Zwolse Halve Marathon bereikt limiet aantal deelnemers

Zwolle – De deelnemerslimiet van 4.000 hardlopers voor de Zwolse Halve Marathon van het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival is bereikt. Dat is een nieuw deelnemerrecord! De wens van de organisatie komt daarmee uit. En voor iedereen die het niet gelukt is om zich in te schrijven: meelopen op de Wavin 4 Engelse Mijlen is nog mogelijk of wees er op tijd bij volgend jaar! Natuurlijk is het ook altijd leuk om de deelnemers aan te moedigen op zaterdag 18 juni.

halve_1.jpg

De groei van het Halve Marathon Festival in Zwolle lijkt onstuitbaar. In totaal doen er half juni zo’n 8.500 deelnemers mee aan de loop van ruim 21 kilometer en de 4 Engelse Mijlen. De populariteit van het loopfestijn lijkt ieder jaar te groeien. Echter moet er natuurlijk altijd rekening worden gehouden met een limiet. “Dit waarborgt de veiligheid”, stelt Teun Bouwhuis, voorzitter van de organisatie Stichting Halve Marathon Zwolle. Voor wat betreft de Wavin 4 Engelse Mijlen is inschrijven nog mogelijk. Kijk op www.halvemarathonzwolle.nl voor de mogelijkheden.

De Zwolse Halve Marathon start om 20.15 uur op de Koggelaan en gaat via de Van Karnebeek bustunnel naar een parcours van drie ronden in de stad. De finish is op de Grote Markt. Onderweg is er muziek van DJ’s tot blaaskapellen en van bandjes tot mannenkoren. Kortom wanneer je geen hardloper bent, maak er dan een feest van in de binnenstad en moedig iedereen aan op 18 juni tijdens de elfde editie van het Zwolse Halve Marathon Festival. Voor meer informatie zie www.halvemarathonzwolle.nl. Of volg de laatste nieuwtjes over het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival via Twitter: www.twitter.com/marathonzwolle. En gebruik #zhm11.

Artikel delen:

Reageer