Wijkplatform Holtenbroek

Zwolle – Wijkwethouder Gerrit Piek nodigt bewoners van Holtenbroek uit voor het wijkplatform Holtenbroek op dinsdag 31 mei 2010. De bijeenkomst vindt plaats in Wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20 en begint om 19.30 uur.

Tijdens het wijkplatform zal er een presentatie worden gegeven van het boek van mw. Oosterloo over de locatie van het voormalige Wavingebouw. Het tweede kamerlid Eddy van Hijum vertelt over zijn band met de wijk die hij als kamerlid heeft geadopteerd. Verder staat het wijkplatform vooral in het teken van de verkeersveiligheid. Bewoners worden uitgenodigd om hun ervaringen te delen met betrekking tot dit onderwerp. Tevens is er een verkeerskundige aanwezig om toelichting te geven op de meest recente ontwikkelingen.

Na afloop van het wijkplatform is er gelegenheid om in gesprek te gaan met de wijkwethouder, de wijkagent en medewerkers van verschillende instellingen die in de wijk werkzaam zijn.

Van 19.00 uur tot 19.30 houdt wijkwethouder Gerrit Piek spreekuur. U kunt dan bij de wijkwethouder terecht met uw persoonlijke vragen en opmerkingen. Ook zal de wijkagent dan aanwezig zijn om bewoners persoonlijk te woord te staan.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken, onder de gewenste wijk. De data van de verschillende wijkplatforms en de agenda’s zijn hier ook te vinden.’

Artikel delen:

Reageer