Jaap Stam mogelijk dag per week naar Ajax

Zwolle – Ajax heeft Jaap Stam benaderd om de gelederen te komen versterken. Voor de oud-speler is een rol als trainer van de verdedigers weggelegd. Dat meldt Voetbal International maandagavond.

Stam, momenteel een tevreden assistent-trainer bij FC Zwolle, heeft het aanbod in beraad. Mogelijk is een dubbelfunctie mogelijk. Stam zou in dat geval een dag per week bij Ajax gaan werken en de rest van de week gewoon bij Zwolle. Na de oefenstage van Ajax in Amerika zullen trainer Frank de Boer en Jaap Stam om de tafel gaan.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Jaap Stam mogelijk dag per week naar Ajax”

  1. Dit was te verwachten. Denk nog maximaal 1 jaar (hoop ik) en dan is Stam vertrokken. Ajax loopt al een poosje aan hem te plukken. En nu ook beide de Boertjes er een functie hebben………..

  2. kan dit eventueel leiden tot een goede samenwerking met Ajax,daar loopt talent genoeg die bij Zwolle kunnen groeien.

  3. Nou dat is dus juist de discussie die we op org hebben…

    Ik wens geen enkele samenwerking met een andere bvo, dan liever failliet….

  4. En wat als Zwolle promoveert en tegen Ajax moet. Wiens belangen wegen dan het zwaarst? Binnen dezelfde competitie lijkt deze constructie mij onmogelijk…

  5. Bericht door Doubleuj, op 24 mei 2011 om 16:30
    Misschien is het ook een neer te zetten dat het leuk is voor Jaap?

    Als je dat vind is het inderdaad leuk om dat neer te zetten maar wat als je het niet leuk vind dan? Moet ik dan neer gaan zetten dat ik het leuk vind? Sorry maar zo zit ik niet in elkaar.

  6. Ik vind het ook niet leuk dat Botteghin naar NAC gaat, ik gun het hem wel (net als dat ik het Jaap ook wel gun) maar leuk vind ik het niet.

    Ik hoop dat je hier je antwoord uit kunt halen….

Reacties zijn gesloten.