aan vernieuwing na alle digitale ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Dit in combinatie met de wens om concerten te kunnen opnemen, eventueel live uit te zenden en het aanbieden van sfeerreportages heeft geresulteerd in een nieuw www.hedon-zwolle.nl. Vanaf aanstaande woensdag zal deze dus online zijn.

Na de lancering van www.hedon-zwolle.nl zal niet worden stilgezeten. Op zeer korte termijn wordt eveneens een mobiele versie gelanceerd en worden de websites van Studentertainment en Popfront geïntegreerd waardoor ook de bundeling van krachten door deze organisatie beter zichtbaar zal zijn.

De website is gemaakt in samenwerking met Boerdam Interactieve Media, tevens verantwoordelijk voor de technische realisatie, en gekoppeld aan innovatieve gelden van de provincie Overijssel. Verdere ontwikkelingen op dit gebied worden later dit jaar verwacht.

LIVESTREAM DELAIN

Het uitverkochte optreden van Delain zal woensdag 25 mei live worden gestreamd op www.hedon-zwolle.nl. Met deze show sluit de Zwolse epische rockband haar Europese tour af met een eenmalige show in Nederland. Dit zal tevens de eerste keer zijn dat nieuw materiaal te horen is. Het voorprogramma Stream of Passion begint om 20:30 uur en Delain zal rond 21:30 beginnen.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer